Şimdi Ara

Depremde ağır hasarlı bina hak sahipliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, depremde evim ağır hasar aldı, sonrasında yıkıldı. Afad hak sahipliği başvurusu yaptım kabul edilmedi. Gerekçe ise aynı adrese birden fazla kişinin başvuru yaptığı ( sitede 3 blok var dış kapı numaraları aynı yazıldığından komşulardan birileride benim daireye başvuru yapmış) bu sebeple kimin hak sahibi olduğu tespit edilemediği gerekçesi ile başvurum kabul edilmedi.


    İtiraz sürecinde, Tapu, dask, fatura ile itiraz ettim bu kezde dış kapı no 3, fakat vatandaş 3/2 nin bilgileri ile başvuru yapmış diye ret edildi. Aslında bina dış kapı no 3/2 fakat hasar tespit sırasında 3 bloktan oluşan olan sitenin bir bloğuna 3/1 diğerine 3, ve bizimkine de 3 dış kapı no yazılmış yani dış kapı numaraları eksik yazılmış. Hasar kodunda bina dış kapı no yanlış olduğu için ret yedik yani. Şimdi idare mahkemesine dava açın diyor afad. Zaten mağdur durumdayım birde avukat ücreti vereceğiz idare mahkemesine avukat tutmadan başvuru yapmak istiyorum. İdare mahkemesi başvuru dilekçesi örneğine ihtiyacım var yardımcı olabilecek olan var mı?








  • Öncelikle geçmiş olsun size bu konuda yardımcı olabilecek sadece izdeda var. Kendilerine ulaşıp destek isteyin .her ne kadar izmir için kurulmuş olsada şubat depremzede lerinede yardım oluyorlardı.



    www.izdeda.org.tr
    İZMİR DEPREMZEDELERİ DAYANIŞMA DERNEĞİ – İZDEDA – RESMİ WEB SİTESİ
    http://www.izdeda.org.tr


    x (formerly twitter)
    İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) (@izdeda) on X
    https://twitter.com/izdeda
  • stripe S kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim,

  • Geçmiş olsun, avukat tutacak maddi durumunuz yok ise;



    https://adliyardim.adalet.gov.tr

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.