Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.550
Cevap
95
Favori
264.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lostxp

limango'da DENON DHT 1311 5.1 EV SİNEMA SİSTEMİ - indirimli 1200 TL veriyor. Yorum alabilir miyim.

5.1 kanal ev sinema sistem amfi ( Denon AVR 1311)

5+1 ev sinema sistem hoparlör takımı (Denon SYS-391HT)

5 x 110 W ses çıkış gücü

4xHDMI in, 1xHDMI out

HDMI 1.4a

Pro Logic IIx, Dolby True HD, DTS HD Master Audio, 3D, Personal Memory Plus, RDS, Radio Text

100 W gücünde aktif subwoofer

6 Ohm

mediamarkt ta 1099 TL oması azım o set. dün görmüştüm.en azından amfinim 1311 olduğundan eminim.
  • Denon AVR 1311 ve hoparlör takımı Denon SYS-391HT ikisi beraber güzel bir sistemidir? Yani 1200 TL fiyata alınır mı? fiyat performansı iyimidir?

Bu tip sistemleri kullanmayınca ve fiyatları hakkında yeterli bilgiye sahip olmayınca sanki ucuzmuş gibi geliyor. Yanında verilen hoparlör takımını yeterli midir?

Yoksa 970 TL ye AVR yi alıp dışarıdan hoparlör takımı almak daha mı mantıklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenkebikec

Denon AVR 1311 ve hoparlör takımı Denon SYS-391HT ikisi beraber güzel bir sistemidir? Yani 1200 TL fiyata alınır mı? fiyat performansı iyimidir?

Bu tip sistemleri kullanmayınca ve fiyatları hakkında yeterli bilgiye sahip olmayınca sanki ucuzmuş gibi geliyor. Yanında verilen hoparlör takımını yeterli midir?

aynı amfiyi 715 TL'ye alabilirsin. ben araştırdım. 1311 modeli 728 TL - 1611 modeli 1030 TL gibi 5-10 TL farklılıklar olabili.r
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

yaw tamerege sendemi reklam yapıyorsun..

ne reklamı dostum,böyle kampanyadan herkesin haberi olmalı bence.yapanıda tebrik etmek lazım ayrıca
    alın size amerika fiyatı üzerinden cihaz alma şansı daha ne olsun...
  • müthiş indirim baya iddialı oldu ..bakalım fiyatları duyalım
  • quote:

müthiş indirim baya iddialı oldu ..bakalım fiyatları duyalım

iddiamı?
    buyur dostum,al sana indirim. denoncular cihazları yenilemenin tam zamanı,ben bile 2311 in fiyatına takıldım.

http://forum.donanimhaber.com/m_44332190/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44332190

bu fiyatlarıda beğenmezsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 8 Kasım 2010; 23:30:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

müthiş indirim baya iddialı oldu ..bakalım fiyatları duyalım

iddiamı?
    buyur dostum,al sana indirim. denoncular cihazları yenilemenin tam zamanı,ben bile 2311 in fiyatına takıldım.

bu fiyatlarıda beğenmezsen

Linkini verdiğin sayfa açılmıyor üstadım.

• tekrar vereyim

açılıyor bende sorun yok
    yukarıdaki mesajdada tekrar ekledim linki sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 8 Kasım 2010; 23:32:08 >
  • 1911 siparişi verildi. Bu benim ilk sistemim olacak.
    O yüzden çok pahalı olmayan f/p oranı iyi bir speaker önerirmisiniz.
    JBL scs 200.5 kullanan var mı .
    BU ürünü tavsiye ettiler
    yada goldmaster in yeni çıkattığı setleri.
    Bir de MM. de şöyle bir set vardı
    pure acustic supernova 5 - pure center
    front ve sorround : 699 tl.
    Bu ürün nasıl ?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ss-fcr6000-ev-sinema-hoparloru/ProductDetails.aspx?productId=evsonyssfcr6000&categoryId=152491
    bir de bu sony set.
    bütçe : maks. 1000 tl

