Şimdi Ara

Dersanelerde İşlenen Konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Acil Bir Ameliyat Nedeni ile Dersaneden Ayrı KAldım 1 ay Acaba Hafta içi Dershaneye Giden Arkadaşlar Yardım Edebilirlermi Gerçekden Moralim Çok Bozuk Matematik Kimya Fizik Biyoloji Derslerinde Hangi Konulardasınz Ne Kadar Geri Kaldım Bilmyorum

Teşekkürler

• Yardım Edin lütfen
  • ++++++++++++
  • ++++++++++++++++++
  • ++++++++++++++++3
  • +++++++++++++++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yks 2024 Kaldırılan konular ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fem'de biz
    Matematik:Permutasyon-Olasılık bitti
    Geometri:Paralelkenar
    Fizik:Çukur-Tümsek Ayna
    Biyoloji:Hücre Bölünmeleri
    Son birkaç Kimya dersine giremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_26

Fem'de biz
    Matematik:Permutasyon-Olasılık bitti
    Geometri:Paralelkenar
    Fizik:Çukur-Tümsek Ayna
    Biyoloji:Hücre Bölünmeleri
    Son birkaç Kimya dersine giremedim.

Fizikde Elektrik İşledinizmi Yada Basit Harmonik Hareket fln Femset Kaçtasınız
  • ++++++++++
  • kardeşim öncelikle geçmiş olsun moralini bozma çok fazla şey kaçırmadın. okuldaki bütün arkadaşlarım zaten son 15-20 gündür okullardaki yazılılardan dolayı okula yöneldi ben de bunlardan biriyim . çoğu yerde bence bu böyle olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailovic

kardeşim öncelikle geçmiş olsun moralini bozma çok fazla şey kaçırmadın. okuldaki bütün arkadaşlarım zaten son 15-20 gündür okullardaki yazılılardan dolayı okula yöneldi ben de bunlardan biriyim . çoğu yerde bence bu böyle olmuştur.

Saolasın Kardeşim Şuan Zaten Günde 9-10 saat aralıklarla çalışıyorum ama vicdan sardı bi korku sardı beni dersaneden ayrı gittiğim için merak ediyorum hangi konuları işlemem gerektiğini Moralim Çok Bozuk Gerçekden
  • +++++++++++++++++++++++
  • Kardeşim sakın kendini üzme 1 aylık kapatılmayacak bi kayıp değil.Hani beterin beteri var derler ya o hesap.Kendimden örnek veriyim.2011 mezunuyum LYSye giremeden kanser olduğumu öğrendim,tedaviye başladık.1,5 sene kadar sürdü daha yeni yeni kendime geliyorum.Aynı şekilde önceki yıllarda mezun bir arkadaş da 1 sene felçli yatmış hiç bişey yapamamış.Kendini üzmene gerek yok,bu sene olmazsa seneye olur inan hiç büyük bi kayıp değil.Sağlık ve istek olduktan sonra insanoğlu herşeyi yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysobo

Kardeşim sakın kendini üzme 1 aylık kapatılmayacak bi kayıp değil.Hani beterin beteri var derler ya o hesap.Kendimden örnek veriyim.2011 mezunuyum LYSye giremeden kanser olduğumu öğrendim,tedaviye başladık.1,5 sene kadar sürdü daha yeni yeni kendime geliyorum.Aynı şekilde önceki yıllarda mezun bir arkadaş da 1 sene felçli yatmış hiç bişey yapamamış.Kendini üzmene gerek yok,bu sene olmazsa seneye olur inan hiç büyük bi kayıp değil.Sağlık ve istek olduktan sonra insanoğlu herşeyi yapar.

acil şifalar versin öyle tabi ancak ben 2010 mezunuyum şuan bi üniversitede okuyorum bekleme şansım yok açıkcası olursa bu sene olur olmazsa devam edicem şuankine hayırlısı olsun bakalım
  • ++++++++++++++++
  • ++++++++++++++++++
  • Mat1-Kümeler
    mat2-Permütasyon
    Fizik-Elektrik
    Kimya-Çözeltiler
    Biyoloji-Nükleik asitler
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

Mat1-Kümeler
    mat2-Permütasyon
    Fizik-Elektrik
    Kimya-Çözeltiler
    Biyoloji-Nükleik asitler

teşekkürler
  • Mat-1 kümeler bitti
    Mat-2 karmaşık sayılar bitti
    Kimya en son hayatımızda kimyadaydık fakat karışık gidiyor
    Fizik derslerine epeydir katılmıyorum sanırım merceklerdeler
    Biyoloji Evrim olayları ve bitkiyi bitirdik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.