< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
deposunu fulleyen var mı (25. sayfa)

-
-
şirket aracı ya da yakıtı şirketin karşıladığı durumlar dışında çok nadirdir, ben de 1 şubat itibariyle doldururum
-
Zenginiz bakiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
az önce 100 liraya 7 litre benzin aldım
teşükkürler erdoğan şahsım hükümeti
-
Bende ayda 2-3 sefer full depo benzin alıyorum.güncel fiyatlarla 550-600 arası (42 litre felan alıyor ısık yanınca)Sadece işe gelip gidiyorum.ciddi anlamda zorlamaya basladı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
57 kurus daha zam geliyor benzin ve dizele..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şirket gezileri hariç şahsi olarak yaklaşık 12.000 TL'lik yakıt alıyorum aylık. Günlük olarak kullandığım aracımın deposu 1.200 TL civarına doluyor yaklaşık 3 günde bir benzin istasyonuna uğramam gerekiyor.
-
%4 indirimle 520 liraya fulledim motorin. Indirim olmasa 540 lira olacakti. 38 litre aliyo isik yaninca.
depo 60 litre alıyor, geçen 600 liralık mazot aldım içindeki ile beraber 52-53 litre oldu. bi 100 liram daha olsaydı full'enecekti, kılpayı kaçırdım :/ bidaha da göremeyiz zaten.
Şirket aracı 1.3 egea. Deposu en son 550'ye doldu. Haftada iki tam depom garanti.
Şirket aracı da olsa içim acıyor.
-
Fulle gelsin 1.000 kaat
Hey maşallah
Markası ne bu aslan parçasının :)
Şu sıralar hava şartlarından dolayı Cayenne 4.8 Turbo hocam, ananemizin nikahına kıyıldı 85 Litre depo mu olurquote:
Orijinalden alıntı: BluePassengerHey maşallah
Markası ne bu aslan parçasının :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 8 Şubat 2022; 20:20:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100 km ye kaç litre yakıyor
Bu çok değişken fakat 24 litre gördüğümde oldu, 9 litrelere düştüğü de oldu. Ortalama tüketimim sanırım şu sıralar 18-19 litre/100 KM seviyelerinde fakat normal biri kullanırsa 15 litre civarları ideal tüketim değerleri. Eski nesil Cayenne Turbo'lar 6 ileri olduğu için onda ki yakıt tüketimim 22-23 litrelerin altına hiç inmedi bu neyse ki biraz daha insaflı davranıyor eski nesillerine göre.
-
-
Yarın yeni arabamı teslim alınca fulleyecem 40lt x 15 desek 600 küsüre fullerim
Sıfır araç boş depo olunca 4-5 litre fazla alıyor. Civic sıfır aldığımda 59 litre almıştı, depo 55 litre normalde.
Ama o fazladan aldığı 4 litre, benzin almayı unutup uzun yola çıkınca çok işime yaramıştı, benzin bitti uyarısı aldıktan sonra otobanda ilk istasyona kadar 42 km yol götürdü, yolda bırakmadı.
Ek : yeni deyince sıfır araç anladım ben ama ikinci el alınca da sizin için yeni aracınız olacak tabi, orayı atlamışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 10 Şubat 2022; 1:36:38 >
sıfır hocam 208 aldım yarın alacam inş bayidenquote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBoSıfır araç boş depo olunca 4-5 litre fazla alıyor. Civic sıfır aldığımda 59 litre almıştı, depo 55 litre normalde.
Ama o fazladan aldığı 4 litre, benzin almayı unutup uzun yola çıkınca çok işime yaramıştı, benzin bitti uyarısı aldıktan sonra otobanda ilk istasyona kadar 42 km yol götürdü, yolda bırakmadı.
Ek : yeni deyince sıfır araç anladım ben ama ikinci el alınca da sizin için yeni aracınız olacak tabi, orayı atlamışım
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
Depo 44 litre görünüyor, bayiler bomboş veriyorlar genelde, 600 derken 750 liralık alırsa şaşma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X