Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.550
Cevap
95
Favori
264.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence MediaMarkt' ı Sanayi bakanlığına eposta ile şikayet edin.
  • arkadaslar ben de denon 1611 dusunuyorum ama olumsuz yorumlar tereddut ettiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cx65cx65cx65

bende denon düşünüyordum bu yorumları okuduktan sonra harman kordon a yönelecem sanırım 1200 liraya harman kordon + harman kordon dvd + JBL kabinle 1200 lira bu kanpanya süper ozaman sizce arkadaşlar ama ürünlerin model lerini bilmiyorum ses süper ama

tabi ki dandik bir set alacağınıza HK hazır 5.1 setleri çok başarılı.HK'nın sesi çok net mi bilmem insana göre değişir ama tizler yerinde.irdelemenizi öneririm.

@harmonica değişim hakkınız var mı? Harman Kardon'u denemenizden yana zarar gelmez.bence düşük fiyat skalasında aradığınız HK da...
  • saol kardeş daha farklı düşünen varsa yazabilir bende okuyarak bilgi ediniyorum arkadaşlar sonuçta kullanan sizlersiniz ne kadar çok yazı o kadar bilgi demektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizsavas

arkadaşlar,acil bir sorunumuz var.bu gün dali ikon 7 serisini denon 2311 ile birlikte kurdum.yanlız bir sorunla karşılaştık.amfiden (hdmı ile bağlı) den tv ye görüntü alamıyoruz.tv samsung c8000 serisi

Bende bu sorunla karşılaştım. HDMI kabloyu MONSTER M1000 ile değiştirip görüntü aldım. Sanırım yeni nesil AVR'ler eski nesil HDMI'leri beğenmiyor.Umarım HDMI kablo ile çözülecek birşeydir.
  • Arkadaşlar Bende 4308 var, Audessey eklentisini satın aldım, gelmesini bekliyorum. Bu arada menüleri dolaşıyorum, ama pek de anladığım söylenemez. Ses berrak değil, derinden geliyor. Kaynak kaliteli, orijinal Blu-Ray ve DTS-HD ses..
    Bu cihazların menülerinde yapacağımız değişikliklerin ne işe yaradığını gösterir bir döküman yok mudur? Türkçe..
  • Denon 1911 "bi-wiring" destekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

Denon 1911 "bi-wiring" destekler mi?

1910 destekliyor, o da mutlaka destekler.
  • Denon DHT 1311 MediaMarkt kampanyasında 899 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

Arkadaşlar Bende 4308 var, Audessey eklentisini satın aldım, gelmesini bekliyorum. Bu arada menüleri dolaşıyorum, ama pek de anladığım söylenemez. Ses berrak değil, derinden geliyor. Kaynak kaliteli, orijinal Blu-Ray ve DTS-HD ses..
    Bu cihazların menülerinde yapacağımız değişikliklerin ne işe yaradığını gösterir bir döküman yok mudur? Türkçe..

türrkçe kullanma klavuzu yokmu?
  • Benim aldığımın içinden küçük bir eli broşürü çıkmıştı.. Sadece bağlantıların nasıl yapılacağını gösteriyordu o kadar..
  • arkadaşlar saturünde oyyoko 3305 veriorlar uygun fiyata sizce nasıl bu alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Palpatine

Denon 2311 nasıl?

kaç para? bu haspa değer mi bu masrafa diye insan düşünür ya...

iyi güzel ampli.
  • Elektrik tüketimleri hakkında bilgisi olan var mı?
    Denon 1311-1611-1911 ne kadar elektrik tüketiyor?
  • Denon 1311 XP 5.1 ses sistemi aldım .Full hd lcd tv , wd hd live media player ps 3 , hdsmart ve digiturk plus cihazlarını amfi ye bağlayacağım müzik dinlemek gibi bir niyetim yok , sistemin içindeki hoparlör kablolarını değiştirip daha iyi bir kablo almaya gerek var mı ? yoksa bunlar idare eder mi ne dersiniz ? eğer ihtiyaç varsa orta karar bir kabloyu yazıcıoğlu yada karaköy den mi almak lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emperor Palpatine

quote:

Orijinalden alıntı: FBlegend

Denon 1311 XP 5.1 ses sistemi aldım .Full hd lcd tv , wd hd live media player ps 3 , hdsmart ve digiturk plus cihazlarını amfi ye bağlayacağım müzik dinlemek gibi bir niyetim yok , sistemin içindeki hoparlör kablolarını değiştirip daha iyi bir kablo almaya gerek var mı ? yoksa bunlar idare eder mi ne dersiniz ? eğer ihtiyaç varsa orta karar bir kabloyu yazıcıoğlu yada karaköy den mi almak lazım ?

