Şimdi Ara

DERS NASIL ÇALIŞILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar güzel Üniversitelere yerleşenler ve ders çalışmayı bilen arkadaşlara bu sorum ders nasıl çalışılır,yksye nasıl hazırlanabilirim?


    250 gün kaldı ve ben şuan 60tyt 10 ayt yapıyorum.

    Hedefim ilk 25-30k yeni mezun oldum şuan bütün gün boşum sabahtan akşama kadar ders çalışabilirim motivasyonum var karamsar biri değilim hedeflerime ulaşabilirim diyorum ama yksye nasıl hazırlanıcağımı bilmiyorum 12 yollık eğitim öğretim hayatımda hiç sınavlara hazırlanmadım teoga da hazırlanmamıştım sonrası zaten malum meslek lisesi.Geçen yks'de sadece son son 20 gün kala sadece matematik çalışmıştım günde 7-8saat çalışıyordum ama sadece kafı açıp izliyordum sonra sadece kaf kitabınsaki soruları çözüyordum.Aslında sorun burda hocayı izliyordum o anlatırken anlıyorum soru çözmeye gelince 20 soruluk testte 10-11 tane yapabiliyordum.


    Hedefim bilgisayar mühendisliği 25-30k yapmalıyım eğer bu sene kazanamassam moralim felanda bozulucak 2.mezuna kalsamda birşey başaramam.Dostlar lütfen nasıl ders çalışabilitim biri anlatabilirmi matematikten kafı izliyordum ama diğer dersleri nasıl çalışıcam youtube dan açıp konuyu izliyorum soru çözmeye gelince olmuyor.

    Yorumlarınızı bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temel nasıl atılır bilmem ama matematikte önce sağlam bir temel atmalısın. sonra da yapamadığın soruların çözümünü anında öğrenmek yerine acaba bilmediğim ne var diye düşünerek bilmediğin şeyleri öğrenmelisin. yani kısaca sorularla uzun uzun uğraşacaksın sıkılmadan. matematik çözerken zevk almalısın yoksa çok zor gelişir.

    bu arada 25-30k yapamazsan moralin bozulmasın çünkü yapamazsan bu normal bir şey. yapamazsın da demiyorum ama sana bağlı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En zeki adam bile konuyu dinleyip ardından çözdüğü testte full atamaz zaten BENCE

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUEST-078296

    Bu mesaj silindi.

    aslında zeki kelimesi biraz yanlış oldu çalışkan daha doğru olur

  • Anladım bende matematiği sağlan tutmaya çalışıyorun zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİZİK NASIL ÇALIŞILIR
    9 yıl önce açıldı
    GÜNDE KAÇ DERS ÇALIŞILMALI ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 yıl boyunca ders çalışma düzeniniz olmadıysa bunu 1 yılda gerçekleştirmek çok zor yerinde olsam konu konu ilerlerdim ki şuan öyle yapıyorum mesela fizik a konusu 2 gün ver dinle ve bütün testlerini çöz sonra matematik b konusu 2 gün ver sonra biyo .... önce tyt yap bittikten sonra ayt geçresin

  • Fuow kullanıcısına yanıt

    Geçen sene dershaneye yazılmıştım hafif ders çalışma olayını oturturuyordum covid çıktı tepetaklak oldum zaten senin dediğin gibi yağıyorum şuan ama yanlış mı yapıyorum veya daha iyi bi teknik carmı diye burdaki insanlara sorayım dedim teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.