Yarın derbi maçını biz maalesef evimizde , cafelerde veya başka yerlerde izlemek zorundayız. Siz nerede izleyeceksiniz , Beşiktaş'ta toplanılacak yer var mı?
Evde internetten...
ben evde izlicem allahın izniyle. ama önce yarın sabah sevgilimin gönlünü almalıyım, maç moduna ondan sonra giricem.
istanbul dışındayken ilk derbi maçı olcak benim için. kafede izlerim heralde :(
quote:
Orijinalden alıntı: SebaStianbjK
Evde internetten...
bende bu gruba giriyorum.
Kafede ya da evde.
Not: Avatar
İnternetten izlenir mi yav gidin bir kahvede izleyin en azından bağıra çağıra küfür kıyamet falan
istanbul dışındayken ilk derbi maçı olcak benim için. kafede izlerim heralde :(
Gidek mi la maça
Kaavede.
Bizim burada internetten doğru düzgün izlemek imkansız. En kral siteden HD olarak izlesen bile 5-10 saniyelik zaman farkı gollerdeki heyecanın içine ediyor. Diğer maçlarda nispeten daha sessiz olunduğundan izlenebiliyor da derbi maçlarında mümkün değil.
Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar derneği sivas maçında sinema kapattı sağolsunlar gittik ücretsiz hem marş söyledik hem maç izledik bu maçta da yapılacakmış sanırım yolu avcılara düşebilenler gelebilir...
quote:
Orijinalden alıntı: TheFormul
Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar derneği sivas maçında sinema kapattı sağolsunlar gittik ücretsiz hem marş söyledik hem maç izledik bu maçta da yapılacakmış sanırım yolu avcılara düşebilenler gelebilir...
Tamamdır , Avcılar'a gelirim ben.
Hocam hangi sinemayı kapattınız bende dernegin ordayımda hiçbirşeyden haberim yok Allah Allah ya
quote:
Orijinalden alıntı: Toraman1903
Hocam hangi sinemayı kapattınız bende dernegin ordayımda hiçbirşeyden haberim yok Allah Allah ya