Şimdi Ara

Deplasman biletleri tükenmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Feyenoord taraftarı kendine ayrılan bölümden 3000 bilet satın almış durumda.Tur için ellerinden geleni yapıcaklar.Yarın ne yapıp edip o stadı doldurmamız lazım.

• Max 150 kişi olur Feyenoord tribününde

Geçen sene Tromsö maçının öncesindeki haberlere baktım.Maçtan 2 gün önce 27bin kişi gelecek gözüküyormuş. >>http://haber1903.com/Besiktas-15981-tromso_macina_buyuk_ilgi_var.html

Dün itibariyle yani maça 2 gün varken 25bin bulunmuş durumda.Demek ki insanlar nasılsa bilet buluruz diye bilet almaya gitmiyor maç günü alırlar.Yine dolar bi şekilde

• istedikleri kadar doldursunlar. hollanda'da bile beşiktaşlıların sesi daha çok çıkıyordu
  • isterse tüm stadı doldursunlar beşiktaş turu vermeyecek
  • İstedikleri kadar doldursunlar falan boş yorumlar olmuş. Ooooo doldurduk bize ayrılan bölümü diye gelmiyor o insanlar. Adamlar aileleriyle 3-4 günlük turistik İstanbul turu atacaklar. Ceplerinde Euro var çünkü. Buraya geldiklerinde paraları x3 değerleniyor adamların. Biz de oturalım totomuzun üstünde
  • De Kuip de "Burası İnönü, burdan çıkış yok" sloganlarını çok net bir şekilde tv den, hem de FoxSport3 dan dinlemişsek diyeceğim tek şey; "Geldikleri gibi gidecekler" :D
  • arkadaşlar aklım karıştı yardım lütfen! şu ana kadar 26.000 bilet satıldı deniyor bunun içinde pasolig de varmı eğer paso lig yoksa 26.000 şu an için iyi + 6000 kombine sahibi birde 30.000-40.000 kadar da paso ligli taraftar var deniyordu onlarda yükleme yapar ve yarın staddan alınacak biletlerle stad full çeker amma karışık bu bilet olayı ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maç bileti
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son bilgilere göre kombineler hariç 33000 bilet satılmış.Passolig ve kağıt bilet toplam rakam bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Son bilgilere göre kombineler hariç 33000 bilet satılmış.Passolig ve kağıt bilet toplam rakam bu.

Kombine sayısı da 05.08.2014 itibariyle 7000 olmuş. Etti mi 40.000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Son bilgilere göre kombineler hariç 33000 bilet satılmış.Passolig ve kağıt bilet toplam rakam bu.

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetmez be gülüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

quote:

quote:

.

Ben gülün diye yazmadım zaten.

O sonda yaptığım smile yüzünden öyle anladıysan, alakası yok kardeşim.

Sayıyı küçük gördüğümden değil, bilhassa 40000 olduğu için sevindiğimden. Çünkü transfer yok diye gelmeyeceğim diyen çok kişi vardı.

Maç saatind kadar en az 50000 olur umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

quote:

quote:

.

Ben gülün diye yazmadım zaten.

O sonda yaptığım smile yüzünden öyle anladıysan, alakası yok kardeşim.

Sayıyı küçük gördüğümden değil, bilhassa 40000 olduğu için sevindiğimden. Çünkü transfer yok diye gelmeyeceğim diyen çok kişi vardı.

Maç saatind kadar en az 50000 olur umarım.

Birazda devlet bahçeliyle ilgiliydi durum

• Maçta 200 kadar Feyenoordlu vardı.3.golden sonra tellere çıkıp hönküren Beşiktaşlıları görünce kaçtılar.
  • Love you Love you Love you Feyenoord!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.