Şimdi Ara

Dershane Sizce Gerekli Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
11.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese. Ben de 2018 de girecek bir kardeşinizim. Siz şuan daha iyi gözlemliyorsunuz sizce dershane gerekli mi? Bu sene dershaneye gitmiyorum devlet lisesindeyim ortalamam 98,5. Ama ygs kötü 9-10 çalışmamıştım. Bir taraf dershaneye git diyor bi taraf da özel ders alırsın gitme diyor sizce ne yapayım.

Edit: Erken kayıt bu hafta bitecek herkesin görüşünü bekliyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefadeg23 -- 20 Nisan 2021; 19:31:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dershaneye göre bu sorunun cevabı değişir.

• Eylul ekim kasim gibi bi havaya girmede ise yariyor lazimmis gibi geliyor. Ama sonra sen duzeni kurunca vakit kaybi oluyor tamamen 12yken ilk uc ay gidip birakirdim suanki aklim olsa. Sirf laf olsun diye gidiliyor ama zaten 12yken konulari ders sayisi az diye hizli isliyorlar senin onceden calisman lazim hem orda 40 dkda evde daha iyi calisirsin kendin.

• Kardeş okulda sınav sorularını size mi hazırlatıyolar o nasıl ortalama

• quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Eylul ekim kasim gibi bi havaya girmede ise yariyor lazimmis gibi geliyor. Ama sonra sen duzeni kurunca vakit kaybi oluyor tamamen 12yken ilk uc ay gidip birakirdim suanki aklim olsa. Sirf laf olsun diye gidiliyor ama zaten 12yken konulari ders sayisi az diye hizli isliyorlar senin onceden calisman lazim hem orda 40 dkda evde daha iyi calisirsin kendin.

Aylık paket olsa dediğin gibi mantıklı. Ama ya yazılıp hep gideceğim,babam izin bırakmaz kaytarmama, ya da gitmeyeceğim. Özel ders veren iyi hocalar var mı onu bile bilmiyorum daha önce bu camiaya hiç bakmamıştım. Çok kararsızım.

Mahso; Gidersem ildeki en iyi dershaneye gideceğim.

Mr.Chestefield; Bu sene deli gibi çalışıyorum 9-10 berbat olsa da bu sene şampiyon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş gram aklın varsa dershaneye gitmessin. bu kadar açık net. bizde dinlemedik gittik şimdi psikolojimiz bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefadeg23

quote:

Orijinalden alıntı: flygnç

Eylul ekim kasim gibi bi havaya girmede ise yariyor lazimmis gibi geliyor. Ama sonra sen duzeni kurunca vakit kaybi oluyor tamamen 12yken ilk uc ay gidip birakirdim suanki aklim olsa. Sirf laf olsun diye gidiliyor ama zaten 12yken konulari ders sayisi az diye hizli isliyorlar senin onceden calisman lazim hem orda 40 dkda evde daha iyi calisirsin kendin.

Aylık paket olsa dediğin gibi mantıklı. Ama ya yazılıp hep gideceğim,babam izin bırakmaz kaytarmama, ya da gitmeyeceğim. Özel ders veren iyi hocalar var mı onu bile bilmiyorum daha önce bu camiaya hiç bakmamıştım. Çok kararsızım.

Mahso; Gidersem ildeki en iyi dershaneye gideceğim.

Mr.Chestefield; Bu sene deli gibi çalışıyorum 9-10 berbat olsa da bu sene şampiyon

Akşam editleyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershane şart mı sizce
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

kardeş gram aklın varsa dershaneye gitmessin. bu kadar açık net. bizde dinlemedik gittik şimdi psikolojimiz bozuldu

Çok mu zorluyorlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dershane tamamen gereksiz, para ve zaman kaybı.

Ama insan evde tek başına delirecek gibi oluyor, yok bana koymaz o diyorsan git

• quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

Dershane tamamen gereksiz, para ve zaman kaybı.

Hocam 5 gün okulda oluyorsun 2 gün evde oluyorsun sadece. Yine de çıldırma riski var mı Dershaneye git gel yorulurum diye düşünuyorum sadece o saatleri etkilese neyse eve gelince o yorgunlukla insan çalışabiliyor mu?

• Ben 9-10da gitmiştim dershaneler kapanmadan önce ygsye hazırlanmadığım halde yorucuydu .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

Dershane tamamen gereksiz, para ve zaman kaybı.

Hocam 5 gün okulda oluyorsun 2 gün evde oluyorsun sadece. Yine de çıldırma riski var mı Dershaneye git gel yorulurum diye düşünuyorum sadece o saatleri etkilese neyse eve gelince o yorgunlukla insan çalışabiliyor mu?

Ha mezuna kalmaktan bahsediyorsun sandım, bir şey olmaz gitme dershaneye felan cidden parana ve zamanına yazık ama kendini denemek için bir dershanenin sınavlarına kayıt olabilirsin

• Butik gidiceksen git,diğerleri vakit kaybı!!!

• para zaman israfını geçtim, üstüne bir de yorgunluğu var. evdeki çalışmanı bile kötü etkiler, safi zarar. not ortalamasına bakılırsa çok çalışkan bir arkadaşsın hiç gereği yok dersanenin.
  • Ch0pin; Butik ne hocam

Cheerfulmind; Yorgunluğu beni korkutuyor zaten Yorgunluk olmasa düşünmez giderim direk. İltifatin içinde çok teşekkür ederim. İnşallah sizde dilediginiz bölümü kazanırsınız.

Magoalene; Yorumun için teşekkür ederim. Birkaç soru daha sorayım :D Dershaneye gitmezsem soru çözümü için ne yapabilirim? Bildiğime göre iyi hocalar 1-2 saat vermiyorlar düzenli gelecek olanları kabul ediyorlar. Yani soru çözümü için özel ders dışında alternatif var mıdır?

• sefadeg23 S kullanıcısına yanıt
    Soru çözdürmek için en iyi yol kunduz uygulaması.uzun uzun yazmaya üşendim forum içi arama yaparsın.

• İlk 3 ay gerekli gibiydi artık gereksiz.Soru çözdürmek için 5000tl verilir mi Tosbik var,Olmadı çözümlü kitap al.

• quote:

Ch0pin; Butik ne hocam

Cheerfulmind; Yorgunluğu beni korkutuyor zaten Yorgunluk olmasa düşünmez giderim direk. İltifatin içinde çok teşekkür ederim. İnşallah sizde dilediginiz bölümü kazanırsınız.

Magoalene; Yorumun için teşekkür ederim. Birkaç soru daha sorayım :D Dershaneye gitmezsem soru çözümü için ne yapabilirim? Bildiğime göre iyi hocalar 1-2 saat vermiyorlar düzenli gelecek olanları kabul ediyorlar. Yani soru çözümü için özel ders dışında alternatif var mıdır?

Butiklerde ogrenci sayisi ve ilgilenme daha iyi ayrica etut alma falan oluyor ama fiyatida yuksek!!!

• dershane = (vakit + para).kaybı
  • Artık okul dersane temel lise vs gibi kurumların tek işe yaradığı nokta düzene sokmak, çalışmayı öğretmek hırslandırmak vs. Bilgiye ulaşmak çok kolay oldu ve isteyen evde de tüm lise konularına rahatça çalışabilir. Burada kilit nokta gerçekten oturup çalışabilmek.

"Kimseye bir şey öğretemezsiniz sadece öğrenmesine yardımcı olursunuz"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.