Şimdi Ara

Ders süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversitelerde bir ders genel olarak kaç dakika ve aralar genel olarak kaç dakika oluyor? Kendi üniversiteniz için söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bizde bölüm dersleri genelde yazdığından daha erken bitiyor, ortalama 1,5-2 saat sürüyor, ve her farklı bölüm dersi haftada 1 gün işleniyor yani dağınık değil. Bölüm Hacettepe bilgisayar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Mayıs 2025; 14:17:14 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

nasıl la bizde öyle değil. mesela c programlama ve dsa dersi haftada 8şer saat bizde, haftada 2 saat ders az değil mi?

• Dsa bizde ayrı iki ders ve 8 saat derken lab saatleri dahil mi buna, benim dediğimde lab yok çünkü

1. sınıf 1. dönem c programlama var 4 saat ders 4 saat lab. 1. sınıf 2. dönem de dsa var o da 4 saat ders 4 saat lab. labda erken bitiren gidebiliyor da dsa'da erken bitiren pek olmuyor, ben bile her şeyi bildiğim halde 2 derste çözüp çıkamıyorum illa 1 soru falan kalıyor.

Computer Algorithms diye ayrı ders var sonraki dönem alcam onun labı yok haftada 3-4 saat o da.

• hocam 2. sınıfsınız sanırım. haftada kaç saat ders görüyorsunuz?

• Az daha uzun olsa sabahlayacakmışsınız

Gerçi bizde lablar ödev ama 2 haftada 15 saat yediği oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Badmanner B kullanıcısına yanıt
    2 tane teorik bölüm dersi toplam 4 saat
    Mat, istatstik ve ee dersleri için toplam 7 saat
    Tarih 1 saat, bir de bölüm dışı seçmeli 2 desek toplam 14 saat + Lab derslerinin 2 haftalık ödevleri

he sorma ben programı ekstra doldurdum bir de allahtan dersler bitti 1 ay daha böyle giyse kafayı yerdim.

bizim programlama derslerinde ödev yok o tarafı iyi. labda çözüp çıkıyoz. genelde lab sorularını tekrar kendim evde çözüyorum yoksa sınavda patlıyorsun.

Yazdığı ne kadar her ders 2 saat ara 20 dk falan mı tam belli bir şeyi var mı?

anladım hocam fazlaymış. peki haftada kaç gün okula gidiyorsunuz şu an

• Arkeyyo A kullanıcısına yanıt
    Yok o tamamen hocaya ve o hafta kaç slayt olmasına bağlı bir şey, mesela 70 slayt vardır o hafta, bir hoca 40a kadar işler 10dk ara verir öbürünü işler 2 saatte bitirir, öbür hoca hızlı anlatıyordur ara vermeden kısa sürede bitirir gibi. Sadece bölüm dışı dersler programa bağlı oluyor (onlar da erken bitebiliyor bazen) onun dışında tamamen esnek saatler. Normalde programda 3 saat verilir ama hiç 3 saat olduğunu görmedim bölüm derslerinin

Ama ilk 2 sınıfta dönem başı 2 ders falan oluyor 3 4te artıyor.

Genelde 1 gün boş oluyor 4 gün gidiyoruz

• Ders saatleri nasıl çakışmıyor ya, bana baya fazla geldi 4 ders almak

Mesela koçta ders 70 dakika teneffüs 20 dakika benim öğrenmek istediğim hocaya o ders için ayrılan resmi bir süre var mı hocanın erken bitirip bitirmemesine bağlı olmaksizin? Mesela ders seçimi yaparken o ders kaç dakika yazıyor?

hocam peki kaçıncı sınıftan itibaren üstten ders alabiliyoruz?

calculus 2 ve üstten bölüm dersini program belli olduktan sonra aldım. boşluk yok hiç haftada 30-32 saat mi ne ders alıyorum. ama math 102'ye hemen hiç gitmedim devamsızlık almıyolar diye. diğerlerine mecbur girdim. toplam 7 ders. türkçe 102'nin dersi yok zaten ödev yükle şeklinde.

• 50 dakika. 10 dakika ara.
    Keyfe göre blok yapılabilir, 50 dakika sonra ara verilmez, 70 dakika sonra verilir vb.
    Erken bitebilir. Şu sunumu da işleyek haftaya ders işlemeyiz denebilir. (şenlik)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkeyyo A kullanıcısına yanıt
    Çoğu zaman 3 saat maks
    Hatta bu dönemki programımı atayım

Ders süresi

Perşembe öğleden sonra seçmeli, cuma son ders lab online

İlk sınıftan az kredili tarih, iş sağlığı ve güvenliği gibi dersler alınabiliyor onun dışında üstten bölüm dersi ilk 2 senede olmuyor hem dönem başı maks alınabilecek kredi yetersiz hem de ön koşullu dersler var 3 4ü almak için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.