Beşiktaşlı taraftarların Fenerbahçe derbisinin son dakikalarında depremzedeler için sahaya attığı forma, atkı ve bereler Erciş'teki çadır kentte yaşayan çocuklara dağıtıldı.
Beşiktaşlı taraftarların atkı, bere ve eldivenlerin yanı sıra mont, kazak, eşofman, battaniye ve elektrikli ısıtıcıları da taşıyan tırın Van'ın Erciş ilçesine ulaşmasının ardından Türk Kızılayı görevlileri tarafından malzemelerin tasnifi yapıldı. Daha sonra Kızılay gönüllüleri tarafından, siyah-beyazlı taraftarın deprem bölgesine gönderdiği mont, kazak forma ve eşofman takımları, Erciş'teki Yenişehir Çadır Kenti'nde yaşayan depremzede çocuklara dağıtıldı.
3 yaşındaki Yiğit'in forma sevinci
Kızılay gönüllülerinin ilk olarak ziyaret ettiği 112 nolu çadırda ailesi ile yaşayan 3 yaşındaki depremzede Yiğit Sebubuçin, kendisine Beşiktaş forması hediye eden görevlilere sarılarak, yaşadığı sevinci gösterdi. Küçük depremzedenin annesi Elif Sebubuçin ise oğlunun her hangi bir takımın taraftarı olmadığını belirterek, "Oğlum artık bu hediyelerden sonra Beşiktaşlı oldu. Çok sevinçli" diye konuştu. Bazı çocuklar ise çadır kentteki "siyah-beyaz" coşkuya "En büyük Beşiktaş" sloganlarıyla katıldı.
Onlar sevindi,yapılan iş güzel ama gel bunu yanlı federasyona anlat.Bu olaydan ceza yiyor Beşiktaş kulübü.
Ya saçmalamayın biz sadece şov yaptık, yardımla alakası yok, fb'nin ataklarını durdurmak içindi bunlar, ceza almamız lazım. Onun yerine turnikeleri sahte biletlerle bozup, kapı kırarak stada girip, maçı durdurmalıydık
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Hocam dikkat et sana da ceza vermesinler
Çok güzel bir düşünce. Tebrik ederim Beşiktaşlı taraftarları. Eğer federasyon bu durumda ceza veriyorsa takıma ayıp.
bir de ceza kesti federasyon, gs yedek klübesine para atanlar, daum bjk de iken sahaya un atanlarda federasyonu haklı buldu.
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
bir de ceza kesti federasyon, gs yedek klübesine para atanlar, daum bjk de iken sahaya un atanlarda federasyonu haklı buldu.
Derdin ne?
Beşiktaşlı mısın Fener düşmanı mısın karar ver.
futbol takımları zaten bu tür manevi şeylerden dolayı tutulur. dedelerimizden, babalarımızdan dinleriz hep. tuttukları takımı neden tuttuklarına dair mutlaka bir anıları, nedenleri vardır. şimdi bu atkılar, formalar çocuklara dağıtıldığından ve bundan bi 50 60 sene sonra onlar da çocuklarına anlatacaklardır kesin: "ben küçükten depram olmuştu ve beşiktaş forma ve atkı verdi bize, işte o günden beri beşiktaşlıyım" diye.
quote:
Orijinalden alıntı: solidfb
quote:
Derdin ne?
yalan mı? fenerliler ceza haklıdır, yok maçı böldünüz vs demedi mi? peki fenerlilerin gs yedek klübesine para attığı yalan mı? peki fenerlilerin, daum bjk de iken sahaya un attığı yalan mı? biz hem atkı yardımı yaptık hem de deprem bölgesine dikkat çektik, yoksa kendi yaptıklarınızı inkar mı ediyorsunuz, ben gerçeklerle konuşurum, bahsettiğim olayların hiç biri yalan değildir
quote:
quote:
quote:
Derdin ne?
yalan mı? fenerliler ceza haklıdır, yok maçı böldünüz vs demedi mi? peki fenerlilerin gs yedek klübesine para attığı yalan mı? peki fenerlilerin, daum bjk de iken sahaya un attığı yalan mı? biz hem atkı yardımı yaptık hem de deprem bölgesine dikkat çektik, yoksa kendi yaptıklarınızı inkar mı ediyorsunuz, ben gerçeklerle konuşurum, bahsettiğim olayların hiç biri yalan değildir
Sizin tribünde adam bıçaklandı. Hepiniz katil misiniz peki?
Fenerle ne derdin var arkadaş, senin kadar nefret eden görmedim bir takımdan.
şerefimizle gururlandım. Pkk bu yardımlardan dolayı çok rahatsız oluyor.
quote:
quote:
quote:
quote:
Derdin ne?
Sizin tribünde adam bıçaklandı. Hepiniz katil misiniz peki?
Fenerle ne derdin var arkadaş, senin kadar nefret eden görmedim bir takımdan.
Bende nefret ediyorum ama siz bu nefretin dışavurumuna etki ediyorsunuz arkadaşım. Forumda bi fenerli var kırdık iyi ettik diyebiliyorsa sorun bizden kaynaklanmıyor demektir
Arkadaş 1 kişinin yaptığını tüme vuracaksak forumda muhabbet falan olmaz. O kişiyle görün hesabınızı.
Yardımın güzelliğini konuşun, şu konuda bile laf sokma ihtiyacı duymak çok sakıncalı.
quote:
Arkadaş 1 kişinin yaptığını tüme vuracaksak forumda muhabbet falan olmaz. O kişiyle görün hesabınızı.
Yardımın güzelliğini konuşun, şu konuda bile laf sokma ihtiyacı duymak çok sakıncalı.
1 kişi mi? konuları nerenle okuyorsun anlamadım ki, bak bakalım ben bu yardıma karşı olan 18 farklı gsli-fbli üye saydım.. al bide sen say rakamı bide sen söyle bakalım kaçmış..
bu konudaki son yorumumu da tekrar buraya yazayım da insanlar biraz "insanlık" görsün.
"van depremi yüzünden maçlar 3dk. geç başladı, neden geç başladı çünkü ulusumuzun bir acısı var, maçların geç başlaması da kurallara aykırıdır, van depremi acısıyla maçlar geç başlayınca "sorun yok" ama bilmem kaç rakımlı buz gibi van'daki depremzedelere atkı atılınca "yanlış karar"..
Allah kimseyi depremzede yapmasın diyeyim de "İNSANLIK" bizde kalsın. "
quote:
quote:
Derdin ne?
araya girmek istemiyorum ama bunun senin demen asiri manidar olmus.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme