Şimdi Ara

Ders çalışmak yüzünden boyun düzleşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşayan var mı beyler sürekli başım ağrıyor bunun yüzünden kollarım ağrıyor çok kötü bi şey ders çalışmadan önceki hayatımdada bilgisayarla çok vakit geçiriyodum son zamanlarda streste yaptım bi dönem sanırım bu yüzden ilerledi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sırtım gurbetçi çükü gibi yamuk kaldı
  • ağa benim boyun yamuldu o ne eğilmekten, düzlesme nasi oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fasdsasdas kullanıcısına yanıt
    Boyun omurları normalde düz değildir kavislidir hocam

• Berkos21 B kullanıcısına yanıt
    her gün yeni bir bilgi

• Doktora gidemez misin hocam

• manuelporkatal kullanıcısına yanıt
    Sınavdan sonra gidicem hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnternette boyun egzersizlerini günde 2 kere yap.
    Kafanı eğmemeye çalış. Çalışırken 30 dk bir hafif boyun egzersizi yap. Ortopedik yastıkta kullanabilirsin.

• knk ders çalışırken çok uzun süre oturuyor musun masada
  • Bende de var 5 ay önce doktora gitmiştim. Krem ve ağrı kesici verdi şu an kremle devam ediyorum. Bayağı iyi geliyor. Ek olarak boyun egzersizleri ve yüksek bir masa da gerekli. Çok zorlamamaya çalışın, bir yerden sonra masaya oturur pozisyonda duramayacak kıvama getirebiliyor.

• İlaç içiyorum anca geçiyor
  • Ben hala acısını çekiyorum fizik tedavide aldım biraz azaldı ama hala deneme çözmede güçlük çekiyorum.Onun için kafaya takmamayu öğren yoksa mahvolursun.

• benim bel ağrım bacaklarıma ayaklarıma kadar iniyor son 1 aydır, sanki bıçak saplanıyor. düz bir sandalyede oturup soru çözmek işkence haline geldi, sadece ortopedik çalışma koltuğunda oturup çalışabiliyorum :(
  • Aşırı ilerlemiş bir boyun düzleşmem var, doktor iki saatten fazla masa başı durma dedi ama iki senedir mezunum hocam, o kadar ilerledi ki bu düz boyunlu bodyguardlara benzedim aşırı çirkin görünüyor. Zamanla geçer dedi doktor ama pek inanmıyorum geçeceğine orasını sınavdan sonra göreceğiz. Boyun egzersizleri falan veriyorlar da sadece anlık bir rahatlama sağlıyor hiç bir faydası yok. Sınavdan sonra iyi bir fizik tedavi almayı ve mümkün olduğunca üniversite hayatımda da sağlığımı dersimin önünde tutarak ilerlemeyi düşünüyorum. Çok dayanılmaz oluyorsa ağrın eli kuvvetli birine zeytinyagiyla sert bir masaj yaptırıp sıcak bı duş almanı öneririm. Eğer benim gibi boyun ağrın bacaklarina kadar vuruyorsa da masa başında oturduğun süreyi kısalt molalarında da mümkün olduğunca boynunu geriye vererek uzan biraz faydası oluyor

• bu karantina çok kötü oldu,karantina yokken en azından basketbol oynuyordum haftada en az 3 gün şimdi sandalyede kafayı eğe eğe kamburlaştığımı hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 17 Haziran 2020; 21:27:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.