Desa var bende 2 tane, insana değişik hava katıyor. Görenler çok beğeniyor. Gerçekten limitin de iyimiş, 550-600tl ye zaten iyi bir deri ceket için yeterli dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Imnobody
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetgunduzbey
desa derimont ben desayı oneririm
Hangi şehirdesin?
Desa var bende 2 tane, insana değişik hava katıyor. Görenler çok beğeniyor. Gerçekten limitin de iyimiş, 550-600tl ye zaten iyi bir deri ceket için yeterli dostum
Alıntıları Göster
Avrupa kıt'asından almak istiyorsan Paris ve Milano'ya bakabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: LazFacTor
Merhaba Arkadaşlar. Güsel ßir Deri Ceket Almayı Düşünüyorum. Limit 600-700 TL ! İstanbul Awrupa Yakasında İkamet Ettiğim İçin Alabileceğim Yerin Awrupa Kıtasında 0lmasıda ßirinci Tercihimdir. Ama Çok Güsel ßir Model ßulabilirsem Karşıyada Geçebilirim ;) ßana Önerebileceğiniz Yer & Modeller War mı ??? Şimdiden Tşklr...
BİM'den
Laleli mercan aksaraya baka bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
Laleli mercan aksaraya baka bilirsin
İlgilendiğiniz İçin Tşklr Arkadaşlar ! İstinye Park Puma dan Aldım 850 TL ye Patladı Ama 0sun Çok Hızlı ßir Model :=)
quote:
İlgilendiğiniz İçin Tşklr Arkadaşlar ! İstinye Park Puma dan Aldım 850 TL ye Patladı Ama 0sun Çok Hızlı ßir Model :=)
Alıntıları Göster
Türkçe mizide güzel kullanırsan süper olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx
Türkçe mizide güzel kullanırsan süper olacak.
Alıntıları Göster
Afedersiniz deri ceketle ilgili değil ama 15 yaşındayım deri yarım parmak eldiven giysem itici olur mu? Yazın body' e gitmeyi de düşünüyorum. (Dumble kullanırken kaymayı önlediği söyleniyor)
quote:
Orijinalden alıntı: +
Afedersiniz deri ceketle ilgili değil ama 15 yaşındayım deri yarım parmak eldiven giysem itici olur mu? Yazın body' e gitmeyi de düşünüyorum. (Dumble kullanırken kaymayı önlediği söyleniyor)
Alıntıları Göster
Çıldırmış olmalısınız.Çok para.
Yakın bir akrabam derici ve elindeki modellere göre seçim yaparak 2 saat içerisinde deri cekete sahip oluyorsunuz.Üstelik kaliteli deri.O kadar para vermeye gerek bile yok.Bildiğiniz o buyuk firmalara fason iş bile yaptıkları oldu.
Neyse hayırlı olsun diyelim.
quote:
Parasını ben vermedim ama 850 lira benim bile içime oturdu.