Şimdi Ara

Derbi Öncesi Değerlendirmem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta benim beklediğim gibi başlamadı. Ben Galatasaray'dan Real Madrid karşısında 2-1 lik galibiyet ya da 2-2 lik sonuç bekliyordum. Galatasaray'ın oynadığı ilk 30 dakikalık oyunda beklediğim gibiydi. Sonra Galatasaray'ın gerideki 3 siyahi oyuncusu ilginç ilginç şeyler yapmaya başladı (rakip hücumcuları çalımlamalar, ileriye pas verecek gibi yapıp topu geriye atmalar) ve daha ilginci bu yaptıkları tribünlerden destek buldu. Bunları gören Ancelotti maça etkisiz başlayan Ronaldo'yu ani bir kararla Benzema'nın arkasında gezici forvet olarak oynatmaya başladı ve sonrası herkesin bildiği gibi oldu, Real Madrid bulduğu madeni güzel bir şekilde işledi ve 6-1 lik sonucu çıkarttı...

Galatasaray eğer galibiyet ya da beraberlik alsaydı, aynı oyunu bizim karşımızda da oynayacaklardı ve bence biz Galatasaray'ı oturmuş kadromuz, iyi oyunumuz, coşkumuz, press gücümüz ve koşu kalitemiz ile net bir skor ile yenerdik.

Şu an işler değişti. Aslan yaralı ve onlar için işler kötü gidiyor. Fakat bütün bu sorunlarını güzel bir derbi galibiyetiyle dağıtmak isteyeceklerdir.

Galatasaray bizim karşımıza muhtemelen çok koşan, iyi pas yapan bir kadro ile çıkacak:

Beşiktaş 4 haftadır oynadığı kadroyu devam ettirecek:

Benim beklentim Beşiktaş'ın 3-2 kazanacağı yönünde. Dostluğun ön plana çıktığı, iyi oynayanın kazanacağı, kaybedenin kazananı tebrik edeceği, hakemin adil davranacağı bir maç olmasını dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Drogba sakattı sanırım...

Bence Cimbom iyi başladığı bir maçta ağır bir yenilgi aldı,dolayısıyla futbolcuların bu psikolojiyi atlatması zor...
    Yönetimin teknik ekibe baskısı da bizim maça odaklanmalarını zorlaştıracak diye düşünüyorum.
    İlk 10 dk aptallık yapmazsak maç bizde.
  • Drogba yetişirmi ki maça ?
  • Ben galatasaraydan drogba oynamazsa gol yiyeceğimizi düşünmüyorum.
  • Drogba inşallah yetişir maça.. Adam potansiyel canavar tamam ona lafım yok da o oyundayken frikik yok, paslı oyun yok, baskı yok bunlar güzel şeyler
  • Real karşısında oynadıkları ilk 30 dakikadan dolayı şüpheliyim açıkçası. Ayrıca derbi maçı onlar için büyük bir avantaj hem salı günkü maçı telafi etmek için hem de ligdeki kötü gidişe dur demek için.

• Bu maçta Galatasaray'ın 11 kişilik kadrosunu geçtim 6 kişilik yabancı seçimini bile tahmin etmek imkansız. Nasıl bir kadro olursa olsun tahminimce bu maç berabere bitecektir %51 Beşiktaşın, %49 da Galatasaray'ın işine yarayacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverLover

Real karşısında oynadıkları ilk 30 dakikadan dolayı şüpheliyim açıkçası. Ayrıca derbi maçı onlar için büyük bir avantaj hem salı günkü maçı telafi etmek için hem de ligdeki kötü gidişe dur demek için.

ben rahatım o konuda. o ilk 30 dakikalık gazın en büyük sebebi kendi seyircileri önünde olmanın verdigi gazdı. burda hem o olmayacak, hemde realin yapmadıgı bi saha ici baskı olucak. biz real ile aynı seviyede degiliz. bu nedenler realin savunma anlamında kendini yordugundan daha fazla yorucaz kendimizi haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: NeverLover

Real karşısında oynadıkları ilk 30 dakikadan dolayı şüpheliyim açıkçası. Ayrıca derbi maçı onlar için büyük bir avantaj hem salı günkü maçı telafi etmek için hem de ligdeki kötü gidişe dur demek için.

ben rahatım o konuda. o ilk 30 dakikalık gazın en büyük sebebi kendi seyircileri önünde olmanın verdigi gazdı. burda hem o olmayacak, hemde realin yapmadıgı bi saha ici baskı olucak. biz real ile aynı seviyede degiliz. bu nedenler realin savunma anlamında kendini yordugundan daha fazla yorucaz kendimizi haliyle.

