Fen lisesini çalışmadan kazandım diyemiyorum. Öyle deyince gülüyorlar yada inanmıyorlar genellikle Ben ne günah işledim
Fen lisesini sonlarda bitirdim deyince kıs kıs gülüyorlar belki bilemiyorum onu
Ama bende ders çalışmak isterdim onlar gibi. Etüte gidip sabahlamak felan nasıl birşey acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Ray Donovan
Fen lisesini çalışmadan kazandım diyemiyorum. Öyle deyince gülüyorlar yada inanmıyorlar genellikle Ben ne günah işledim
Ama bende ders çalışmak isterdim onlar gibi. Etüte gidip sabahlamak felan nasıl birşey acaba
fen lisesinde 30 alan var
ciddi misin lan çalışmadan fen lisesi ne sürdün 1000 ton bal felan mı
quote:
Orijinalden alıntı: Deathlessss
ciddi misin lan çalışmadan fen lisesi ne sürdün 1000 ton bal felan mı
kahvaltı yapardım düzenli bal felan da yerdim arada yani bide benim girdiğim sene son oks kolaydı baya.yninede okulda ilk3 teydim yani üniversite sınavllarında ist üni iktisat kazandım. iyi çalışmışsındır felan diyor akrabalar da ben kazandım diyemiyorum yani bişey anlamadım. lisede tıp çektiği için arkadaşlar
şimdi ritalin modiodal içmediğim şey yok gene çalışamıyorum abi
Bendede var aynı sorun gidip hocayı dinliyim dedikleri asla aklımdan çıkmaz ama kitaptan saatlerce okusam veya test çözsem genede bişey yapamam tamamen beynin işleyişiyle ilgili ki bence biz biraz daha şanslıyız :)
quote:
Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2
quote:
fen lisesinde 30 alan var
beni mi çağırdınız
quote:
Orijinalden alıntı: Meteliğe Kurşun Atan Adam
quote:
Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2
quote: