Merhaba dostlar güzel Üniversitelere yerleşenler ve ders çalışmayı bilen arkadaşlara bu sorum ders nasıl çalışılır,yksye nasıl hazırlanabilirim? 250 gün kaldı ve ben şuan 60tyt 10 ayt yapıyorum. Hedefim ilk 25-30k yeni mezun oldum şuan bütün gün boşum sabahtan akşama kadar ders çalışabilirim motivasyonum var karamsar biri değilim hedeflerime ulaşabilirim diyorum ama yksye nasıl hazırlanıcağımı bilmiyorum 12 yollık eğitim öğretim hayatımda hiç sınavlara hazırlanmadım teoga da hazırlanmamıştım sonrası zaten malum meslek lisesi.Geçen yks'de sadece son son 20 gün kala sadece matematik çalışmıştım günde 7-8saat çalışıyordum ama sadece kafı açıp izliyordum sonra sadece kaf kitabınsaki soruları çözüyordum.Aslında sorun burda hocayı izliyordum o anlatırken anlıyorum soru çözmeye gelince 20 soruluk testte 10-11 tane yapabiliyordum. Hedefim bilgisayar mühendisliği 25-30k yapmalıyım eğer bu sene kazanamassam moralim felanda bozulucak 2.mezuna kalsamda birşey başaramam.Dostlar lütfen nasıl ders çalışabilitim biri anlatabilirmi matematikten kafı izliyordum ama diğer dersleri nasıl çalışıcam youtube dan açıp konuyu izliyorum soru çözmeye gelince olmuyor. Yorumlarınızı bekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim