Şimdi Ara

Erzin İsos Termal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 yılında ailem benden habersiz erzin isos termal den devre mülk almış yaklaşık 4 yıllık süreçte hiç bir aksama olmadan tüm ödemeleri yapmışlar bu durumdan yeni haberdar oldum.

    Sözlü olarak verilen vaatlerin hiçbirini yerine getirmedikleri gibi yıllık aidat bedellerini sözleşmede dolar bazında işledikleri için fahiş fiyatlar söz konusu oluyor.


    Geçtiğimiz günlerde yaşadığım şehirdeki bir hukuk ve danışmanlık bürosu bizi aradı ve Erzin isos termal den bölgemizde çok sayıda şikayet var sizin de bilgilerine yargıtay kararı sonrası turizm kayıtlarından ulaştık sizde şikayetçi iseniz dava aça biliriz ilk günden bu yana ödemiş olduğunuz tüm parayı devletin belirlemiş olduğu yıllık faizi ile birlikte ala bileceğimizi iddia etti

    toplam ödenen para 27bin tl civarlarında ancak aradan geçen süreyi hesap ederek kaba hesap ile minimum 100bin tl civarında bir geri ödeme alabileceğimizi söyledi.


    Avukatlık ücreti olarak ne ödeme yapacağımızı sorduğumda avukatlık ücreti olarak dava sonunda alacağımız ödemeden %10 luk kısmını alacağız başka bir ücret talep edilmeyecek denildi. Ancak dava sürecindeki masraflar için yaklaşık 10bin tl civarında bir masraf oluşacağını( paravan şirketlerin hepsine ihtar çekileceğini sözleşmede bahsi geçen 3 banka hesabına blokaj koyulması ve avukat vekalet ücretini ile ilgili masraf oluşacağını belirtti) bu meblayı karşılamam halinde dava açılacağını davanın açılmasının 1,5 ay civarı yoğunluğa göre sonuçlanmasının ise 6 ay civarında süreceğini söyledi. davayı kazandığımız taktirde dosya masraflarını karşı tarafın karşılayacağını harcamış olduğum 10bin tl civarı paranın yaklaşık 7,5bin tl sini geri alabileceğimi belirtti. ancak ofislerine gittiğimde pek içime sinmedi sanki avukattan çok dolandırıcı havası vardı bize nasıl ulaştınız tarzında sorular yöneltince aniden savunmaya geçer gibi kendisini kanıtlamaya çalıştı hatta sicil numaramı verebilirim barodan sordura bilirsiniz gibi sözler sarf etti işin aslı nedir daha önce başından buna benzer olay geçen oldu mu yada gerçekten bu tarz davalarda masraf miktarı 10bin tl yi bulabilir mi yardımcı olursanız sevinirim.








  • Kendi bildiğiniz, tanıdığınız bir avukat ile süreci yürütün.

  • merhaba, aynı durumdayım. ben henüz gidip ziyaret etmedim ama avukat benzer söylemler ile beni aradı. Siz naptınız acaba? Ben bu işe 1 lira vermem ama bu şirket tam dolandırıcı kullanmasan da hacizle aidat alırlar diye de boş durmak istemiyorum.

  • sinans123 S kullanıcısına yanıt

    Yapılacak masrafların kalem kalem not tutulmasını ve masraf çıktıkça ödeme yapacağınızı paranın hazır olduğunu belirtin bakalım sizle çalışacaklar mı? :)

  • sinans123 S kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir işlem başlatmadım. Bana ulaşan avukatı soruşturdum genç bir avukat kendisi hakkında pek bilgiye ulaşamadım ama konuşmalarında sanki yıllardır bu işi yapıyor gibi bir hava vardı açıkça söylemek gerekirse pek güven vermedi. Devre mülk şirketinin el altından anlaşmalı olduğu bir avukat olabilir zaten bu kişileri kandırdık potansiyelleri var tekrar neden olmasın diyerek bize bağlantısı olmayan bir avukat gibi ulaşıp para alacağımızı vaat ederek dava için masraf isteyip yine dolandırılma söz konusu ola bilir diye yada davayı açsa bile bilinçli olarak kaybedip bizim üzerimizden yine para kazanıp şirketlerine bu tarz davaların açıldığını ancak herhangi bir davayı kayıp etmediklerini reklam yaparak kendilerini bir nebze temizleme çabasına girme ihtimalleri geldi aklıma. Bu konu hakkında bir şeyler yapmayı bende düşünüyorum bir şekilde kurtulmam gerekiyor. Sizin herhangi bir girişiminiz oldu mu bu konu ile ilgili ?





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.