Şimdi Ara

Deodorant bu kadar kullanışlı birşey neden insanlar kullanmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önceden hep ailem alırdı bi kere kendim alıyım dedim 16 lira ödedim başta pahalı geldi yalnız 2 aydır her gün sıkıyorum (reklam olmasın ama bilindik bi marka aldım riske girmeyip) anca bitti. Yani pahalıda değil sağlık açısından mı bu kadar çekiniyorlar anlamıyorum

• Deodorant hiçbir işe yaramıyor ki. 15 dakika sonra eser kalmıyor. Farklı markalar denedim hepsi aynı.
  • Sorma ya var bizde bir eleman bildiğin kıymalı pide kokuyor. Deodorant kullanmıyor adam ısrarla. Valla sağlık sorunu falan vardır diye sesimi çıkarmıyorum ama dikkat etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyanko Sensei -- 31 Temmuz 2019; 18:15:33 >
  • rexona xtra cool kullanıyorum, sıkınca nefes alırsam tıkanıyorum, muhtemelen zararlı bir şeydir, çok da yoğun.
    ama kullanmadan dışarı çıkmam. gayet de işe yarıyor ter kokmuyorum hiç.
  • 20 çeşit deodorantım ve selektif parfümlerim var Aylık 1000 tl ye yakın hem koleksiyon hem kullanmalık alıyorum
    Bimde şuan speed stick var amerika malı alıp kullanmak peynirli doritos gibi kokmaktan iyidir piyasada 50 60 tl bimde 12 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çünkü içindeki alüminyum meme kanseri yapıyor.
    Ben zorunlu olmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.
    Ayrıca 48 saat etkili roll-on kullanın. Diğer spreyler etkili değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 31 Temmuz 2019; 22:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alüminyum yiyip 40 yaşında titrek bir parkinson olmamak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • roll on kullanıyorum ama spor salonuna falan gideceğim zaman veya işe gideceğim zaman. her gün banyo yaparım aslında ihtiyacım yok, koltuk altı kıllarımı da hep keserim de yine de kullanıyorum bazen ne olur ne olmaz diye
  • Denemediğim ürün sayısı çok azdır.ben çözümü bunda buldum, hem kokusu rahatsız etmiyor hem de fresh ve gercekten terletmiyor,n11 den alıyorum bittikçe

Deodorant bu kadar kullanışlı birşey neden insanlar kullanmıyor?

• deodorant kalici degil ki, cogunun icerdigi aliminyum da cabasi.
    ise gitmeden roll-on suruyorum ben sadece, fena degil. ustume de parfum sıkıyorum

• Deodorant pek işe yaramıyor bence ben roll on kullanıyorum bazen de ikisini birden kullaniyorm

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    60-70 lira diyor doğrumu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Deodorant hiçbir işe yaramıyor ki. 15 dakika sonra eser kalmıyor. Farklı markalar denedim hepsi aynı.
    en dandiği bile iş görüyor nasıl işe yaramıyor
  • Duştan sonra roll-on ve üzerine parfüm sıkıp çıkıyorum. Çok nadir ter kokarım. Roll-onlar gerçekten işe yarıyor buna emin olabilirsiniz.

Edit: Nivea'nın black&white isimli roll-on'unu kullandım çok uzun süre. Siyahlarda iz yapmıyor evet ama beyazlarda sararma yapıyor maalesef. 2 tane beyaz tişörtüm ve 1 tane beyaz gömleğim sarardı bu roll-on yüzünden. Kullananlara ya da kullanacak olanlara uyarı niteliğinde olsun. Ayrıca 6 ay önce 9 lira falanken şuan 15-16 lira bandında roll-on'lar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 1 Ağustos 2019; 0:36:22 >
  • Şurada alüminyum diye ağlayan tipler sizin yüzünüzden otobüse,metroya binemiyoruz lanet olası koltuk altınız zehir gibi etraftaki neşeyi,hüzüne çeviriyor. Aliminyumsuz deodorant alın,en kötü deo bile günü çıkarır,koltuk altınız su olmasını engeller, kötü kokuyu bastırır. Üşenmeyin gidin günlük duş alın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aliminyumsuz roll on tavsiyesi olan var mı deodorant yerine roll on tercih ederim nivea silver kullanıyorum şuanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

60-70 lira diyor doğrumu bu
    tanesi 16-17 lira falan
  • Deodoratn parfüm gibi şeyler kullanman gerek duymuyorum sevmem de

Belki en son 10 - 11 yıl önce kullanmışımdır tam hatırlayamadım
  • Alüminyumsuz daha doğal roll-on'lar var biraz araştırırsanız bulursunuz. Kadınların sevgililerini eşlerini kapıda beklettiği mağazalarda var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.