Şimdi Ara

mental olarak çökmüşken nasıl ders çalışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında benim için önemli bir sınava gireceğim ama inanın kafamı o kadar zor topluyorum ki düşünmekten, her şey sanki 10 kat zorlaşmış gibi. Niye böyle oldu derseniz, yakın zamanda sevdiğim bir insanın kanser olduğu haberini aldım ve benden başka kimsesi yok şu anda, ne bir refakatçi ne de bir ziyaretine gelen. Her gün görmeye gidiyorum, bir ihtiyacı varsa yardımcı olmaya çalışıyorum, çok beceremesem de moral vermeye çalışıyorum ancak sürekli yanında duramıyorum kendi durumumdan ötürü, hal böyle olunca vicdanım rahat etmiyor. Ne yapayım arkadaşlar, sınavı salsam zaten elimden bir şey gelmiyor kaldığımla kalırım, salmasam da kafam rahat değil odaklanamıyorum. Aslında yazmayacaktım, bunu da silerim bir süre sonra ama gerçekten çok doluyum ne yapacağımı bilemiyorum artık. belki bir faydası dokunur içimi dökersem rahatlarım dedim.

• Sana önerim arkadaşının yanında olman sınav telafi edilebilir (tekrar girme şansın var ) ama sağlık kısmında öyle bir şey nadir. Umarım her şey güzel olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zor bir durum. soğukkanlı olmanı öneriyorum, sınavını mutlaka ilk planda tut, biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama böyle yapmak zorundasın. o kişiyi de yalnız bırakma. kolaylıklar diliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.