Bakalım inşallah dediğin gibi olur. Bu sene savunmaya daha çok güveniyorum.

• Çok rahat kazanıp geçmemiz gereken bir maç. Önceki haftalardaki futbolumuzu ortaya koyalım yeter.
  • Seyirci gazı yok bu sefer onlarda ama bunu unutmayalım. Ve erken gol yediğin de cabuk dağılan bi Galatasaray var. İlk 15-20 dakikada bi gol bulursak ve o seyirci gazı biz de olacağından bu sefer maçı rahat demiyorum ama kazanırız. Umarım Drogba da oynar çünkü Drogba oynadığı zaman ne etkili pas organizasyonu, ne başka birşey yapabiliyor Galatasaray frikikleri saymıyorum bile.4 maçtır uyguladığımız şok pressle ve top oynatmama taktiği bu maç da işimize çok yarayacak.

• Siz merak etmeyin Bilic neredeyse 5 maçtır (Daha fazla da olabilir.) GS'yi takip ediyor. Sıkıntı yok 5 atarız.
  • 2-1 veya 2-2'den sonrasını okumadım. Kardeşim futbol bilginiz bu kadar zayıfsa böyle yazmaya uğraşmayın boşuna. O maç sürpriz filan olmadı yani ben 300 lira bastım aldım 630 lirayı. Beşiktaş oynuyor olsa aynı şey olurdu ve ben yine aynı şeyi yapardım.
  • Böyle dönemlerde Fatih Hoca her zaman sürpriz kadro çıkarmayı sever , kadro konusunda muslera dışında kim 11 başlar bilemiyorum ...

Beşiktaş 11 konusunda ilk 4 haftanın genelinde oynayanları değiştirmeyecektir...

Bu maçı lig ve Real Madrid maçından kesitlerle yorumlamak yanlış olur , Real Madrid maçı sonuç olarak oldukça aldatıcı ilk yarım saatte sonuca giden bir Galatasaray olsaydı şuan Derbi hakkında bütün görüşler değişebilirdi ...

Derbilerde favori her zaman vardır ancak sahada yansıması farklı olur ,
  • AMK Drogba'nın oynayacağı haberini paylaşmıştı. Drogba oynamazsa büyük ihtimalle Burak oynar.

• Bu maçta Gs'nin üzerinde çok büyük bi baskı olacak.İlk dakikalardan itibaren baskılı oynayıp maçı kazanmak isteyeceklerdir.Tıpkı Bursaspor'un yaptığı gibi.Beşiktaş Bursa maçındaki gibi sakin kalmayı başarırsa bu baskıyı er yada geç kırıp oyun ve skor üstünlüğünü elde eder.
    Ayrıca Galatasaraylı taraftarlar hep bu takımın 4-5-1 oynaması gerektiğini söyleyip duruyodu eğer sonuç Madrid maçı'nın ikinci yarısı gibi olacaksa hiç durmasın Fatih Terim 4-5-1 oynatsın bizim işimize gelir.
  • Bu maçta Allah ne verdiyse saldıracaklarını düşünüyorum. Aksi takdirde homurtular daha fazla yükselmeye başlayacak. İlk dakikalarda sürpriz bir gol yemezsek taraftarın desteğiyle maçı alacağımızı düşünüyorum.
  • drogba yok ayrıca gs kanatlı tek forvetli sisteme geçecektir maalesef. ben zor maç olacağını düşünüyorum.gs nin de madrid dekinden daha iyi toplu olacağını
  • Drogba oynasın da gerisi mühim değilHer frikikte topun başında maşallah o değil frikik kullanmayı bilse içim yanmayacak abanıyor anca barajı geçemiyor daha
  • 3-1 bizim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.