Şimdi Ara

Ders Çalışmak Nasıl Birşey?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fen lisesini çalışmadan kazandım diyemiyorum. Öyle deyince gülüyorlar yada inanmıyorlar genellikle Ben ne günah işledim

Fen lisesini sonlarda bitirdim deyince kıs kıs gülüyorlar belki bilemiyorum onu

Ama bende ders çalışmak isterdim onlar gibi. Etüte gidip sabahlamak felan nasıl birşey acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Ray Donovan

Fen lisesini çalışmadan kazandım diyemiyorum. Öyle deyince gülüyorlar yada inanmıyorlar genellikle Ben ne günah işledim

Ama bende ders çalışmak isterdim onlar gibi. Etüte gidip sabahlamak felan nasıl birşey acaba

fen lisesinde 30 alan var

• ciddi misin lan çalışmadan fen lisesi ne sürdün 1000 ton bal felan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlessss

ciddi misin lan çalışmadan fen lisesi ne sürdün 1000 ton bal felan mı

kahvaltı yapardım düzenli bal felan da yerdim arada yani
    bide benim girdiğim sene son oks kolaydı baya.yninede okulda ilk3 teydim yani
    üniversite sınavllarında ist üni iktisat kazandım. iyi çalışmışsındır felan diyor akrabalar da ben kazandım diyemiyorum yani bişey anlamadım. lisede tıp çektiği için arkadaşlar

şimdi ritalin modiodal içmediğim şey yok gene çalışamıyorum abi
  • Bendede var aynı sorun gidip hocayı dinliyim dedikleri asla aklımdan çıkmaz ama kitaptan saatlerce okusam veya test çözsem genede bişey yapamam tamamen beynin işleyişiyle ilgili ki bence biz biraz daha şanslıyız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

Fen lisesini çalışmadan kazandım diyemiyorum. Öyle deyince gülüyorlar yada inanmıyorlar genellikle Ben ne günah işledim

beni mi çağırdınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam

quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

beni mi çağırdınız

sendin galiba o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.