Şimdi Ara

Derbi maçını nerede izliyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın derbi maçını biz maalesef evimizde , cafelerde veya başka yerlerde izlemek zorundayız. Siz nerede izleyeceksiniz , Beşiktaş'ta toplanılacak yer var mı?

• Evde internetten...
  • ben evde izlicem allahın izniyle. ama önce yarın sabah sevgilimin gönlünü almalıyım, maç moduna ondan sonra giricem.
  • istanbul dışındayken ilk derbi maçı olcak benim için. kafede izlerim heralde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Evde internetten...

bende bu gruba giriyorum.
  • Kafede ya da evde.

Not: Avatar
  • İnternetten izlenir mi yav gidin bir kahvede izleyin en azından bağıra çağıra küfür kıyamet falan

Ben evde izlesem sağlam vazo kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

istanbul dışındayken ilk derbi maçı olcak benim için. kafede izlerim heralde :(

Gidek mi la maça
  • Kaavede.

Bizim burada internetten doğru düzgün izlemek imkansız. En kral siteden HD olarak izlesen bile 5-10 saniyelik zaman farkı gollerdeki heyecanın içine ediyor. Diğer maçlarda nispeten daha sessiz olunduğundan izlenebiliyor da derbi maçlarında mümkün değil.
  • Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar derneği sivas maçında sinema kapattı sağolsunlar gittik ücretsiz hem marş söyledik hem maç izledik bu maçta da yapılacakmış sanırım yolu avcılara düşebilenler gelebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFormul

Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar derneği sivas maçında sinema kapattı sağolsunlar gittik ücretsiz hem marş söyledik hem maç izledik bu maçta da yapılacakmış sanırım yolu avcılara düşebilenler gelebilir...

Tamamdır , Avcılar'a gelirim ben.
  • Hocam hangi sinemayı kapattınız bende dernegin ordayımda hiçbirşeyden haberim yok Allah Allah ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Hocam hangi sinemayı kapattınız bende dernegin ordayımda hiçbirşeyden haberim yok Allah Allah ya

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.432039790186902.98582.123613211029563&type=3

ismi sports cafe tarzı bir şeydi kartal yuvası sokağında hemen.

• Belediyenin konferans merkezinde.Hayvan gibi ekran bayağı güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asamoah Therdon

Belediyenin konferans merkezinde.Hayvan gibi ekran bayağı güzel oluyor.

Beşiktaş Belediyesi?
  • Yok mu şöyle galibiyetten sonra tezahüratların olduğu bir yer , meşalelerin yandığı?

Galatasaray'ın Nevizade'si var , bizim?
  • Tv den ayrıca şeker dağıtımı yapacağım maç başlarken
  • usenmessem alsancak'ta izlemeyi dusunuyorum , buralarda olupta gelmek isteyen varsa baryum barda olucam beklerim
  • Kartal'da izleyecem bir Çay Bahçesi'nde veya bir pubda
  • Ben statta izleyecem .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.