|
Ben de aradığım için mesaja cevap vermiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

DERECELİ GÖZLÜKLER GELDİ!!!ALİEXPRESS'DE DH'YE ÖZEL İNDİRİMLER VE YURTDIŞI GENEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER!
|
Ben de aradığım için mesaja cevap vermiştim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Ben numaralı gözlüklerimi bir dönem zenni optical dan alıyordum. Fiyatları o dönem için çok uygun oluyordu. isterseniz sitesine örnek bir sipariş oluşturun . astigmatınız için 1063 usd gibi bir fiyat vermişler. Zenni de bu kadar bir fiyat çıkacağını zannetmiyorum. Daha önce siteyi kullanmadıysanız biraz tarif edeyim. site : önce bir kullanıcı oluşturun. daha sonra istediğiniz bir çerçeve seçin, robot sayesinde bilgisayarın kamerası vasıtasıyla çerçevenin yüzünüzde nasıl durduğunu görebiliyorsunuz. Daha sonra optik cam seçimine geçiyorsunuz. size reçetenizde olan değerleri soruyor. sağ ve sol göz için bu değerleri giriyorsunuz. ardından size bir cam öneriyor standart olarak. siz standart seçmeyip daha ince veya farklı bir cam seçebilirsiniz. her seçiminizin ilave ücreti de dolar bazında yanında yazıyor. Daha sonra kaplama seçimleri öneriyor. istediğiniz bir kaplama varsa onu da seçiyorsunuz. Bu arada iki göz merceği arası mesafe değeri olan PD değerini de girmeniz gerekiyor. (Bu bilgi reçetenizde varsa girin , yoksa herhangi bir optikçi veya göz doktorunuz bu değeri ölçebiliyor) siparişi oluşturup ödemeyi yapıyorsunuz. Bazı dönemlerde indirim kuponu veya farklı avantajlar sunuyorlar. Ben siparişimi sepette bir süre bekletip, kupon tanımlanmasını bekliyordum. Bu bilgi mail adresinize mesaj olarak geliyor. Vergi kısmını bilmiyorum. ne kadar çıkar tahminlemek zor. Belki bilen arkadaşlar vardır. Deneyin isterseiniz. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Bende zamaninda eric aook ve siblyden cok alisveris yapmistim digerleri aliex kullanmayi birakti o sebeple ulkeye giriste sorun oluyordu sibly de gecen arkadasim yazmis hala magazayi acamamis galiba arada sorup yoklamak lazim yaza yeni gozluk almak lazim😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
saat satıcısı bulan var mı acaba? |
|
https://x.yupoo.com/photos/joe6757/collections/3757305?page=1 aktif gönderiyordu ama pahalı markalar var gündelikte takar mısın bilmiyorum sen bulduysan sende atar mısın bana biraz daha ucuz çerçeveler lazım rayban gibi çünkü numaralı gözlüklerim var güneş için rayban kestirme kırdım çerçeveyi şimdi tekrar nikon cama para vermek istemiyorum 😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Biz daha 6 yaşında soğuktan titreyerek; "Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun" diye ant içtik.
|
|
![]() Biz daha 6 yaşında soğuktan titreyerek; "Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun" diye ant içtik.
|
|