Şimdi Ara

Dershane hocamla birlikte oldum (18+)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
6.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaş 20 lisede bazı sorunlar yaşadığım için istediğim Bölümü okuyamiyorum şimdi tekrar hazırlanıyorum Üniversiteye,dershaneye gidiyorum bir yandan barda çalışıyorum bir gün dershane hocamı davet ettim geldi içki ve. derken biraz kafayı buldu. iş bitiminde kendisini arabasıyla eve bıraktım daha sonra olaylar nasıl gelişti bende şaşıyorum kendisi 29yasinda ertesi gün çok değişik ve sert tavırlarla davranmaya başladı.Gittim konuştum bi sorun mu var falan diye beni o gece zorladın gibisinden laflar söylemeye başladı şimdi bu kadın gidip polise şikayet ederse ne olur ciddi konudur lütfen yardım. (Bir hata ettim farkındayım yardım edin hakaret etmeyin lütfen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DumanFun -- 1 Aralık 2014; 3:09:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sonra uyandin donunda bir islaklik

• Burası konu Dışı özel değil mi ciddiyet vardır diye buraya yazıyorum yaptığınız yorumlara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DumanFun -- 1 Aralık 2014; 3:14:36 >
  • Dershane taksitini ödemeyi unutmuşsun

• Küfür etmek istemiyorum konu Dışı özelde şaka olmaz diye buraya geldik fikir danışmak için gelmiş burada ciddi bir konuyu makara yapıyorsunuz yardım veya fikir vermicekseniz çıkın gidin konudan

• bir sey yapmaz merak etme , kadina karsi korkak görünme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen normal hayatına devam et hiç takma.

Ölçüyü kaçırmayabilirdi.

Her bekar kadın öğrencisiyle böyle mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunlar amerikada oluyo zannediyordum türkiyedede varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2245metin

bunlar amerikada oluyo zannediyordum türkiyedede varmış

demek ki oluyor arada böyle
  • bir sorun olmaz 29 yaşında koca eşşek. iradesiyle içmiş iradesiyle gitmişsiniz vs vs.. zorladığını söylese bile ispat edemez. sen de bi daha böyle şeyler yapma az hakim ol küçüğe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorladi diyorsa durum kritik polise sikayet eder. Polis evine gelir hakkinda sikayet var gel bakalim karakola sorgu sual ipuclari da varsa kadinin cep telefonu goruntu ses vb. Dava acilir. Avukata danis.

Kadin seninkendine yakin birisi olarak goruyoe arkadas sirdas dertlerini paylasacagi bir dost sen bar cocugu sekil boy yerinde hic durur musun hemen atlamissin. Farkli noktalara durumu getiriyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 1 Aralık 2014; 23:16:54 >
  • Polise şikayet ederse tecavüz den 5 sene yersin en az

• Eger kadın kondom kullandiysan ve kullanilmis sekilde kadinin evinde biraktiysa onu tecavuz delili olarak kullanabilir onun disinda bir sikinti olmaz bizimde elimizden az gecmedi dershane hoclari

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Eger kadın kondom kullandiysan ve kullanilmis sekilde kadinin evinde biraktiysa onu tecavuz delili olarak kullanabilir onun disinda bir sikinti olmaz bizimde elimizden az gecmedi dershane hoclari

Hocam tuvaletin çöpün attım diye hatırlıyorum ama herhangi bir zorlama yok avukata gitmeli miyim kesin olarak

• Olaylar bir anda geliştiyse prezervatif nereden çıktı?
  • TCK m.102 ve devamında yazılmış suçlardır cinsel suçlar. Karşılıklı rıza var ve ikinizde reşitsiniz. Bişey olmaz yani. Üstelik hoca olan ve büyük olan o. Eğer troll değilsen söyliyim sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Olaylar bir anda geliştiyse prezervatif nereden çıktı?

adam cuzdaninda sakliyor

• DumanFun kullanıcısına yanıt
    Sorun Olmaz
  • Bişey olmaz.Zorla olmamış ki içmiş içkiyi olmuş işte.Sen de onu şikayet edebilirsin.

Bi de hangi dershane bu?

• Birisi yazmış nerden buldun prezervatifi diye izmirde yaşıyorsan ne olacağı hiç belli olmuyor birde barda çalışıyorum cuzdanda her zaman 2tane duruyor onun dışında troll değilim konu Dışı özelde yazıyorum bu yüzden arkadaşlar.yorumlari okudum az çok rahatladım. Bu hafta sonuna kadar dershaneye gitmemeyi düşünüyorum en azından hala böyle düşünüyorsa bile fikri değişir diye umuyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.