Şimdi Ara

Depremde Yardıma Hazır Olan Ülkeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mwwo3.3

Bu mesaj silindi.

Düşünsene Kürtler'in sözcüsüyüm diyen HDP ve Atatürk'ün kurduğu partiden CHP'den biri sözde Ermeni soykırımını kabul ediyor. Garip değil mi!

• Gözler filistini aradı
    Hani şu uğruna İsrail ile düşman olduğumuz Araplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • israilden yardım alırsak izmire göndereceklerinin hepsi mosad ajanı olur rafineri falan patlatır bunlar aman dikkat.

• Akp fırsatı nasıl değerlendirmiyor anlamıyorum. Al işte deprem yardımı adı altında para bu ülkelerden, parayı aldıktan sonra gereken yerlere harcanır Depremde Yardıma Hazır Olan Ülkeler 

Depremde Yardıma Hazır Olan Ülkeler
  • Bu arada İsrail konusunda bir bilgi ben çıtlatayım.

Benim orada Türk arkadaşım var. Kendisi sınır hattında İsrail askeri olarak görev yapıyor. Güzel maaş alıyor.

Birde orada yaşayan epey bir Türk nüfusu varmış. Kendisi Karay Türkü idi. Bunlar Aşkenaz olarak geçiyor. Yani yarı Hazar Türk'ü yarı Yahudi kanı taşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Azerbaycan neden yok?

Azerbaycan yardıma hazır olduğunu açıkladı.

• Kardeşim fazla film izleme sen, adamların şuan ülkede olmadığını nerden biliyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Kardeşim fazla film izleme sen, adamların şuan ülkede olmadığını nerden biliyorsun ?

Ben Mossad ajanıyım. Bir İzmir depremi olsa da ülkeye girsek diye bekliyorduk.

Depremde Yardıma Hazır Olan Ülkeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 1 Kasım 2020; 9:8:45 >
  • mwwo3.3 kullanıcısına yanıt

Peki kardeşim sen yunanmısın ? neden işinden gücünden izin alıp izmire yardıma koşmadın ? Türkün Türkten başka dostu yokmuş, gölcük depremin'de gönüllü olarak tam 18 gün orda bulundum ölenlerin kollarından bilezikleri parmakların'dan yüzükleri kesip çaldıklarına şahit oldum bunu yapan'da senin Türkler'di lafa gelince papağan gibi Türkün Türkten başka dostu yoktur demesini biliyorsunuz biriniz kıçını kaldırıp izmire gidip gönüllü yardımcı olmuyorsunuz sözde Türküsünüz

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Ailemin bir bireyi İzmir'de şuan yoldayım gidiyorum İzmir'e .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim zoruma gitmedi'de senin bu yazdığın mesaj ile çok zoruna gittiği belli oluyor, hani Türktük hani Türkün Türkten başka dostu yoktu ne oldu dostluğun bitti mi Depremde Yardıma Hazır Olan Ülkeler 

• Cumhurbaşkanı dün attığı tweette geçmiş olsun dileklerini ileten ve yardıma hazır olan ülkeleri belirtti . Acaba hangileri yardım etmeyi hangileri sadece geçmiş olsun diledi keşke onu ayırabilseydik .

• Arap sevicileri nerde?

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt

Türkün Türk’ten başka dostu yok ne demek??80 milyon insan var ülkede hepsi dostunmu senin? ;))

Maşallah hırsızı,dincisi,dolandırıcısı,katili,mafyası,pedofilisi eksik olmuyor Türklerde.Ne mükemmel bir millet bu böyle ,))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arap ülkelerini yeryüzünden silen adamın 40 yıl kölesi olurum.

• NATO nedeniyle İsraili en önemli koruyucu gücü Türkiye idi bir zamanlar. Amerikada destek gelmesi uzun süreceği, için, olası bir Arap ve şii saldırısında (İran ve saddam) en büyük vurucu güç türkiye olarak konumlandırılıyordu. Öyle de oldu. İsrail, Türkiye için ciddi bir askeri, ekonomik ve stratejik ortaktır. Sevsek de sevmesek de.

• İsrail favori ülke benim için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.