Şimdi Ara

DERS KAYDI YAPIP GİTMEMEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklıma takılan soru. Üniversitede 2.sınıfa geçildiğinde ders kaydı yapıp okula hiç uğramasam 1 sene boyunca, dondurma işleriyle uğraşmadan hiç gitmesem okula yani. Diyelim ki o sene olmadı istediğim bölümü kazanamadım ve okuduğum bölüme devam etmek istiyorum. O sırada ne oluyor?

Aslında devam etsem 3.sınıf olacaktım ama şimdi 2.sınıf derslerini mi alıyorum sadece? Yoksa 3.sınıf derslerinden bazılarını da ekstra görüyor muyum 2.sınıfa ek olarak? Dondurma işi daha zor diye biliyorum hem mazeret hem ders yükü ağırlaşıyormuş. İkisi arasındaki farklar nasıl? Bunda öyle bir sıkıntı var mı yoksa normalce sadece, gitsem göreceğim 2.sınıf derslerini mi alacağım sadece, ekstra eklenme olur mu?

Bölüm kaygısından kurtulmak istiyorum da bu durumun olumlu ve olumsuz yanları nelerdir farkları nasıl internette çok detaylı bilgi bulamadım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up tek olumsuz yanı sadece 1 sene kayıp mı oluyor? Tüm derslerden kalmış olacağım yani o dersleri tekrar alacağım ama ortalamaya etkisi oluyor mu olumsuz olarak? Yoksa tekrar aldığımda o dersi eski ff siliniyor mu yeni not mu işleme alınıyor sadece?

• ben oyle yaptim hocam.bir sey olmuyor.tum derslerden kaliyorsun.aktif ogrenci oldugun icin haklarin devam ediyor

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Hocam yani herhangi bir sorun olmadan tek olumsuz yanı 1 sene kayıp oluyor değil mi? Ortalamaya etkisi oluyor mu o bölümde geri kalsam? Gitmediğim seneden başlıyorum aynen normalce okur gibi değil mi üstten ders almam gerekiyor mu ekstradan sonraki sene devam etsem? Yoksa 2.sınıftan aynen devam edip tek olumsuz yanı okul toplamda 5 yılda mı bitiyor? Hiç bilmediğimden biraz detaylı sordum ama çok teşekkürler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B9B4E431 -- 12 Haziran 2020; 17:52:28 >
  • burs basvuramazsın galiba hocam o yönden sıkıntı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bolume devam etmeyi dusunmedigim icin ortalama vs bilmiyorum hocam

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uppp...

• uppp bilen var mı

• upp... aslında neyin ne olduğu mantıken açık ama sadece emin olmak için sordum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.