Kullanan sayısalcılar varmı faydalımı sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apotemi sosyal konu özeti

-
-
Bende çoğunu okudum. Coğrafya güzel, felsefe ve din de iyi ama yer yer eksik var gibi geldl. Tarihi okudum, sadece okudum işte :p Aklımda pek bir şey kalmadı 80 sayfalık yer kaplıyor. Coğrafya ortalama 25 sayfa iken tarih bu kadar çok olması afallatırdı.
-
Arada normal kitap gibi okumak için alınır o zmn zaten soruda yok içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5ABAB68E0Arada normal kitap gibi okumak için alınır o zmn zaten soruda yok içinde
bence apoteminin sosyal sb'sini de alıp kombo yapın. sonra 3-4 bölüm denemesi eritin. önce bu kitabı önümüzdeki 2 ay boyunca hatmedin sonra sb'yi çözün sonra deneme atın. kitabı incelemedim ama apotemi yapmışsa belli bir standardı kesinlikle vardır. ayrıca pek alternatifi olan bir kitap da değil zaten. o yüzden saycılar için en mantıklı tercih olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 10 Ocak 2021; 22:17:6 > -
Öylede cok zaman alır sanki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5ABAB68E0 -- 10 Ocak 2021; 23:1:30 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5ABAB68E0Öylede cok zaman alır sanki
konu anlatımını her gün 30 dakika okusan hocam. 150 sayfa 5 dakikada 1 sayfa olsa 30 dakikada 6 sayfa 30 günde 1 kere biter. 60 günde 2 kere biter. sb 300 sayfa civarında her gün 10 sayfa çözersen ki sosyal olduğu için 10 sayfa rahat akar zaten. günde maksimum yine 30 dakikanı alır. 30 gün. hadi 15 gün uzasın 45 gün. her gün 30 dk az oyun oyna sosyali fulle hocam. :) günde 10+ çalışmıyorsan yarım saat çalışma temposu açısından hiçbir şey değiştirmez zaten. rahat kasarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 10 Ocak 2021; 23:8:6 > -
Sjsjsj diyecek söz bulamadım aynen öyle yaparım o zmn mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5ABAB68E0 -- 10 Ocak 2021; 23:23:28 >
Tarihi tyt değil de ayt özet ayarı olmuş alınabilir
Eh işte -
Hocam önerdiğiniz bişey varmı sosyal için
Kanka bu adam hiçbir şeyi beğenmiyor salla -
Özellikle Felsefe ve Din'i hem soru bankası hem özette yeterli mi dostlar bunu merak ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5ABAB68E0Hocam önerdiğiniz bişey varmı sosyal için
adamlar özet demiş konudaki ileri zekalı arkadaşlar eksik diyor. kardeşim daha iyi bir alternatifi yok bu kitabın.
-
Çok güzel ama abartılacak bir yanı yok. Tam olarak böyle. -
Limit el kitapları -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8BF0E576
Bu mesaj silindi.1. Varsa alternatif yaz.
2. Ozet atlaya atlaya bilgi vermek değil zaten ama atlanacak yerler olur. Tyt coğrafya çok yoğun bir derstir ama genelde yorum gelir. Anlatılan birçok yerden soru çıkmaz. Apotemi yayınları sınav analizini iyi yapar. O yüzden bilerek yapılan bir şeydir.
3. Hakaretlerini sana iade ediyorum.
4. En azından bir önerim var, buraya coğrafya çok eksik diye yazıp milleti çözümsüz bırakacak kadar vurdyumduymaz değilim. Cografya çok ekşimiş.
5. Seni alintilamak için ayrı etiket açmaya üşendim. Yoksa cehaletini direkt yuzune vururdum.
6. Konunun partizanlıkla bir alakası yok. Apotemi her ürününü bir standartin üstünde üretir. Çok ararsan daha iyisini bulursun ama nasıl arayacaksın? Forumda bilgi veren mi var? Veya herhangi başka bir yerde bilgi veren mi var? Çoğu kaynak hakkında bilgi bulunmuyor. Belli başlı birkaç kaynağı 30 kişi inceliyor. Az bilinen ama kaliteli yayınlar hakkında hiçbir yerde bilgi yok. Şehrinde büyük bir kitapçıda yoksa mecburen bu kaynaklara yoneliyorsun. Buraya gelip su çok eksik yazıp çıkıyorsun, bir öneride de bulunmuyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 11 Ocak 2021; 11:35:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X