Şimdi Ara

Ders çalışırken boyun ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dönem başında doktora gittim ama bir şey yok dediler. Bazı zamanlar öyle güçlü ağrıyor ki enseme doğru, neredeyse dersi bırakacak hale geliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de aynı dertten muzdaribim .Çözümüm ise 1.5 saat ders çalışıp yarım saat uzanıyorum ancak acısı böyle biraz hafifliyor.Bu arada masa ile sandalye boyunu ayarlaman da çok önemli mesela kütüphanede çok ağrımazken evde çok ağrıyor boynum sandalye boyuyla alakalıymış tamamen bu.Umarım biraz yardımcı olabilmişimdir
  • kazancaminş K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam. duruş bozukluğu mu vardır nedir anlamadım ben de tam olarak

• Bende de aynı problem var maalesef sınav bitene kadar çekecez sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandalyeni masana yaklaştır ve ayarlanabiliyorsa yüksekliğini indir. Ben böyle yapınca ağrımıyor.

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    yüksekliği sonda mı kullanıyorsunuz siz? Herhalde bu masanın ne kadar göz hizasına gelebildiğiyle alakalı. Ondan ağrıtmıyor belki de. deneyeyim ben de

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Masayla kafa mesafesi arttıkça boyun bükülmekten ağrı yapıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben baya uzun boylu biriyim. (Hava atmak gibi olmasın.) Dolayısıyla bu dertten en çok ben müzdarip olabilirim. Öncelikle kısa masa çok büyük bir problem. Masanın ayaklarının altına eski kitapları koyun, tuğla falan koyun ve onu yükseltin. Onun haricinde evde sürekli merhem şeklinde kas gevşetici bulunsun. Eczaneden reçetesiz alınabilen bir şey zaten. Onlar bu ağırlar ile baş etmek için en kuvvetli silahınız olacaktır.

Bir de bazen bunu tetikleyen şeyler oluyor. Ben bunlardan çok etkilenirken bunu okuyan kişi hiç etkilenmeyebilir. Ama yine de yazmakta fayda görüyorum.

1)Soğuk havalar. Bu başlı başına bile boyun ağrısı yapabiliyor, bir de masada oturmak ile birleşti mi, çok daha güçlü bir düşman olabiliyor. En büyük silahınız: Atkı.

2)Ders çalışırken boynun terlemesi ve terin üstünde kuruması. Bu da hatrı sayılır bir ağrı yaratabilir. En büyük silahınız: Peçete.

3)Rüzgar. Bu da tek başına bir ağrı yapabilir. Bir de masada uzun süre ders çalışma ile birleşince daha da kötü oluyor. Burada silah milah yok, bundan etkileniyorsanız, kaçın.

4)Ağır çantalar. Bu kiminin sırtına vurur, kiminin boynuna. En büyük silahınız: Çantayı hafif tutmak için bazı kitapları elde taşıma.

5)Kötü yatak ve yastık: Ders çalışırken durum zaten yeterince kötü oluyor. Bir de yatarken olmasın. Çok kişinin böyle bir sorunu yoktur, ama kötü etkileniyorsanız yastığı falan değiştirseniz iyi olur.

Doktor Editi: Bir de nedense doktorlar bu ağrıyı farkedemiyor. Geçici bir şey olduğundan falan olsa gerek. Ben de önceleri iki kere gitmiştim, çok bir şey çıkmadı. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 24 Şubat 2019; 2:32:6 >

• sütursatır S kullanıcısına yanıt
    Sona yakın oluyor genelde

• Bende nimes combo jel kullanıyorum, gayet iş görüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.