Kaça ve nerden aldın? Fotoğraflarını koyabilir misin buraya. Bir de nasıl memnun musun?Logitech z5500 veya onkyo hts-3505' le kıyaslayabilir misin?

saturn den 899 tl ye almıştım , memnunum ama bu konuda uzman olmadığım için bahsettiğin cihazlarla kıyaslama yapamamam.

• Arkadaşlar bugün MM mağazasında bu ürüne baktım. 949 TL fiyata 1311+5.1 Hoparlöt Seti Vardı. Aynı ürünün sadece cihazı 900 TL. Hoparlör seti 50 TL gibi bir rakama geliyor. Mantık olarak baktığımda uygun görünüyor. Ben ürünü daha çok HTPC ve HD Uydu alıcısına bağlı kullanacağım. Öncelikli Amacım özellikle MKV filmler başta olmak daha keyifli film ve videolar izleyebilmek. Müzik dinlemek çok elzem değil.

Bunları gözönüne aldğımızda bu A/V Reciver + Hoparlör Seti uygun mudur? Özellikle kullananların ve ses sistemlerinde bilgi sahibi arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.

Bu ürün için 950 TL fiyat uygun mudur? Daha uygun rakamlardan da bahsediliyor. Varsa daha iyi fiyat bilen arkadaşlarımız paylaşırlarsa çok sevinirim.

Son olarak bu sisteme alternatif olarak önereceğiniz bu fiyat seviyelerinide geçmeyecek A/V Receiver + Hoparlör Seti öneriniz varsa onuda değerlendirmek isterim.

Paylaşacağınız bilgi ve yorumlar için de şimdiden teşekkür ediyorum.

Saygılar....

• Cevap için teşekkürler. Bende bir ara Z5500 düşünsemde bunun daha çok bilgisayara yönelik bir çözüm olduğuna kanaat getirdim.
    Öte yandan 5.1 ev sinema sistemlerinide birden çok cihaza bağlanabilirliği açısından yetersiz görüyorum. Fiyat olarak bu ürün bana çok uygun geldi AVR+Hoparlör olarak.
    Performansa gelince dinlemedim ama bana çok bile geleceğine eminim. Yalnız şu 850 TL nerede görüldü ise bile arkadaşların yazmalarını da rica ediyorum.

Saygılar....

Şu an 899 TL ye 10 Taksit ile alabiliyorum. Stok ve Fiyat bilgisi aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aadembaba -- 20 Aralık 2010; 11:02:37 >
  • Slm arkadaşlar, Antalya'dan bir haftalığına İstanbul'a geldim. Burda ki imkanlardan faydalanmak istiyorum. ilk defa bir ses sistemi alacağım. TV Toshiba 46SV685, Goldmaster 1070HD receiver ve Xbox a bağlayacağım Ağırlıklı olarak film ve tv; ama mümökünse müziği de stero kalitesinde almak isterim. f-p ne önerirsiniz bu aralar ne kampanyalar var?
    Bir ara MM de kampanya vardı Denon dht1311 899TL şimdi Denon AVR 1311 fiyatı 1299TL. Aradaki fark nedir, AVR olunca ekstrası nedir?
    İllaki son model ler olması da gerekmiyor. Elektronikte şunu bilirim: BU sene orta segment alacağın bir parayla geçen senenin highend ini alabilirsin. geçen sennin modeli ama efsane olmuş f-p ne önerirsiniz ve nerelerde bulabilirim. Doğubank mesela???
    Şimdiden teşekkürler....
  • Slm Arkadaşlar, aşağıdaki modelleri ve fiyatlarını inceleyip bir tavsiyede bulunabilir misiniz?

Sizce hangi amfi:

ONKY TX-SR308 (700TL)
    DENON AVR-1311 (910TL)
    YAMAHA RX-V 367 (886TL)
    ???

Sizce hangi 5+1 Hoparlör:

Jamo S506 (1070 TL)
    WHARFEDALE Christal 3 CR 30.5 (FİYATII BİLMİYORUM, KAÇA BULUNABİLİR?)
    TANNOY MX1 (FİYATII BİLMİYORUM, KAÇA BULUNABİLİR?)

En kısa zamanda cevap alabilirsem makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 25 Aralık 2010; 3:52:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.