Bildirim
Dersanelerde İşlenen Konular
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yardım Edin lütfen -
upp -
++++++++++++ -
++++++++++++++++++ -
++++++++++++++++3 -
+++++++++++++++++++++ -
Fem'de biz
Matematik:Permutasyon-Olasılık bitti
Geometri:Paralelkenar
Fizik:Çukur-Tümsek Ayna
Biyoloji:Hücre Bölünmeleri
Son birkaç Kimya dersine giremedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet_26
Fem'de biz
Matematik:Permutasyon-Olasılık bitti
Geometri:Paralelkenar
Fizik:Çukur-Tümsek Ayna
Biyoloji:Hücre Bölünmeleri
Son birkaç Kimya dersine giremedim.
Fizikde Elektrik İşledinizmi Yada Basit Harmonik Hareket fln Femset Kaçtasınız -
++++++++++ -
kardeşim öncelikle geçmiş olsun moralini bozma çok fazla şey kaçırmadın. okuldaki bütün arkadaşlarım zaten son 15-20 gündür okullardaki yazılılardan dolayı okula yöneldi ben de bunlardan biriyim . çoğu yerde bence bu böyle olmuştur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailovic
kardeşim öncelikle geçmiş olsun moralini bozma çok fazla şey kaçırmadın. okuldaki bütün arkadaşlarım zaten son 15-20 gündür okullardaki yazılılardan dolayı okula yöneldi ben de bunlardan biriyim . çoğu yerde bence bu böyle olmuştur.
Saolasın Kardeşim Şuan Zaten Günde 9-10 saat aralıklarla çalışıyorum ama vicdan sardı bi korku sardı beni dersaneden ayrı gittiğim için merak ediyorum hangi konuları işlemem gerektiğini Moralim Çok Bozuk Gerçekden -
+++++++++++++++++++++++ -
Kardeşim sakın kendini üzme 1 aylık kapatılmayacak bi kayıp değil.Hani beterin beteri var derler ya o hesap.Kendimden örnek veriyim.2011 mezunuyum LYSye giremeden kanser olduğumu öğrendim,tedaviye başladık.1,5 sene kadar sürdü daha yeni yeni kendime geliyorum.Aynı şekilde önceki yıllarda mezun bir arkadaş da 1 sene felçli yatmış hiç bişey yapamamış.Kendini üzmene gerek yok,bu sene olmazsa seneye olur inan hiç büyük bi kayıp değil.Sağlık ve istek olduktan sonra insanoğlu herşeyi yapar. -
quote:
Orijinalden alıntı: baysobo
Kardeşim sakın kendini üzme 1 aylık kapatılmayacak bi kayıp değil.Hani beterin beteri var derler ya o hesap.Kendimden örnek veriyim.2011 mezunuyum LYSye giremeden kanser olduğumu öğrendim,tedaviye başladık.1,5 sene kadar sürdü daha yeni yeni kendime geliyorum.Aynı şekilde önceki yıllarda mezun bir arkadaş da 1 sene felçli yatmış hiç bişey yapamamış.Kendini üzmene gerek yok,bu sene olmazsa seneye olur inan hiç büyük bi kayıp değil.Sağlık ve istek olduktan sonra insanoğlu herşeyi yapar.
acil şifalar versin öyle tabi ancak ben 2010 mezunuyum şuan bi üniversitede okuyorum bekleme şansım yok açıkcası olursa bu sene olur olmazsa devam edicem şuankine hayırlısı olsun bakalım -
++++++++++++++++ -
++++++++++++++++++ -
Mat1-Kümeler
mat2-Permütasyon
Fizik-Elektrik
Kimya-Çözeltiler
Biyoloji-Nükleik asitler -
quote:
Orijinalden alıntı: meSutPiskin
Mat1-Kümeler
mat2-Permütasyon
Fizik-Elektrik
Kimya-Çözeltiler
Biyoloji-Nükleik asitler
teşekkürler -
Mat-1 kümeler bitti
Mat-2 karmaşık sayılar bitti
Kimya en son hayatımızda kimyadaydık fakat karışık gidiyor
Fizik derslerine epeydir katılmıyorum sanırım merceklerdeler
Biyoloji Evrim olayları ve bitkiyi bitirdik
Benzer içerikler
- konya dershane yorumları
- tekdüzelik ne demek
- parayla rapor veren hastaneler ankara
- ders çalışırken uyku gelmesi
- iç mimarlıktan mimarlığa geçiş
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X