• slm arkadaslar doneon da ındırım varmıs 1000 tl ye alınacak en ıyı AV RECEIVER cecımı ıcın yardım beklıyorum bu fıyat aralıgın da alınacak en ıyı denon ??
  • avr-1911 al diyeceğim ama indirim bitti sanırım
  • avr 1911 ve yanına dali conceptleri aldım. bağlantıları tam yapamadım, ekstra kablolar alacam.

bu arada orhandan alışveriş çok iyiydi. siparişi verdiğim ertesi gün malzemeler elimdeydi. ben bayramdan sonraya kalır diyordum gelince şok oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenkebikec

Denon AVR 1311 ve hoparlör takımı Denon SYS-391HT ikisi beraber güzel bir sistemidir? Yani 1200 TL fiyata alınır mı? fiyat performansı iyimidir?

sistemi denemek isteyenler BEST BUY 'da deneyebilir AVR olarak idare edebilir diyebiliriz hoparlör takımı ile 1311 uyumu ile ilgili sıkıntı yok gayet iyi iş çıkartıyorlar tabikii benim yorumum fiyat/performans olaraktır.giriş seyiyesi olarak sağlam cihazlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anvil

avr 1911 ve yanına dali conceptleri aldım. bağlantıları tam yapamadım, ekstra kablolar alacam.

bu arada orhandan alışveriş çok iyiydi. siparişi verdiğim ertesi gün malzemeler elimdeydi. ben bayramdan sonraya kalır diyordum gelince şok oldum.

hem de bayram üzeri kargoların en yoğun zamanı bu hizmet süper olmuş
    ben geçen ay hepsiburadadan bir ürün sipariş ettim. hem de sıradan bir çocuk gereci, her yerde bulunabişlen cinsten.
    bir haftada gelmedi.
    Orhan bey gibi esnaflara her zaman bu forumda yer verelim ve analım kanımca
  • Arkadaşlar bende de 4308 var, B&W 604 S3, asw 675 sub ve 2 adet surround ile kullanmaktayım. Topiğin ilk sayfalarında gördüğüm '' UPGRADE '' ile ilgili bilgi hiç göremedim daha sonraki sayfalarda. Bu upgrade işini yaptıan var mı hiç, ya da bu konuda bilgisi olan.. Bu iş sadece yazılım mı yoksa içine de bir parça takılarak mı yapılıyor..
  • Bahsettiğiniz şey yazılım olarak yükleniyor parca falan değişmiyor benım tavsiyem yetkili servis dtl de yaptırmanız ben şahsen orda yaptırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuribaras

Bahsettiğiniz şey yazılım olarak yükleniyor parca falan değişmiyor benım tavsiyem yetkili servis dtl de yaptırmanız ben şahsen orda yaptırdım

Siteden baktığımızda 3 upgrade görünüyor; bunları tek tek yükleyip ona göre mi ücretlendiriyoruz, yoksa her üçü tek upgrade ile yapılıp tek fiyat mı ödeniyor?
    Bedeli ne kadar?
    Benim önceki ampli de Audessey vardı ama pek kullandığımı hatırlamıyorum, Bu özellikleri eklediğimizde belirgin bir iyileşme oluyor mu?
    Bir de benim için servis zor, mecburen kendim denemem gerek ..
  • selamlar
    bende osedan arkadaşımızdan bir adet denon avr-2311 aldım. kullandığım ilk avr olacak. kendisine ilgisinden ve bıkmadan sorularıma cevap vermesinden dolayı teşekkür ediyorum
    bu avr de bulunan pre out çıkışları ile stereo ampli bağlayarak stereo kalitesinde müzik dinleyip, stereo ampliye bağlı olan hoparlörleri front olarak kullanıp sinema sistemine dahil edebilirmiyim bunu merak ediyorum
    ayrıca front hoparlörlere "bi-amp wire" bağlantı yapsam sinema ve stereo için ses kalitesinde bariz farklar olurmu? yoksa stereo için ayrı sistemmi kurmalıyım?
    nasıl bir bağlantı yapmam gerekir?
    cevap veren herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemagru11 -- 19 Kasım 2010; 15:51:10 >

• bilgisi olan kimse yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.