Bildirim
DERS DIŞINDA NE YAPIYORSUNUZ ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Derse hazırlık medistasyonları yapıyorum . Ohmmmm .. ohm diyince akım geldi aklıma ben kaçar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Doğru ama gerçi, bizim forumda ders dışında kimse bir şey yapmaz ki _____________________________ -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ BETTER CALL SAUL! -
_____________________________ -
Youtube, ekşi sözlük, forum bazen arada bir belgesel ve film seyrediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yatağa yatıp tavana bakıyorum. gayet eğlenceli tavsiye ederim _____________________________ -
_____________________________ RevengeRain - Dipten Zirveye - Başladı Sağanak!
Authright-Neocon -
Offff naptın be abi. Bisiklet deyince canım çekti yaa :/ ne güzel olurdu derse ara verdiğimde bisiklete binmek :/ ama kim uğraşacak şimdi onun tamiriyle. Ankara'da da çiçekler açıyor mis gibi.
dota2 oynuyorum _____________________________ serin bir pazar sabahı sahilde kahvaltı yaparken onun elleriyle ısınmak.. -
Ders dışında dersi düşünüyorum _____________________________ -
YouTube'de takılıyorum ama niyeyse bu aralar ders çalışma durumunu YouTube'ye mola vermek için kullanır oldum
aşk acısı çekiyorum _____________________________ -
Dizi,film,anime,yuruyus,arada bir futbol.Forum,youtube.
Beyler LA CASA DE PAPEL izlemeyene izlettirin. İzlemediyseniz izleyin. 2 sezon zaten. Hayatımda izlediğim en iyi 2. dizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordMan -- 17 Mart 2018; 17:55:32 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Aynı, ne tür animeler izliyorsunuz ? Bağımlılık yapanlar oluyor onlardan uzak durmaya çalışıp kısa olanları izliyorum ben. (Death note,steins gate,attack on titan,fmab gibi)
Evet guzel dizi,ilk bolumunu izledim sadece.Hala devam etmekte olan dizileri pek izleyesim gelmiyor,spoiler yeme ihtimali cok yuksek oluyor.
1.dizin ne hocam?
Anime konusunda cok yeniyim hocam.Tavsiye uzerine death note izledim,cok iyiydi.
Ondan sonra bir seylere baslayim dedim ama pek sarmadi.Attack on titan izleyebilirim belki.
Hocam sırasıyla fullmetal alchemist brotherhood,steins gate(bu12. Bölümden sonra acayip iyi ,öncesi eh işte.)(sci-fi animesi),atack on titan izlemeniz onerim.
2 günde bitirdim _____________________________
En Beğenilen Yanıtlar

Ders dışında dersi düşünüyorum
|
Benzer içerikler
- dinamik hafıza kullanan varmı
- ybs okumak
- codeway maaş
- asistan doktor maaşı 2025
- samsun çarşamba nasıl bir yer
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X