Şimdi Ara

DERS ÇALIŞMA PROGRAMI !! İSTEYENLER BUYURSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
7
Favori
5.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben MF yim ona göre yaptım ! Evet arkadaşlar sizlere kendime yaptığım çalışma programını sunuyorum. Forum da isteyen çok hatta bende aradım ama bulamadım ve kendime göre yaptım. (saatleri kendime göre ayarladım yani dershane çıkışım eve gelişim felan sizler bunu kendinize örnek alarak kendi programınızı yapabilirsiniz.)

Öncelikle günlük hangi dersi kaç saat çalışacağım yani haftalık hangi dersi kaç saat çalışıp ne yapacağımı gösteren bir tablo yaptım. Birde o hafta hangi dersten hangi konuyu bitireceğimi yazacağım tablo yaptım. (tabloda ki küçük kareler o konuyu bitirdiğimde işaretlemem içindir) Saat 15:00 da başlıyorum ve her 50 dakika da 10 dakika mola veriyorum. Böyle yapmamın amacı okuduğum bir bilgiydi o bilgi şöyleydi "45 dakika sonra beyin algılamada zorluk çeker" ben bunu 50 dakika yaptım düz olsun diye.

Mesela pazartesi gününü ele alalım. Saat 15:00 da derse başlıyorum ve 15:50 de bitirip 10 dakika mola veriyorum tekrar 16:00 da başlayıp 16:50 de ara veriyorum , bu böyle gidiyor yani dört seansta fizik çalışmayı bitiriyorum ama son seans 1 saat yaptım yani kendime göre yemek saati için. :) Ardından 19:30 da matematiğe başlıyorum ve 20:30 da ara veriyorum. (ben matematik1 de sadece soru çözümü yapacağım için ilk seansa 1 saat verdim) buda böyle gidiyor ve tam 23:30 da matematik çalışmamı bitiriyorum ardında hemen dinlenmeden yarım saat Türkçe çözüyorum 00:00 da yatıyorum , tekrar 05:00 da kalkıp 2 saat biyoloji çalışıyorum 07:00 de bitiriyorum. Sonrada dershaneye gidiş için hazırlık. :) Diğer günlerde aynı bu şekilde tabloda göreceksiniz. Ama ben mezun olduğumdan pazartesi, cumartesi ve pazar dershane olmayacak bize o yüzden o günler daha fazla çalışacağım. Sadece o gün hangi dersleri yazacağımı belli ettim. Zaten pazar günü genel tekrar yapacağım yani çalışırken çıkardığım notları göz gezdireceğim birkaç da soru çözerim tam olur. Haftalık bitireceğim konuları içeren tablom da ise bitirdiğim derslerin oradaki kutucuğa işaret koyacağım.

Ben bu plana göre çalışmaya 15 eylülde başlayacağım ve ona göre hesaplamalarımı yaptım yani 1 şubatta konularım bitiyor. Ondan sonra 1 aydan fazla bir süre kalıyor ve o sürede full deneme ve soru çözümü notlarım ile tekrar yapacağım... Bitireceğim konular için 24 haftalık yaptım rar içinde görürsünüz artık nasıl yaymak isterseniz konuları , benim yaptığım planım budur arkadaşlar ve güzel bir program olduğunu düşünüyorum. İnşAllah düzenli ve istikrarlı bir şekilde sürdürür istediğimiz yere gelirim , geliriz...
    Herkese başarılar.

Bu arada tüm tasarım bana aittir. :)

Tabloları rar olarak yaptım buradan indirebilirsiniz; http://www.dosya.tc/server34/Ol2TXm/Programlar.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkSakalım -- 5 Eylül 2014; 23:44:07 >

• 15:00 biraz gec. Tabi senin dershanen varmış. Mezun ve dersaneye gitmeyen biri en gec 10 da derse oturmalı. Dersanen oldugu icin Programa uyman zor olur. Yorgun olursun. Dershane insana yorgunluk gibi cok onemli olan bir sey getirir. Tam ogle vakitleri derse odaklanmak özellikle kasıma kadar zor olacaktır. (Sıcaklar )

Bana gore program sabah ve aksamdan olusan 2 bölümden yapılmalı. Dersaneye gitmeyen arkadaslar beni dinlesin. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15:00 anca oluyor bana yani dershaneden 12:30 da çıkacakmışız yarım saatte eve geliyorum oldumu sana saat 13:00 sonra yarım saatte yemek yeme dinlenme 1 saatte uyku oldu saat 14:30 ve uyanır abdest al namaz kıl 15:00 da derse geç şimdi anlamışındır beni belki. :) Zaten yukarda demiştim program kendime göre yaptım örnek alarak yapabilirsiniz diye. :)
    Haa bide yukarda gene dedim pazartesi, cumartesi ve pazar dershane yok o günler daha çok ve daha erken çalışacağım.
  • İndirilme sayısı 22 oldu ama ne teşekkür nede bir cevap var...
  • Sımdı sevkını kırıcam dostum ama saat saat yapılan program tutmaz bırkac hafta denedım cıdden olmuyor.
    Soyle ornek vereyım orada bı taneyı kacırırsan tum sene programı zarar goruyor
    2 temel kural var
    1) Saat saat degıl konu konu program yapılmalı
    2) Program aylık degıl haftalık olmalı
    3) Haftalar gune bolunebılır duzen ısteyenler ıcın ama o gun mutlaka olsenızde gebersenız de o programı bıtırın
    4) Gunluk programı kucuk bıt not defterıne yazın ders ders ve calıstıkca karalayın Extra Motıvasyonn ! Kesın !
    5) Gunluk 5 ders calısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevap için teşekkürler usta... Benim böyla yaptığım programda zaten bide haftalık hangi dersten hangi konuyu bitireceğimı içeren tabloda var. Heralde okumamışsın. Mesela orda hangi konu yazıyorsa o hafta içi yazdığım derslerde onu tam anlamıyla bitireceğim. Yani herkesin çalışa stili farklı olabilir usta senin düşüncene de saygım var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirilme sayısı 32 oldu.

• Zaman zaman güncellemeler yapılacaktır arkadaşlar haberiniz olsun.

• İndirilme sayısı: 62

• 62ındırılme var 0 teşekkur, ayıp degıl mi kırolar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofulpasa

62ındırılme var 0 teşekkur, ayıp degıl mi kırolar

• Merak ettim indircem. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi springminnak -- 6 Eylül 2014; 9:54:07 >
  • EyvAllah usta. 91 indirme 1 teşekkür oldu. Buna da şükür ya hiç olmasaydı.

• springminnak kullanıcısına yanıt
    Ve ilk teşekkür geliyor.
    EyvAllah usta.

• İndirilme sayısı: 104

• Teşekkürler
  • Teşekkürler emeğine sağlık

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Önemli değil.

• Indiriyorum şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.