Şimdi Ara

DENON AV RECEIVERS (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.550
Cevap
95
Favori
264.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım burda cevaplar randevu usulu veriliyor :-P

Yamaha RX-V 367'yi eledim blureyin cedeclerini standart şekilde açıyormuş. Tam olarak anlayamadıysam da diğer ikisine ek olarak

Yamaha RX-V 467 yi ekleyip kıyaslayabilir miyiz?

Bugün Media Markt'taki arkadaş önerdi.
    Ayrıca hoparlör olarak Yamaha NS-555IB + NS333IB+ NS444IB yi önerdi. Bu ürün performans olarak JAMO 506 dan çok mu üstündür??? Arada ki 700 tl ye değer mi?
  • Taviyeleriniz (!) için teşekkürler. Denon DHT 1311 alınmıştır. Bildiğiniz üzere hoparlörler de paketin içinde olan seçenektir, amfisi avr 1311 dir. İlerde büyük olasılıkla Jamo S506 alacağım; ancak 1000tl civarı uyumlu olan doğru hoparlörü bulmak için diğer forumlardan araştırmaya devam edeceğim siz keyfinize bakın :-))
  • olur Empore Palpatine; ancak yılbaşından evel olmaz önce Antalyaya dönüp sistemi kurayım söz ;-))
    ama hoparlörler öyle aman aman bişey değil bilgin olsun.
    Beşiktaş Media Markt'dan Savaş Şahin'den aldın. Güven veren samimi bir sunum yaptı. İlerde en uygun hoparlör hangisiyse f/p olarak onu alacağım. Şu anda niyetimdeki Jamo S506.
    Ancak bir yerde s506 için sub woofer almasanda olur dendi başka bir yerde alman gerekli dendi kafam karıştı. Ne dersiniz arkadaşlar gerekli midir s506 için denon 1311 ikilisine sub?
  • 1311 hayırlı olsun, sınema ıcin woofer kesınlıkle olmalıdır, sahsı gorusum.
  • MESELA HANGİLERİ???
    İLERDE 1311 E UYGUN BAŞKA HOPARLÖRLER ALACAĞIMI DA HESABA KATARSAK? F/P OLSUN AMA :-))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tan_Juan
    MESELA HANGİLERİ???
    İLERDE 1311 E UYGUN BAŞKA HOPARLÖRLER ALACAĞIMI DA HESABA KATARSAK? F/P OLSUN AMA :-))

nakıtınız varsa , 2 elde temız sıstemler var, yarı fıyatına iyı bır sıstem kurabılırsıniz, bende 1911 var ,definitive ile gayet ıyı bır takım olusturdu.
  • steşekkürler ersin.clk...
  • Denon kulacılarının yeni ynutlar mutlu seneler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx
    Denon kulacılarının yeni ynutlar mutlu seneler dilerim.

Hayırlı ve saglıklı seneler...
  • quote:

ersin.clk:
    nakıtınız varsa , 2 elde temız sıstemler var, yarı fıyatına iyı bır sıstem kurabılırsıniz, bende 1911 var ,definitive ile gayet ıyı bır takım olusturdu.

demişsiniz.
    Hiç Pio 920 yi dinlediniz mi kıyaslam şansınız olabilir mi? Denonun sesi nasıl sesler bas ağırlıklı mı detaylar var mı, biraz detaylı anlatabilir misin?
    her ikisini de dinleyen arkadaşlardan yorum alabilir miyim acaba?
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

quote:

ersin.clk:

demişsiniz.
    Hiç Pio 920 yi dinlediniz mi kıyaslam şansınız olabilir mi? Denonun sesi nasıl sesler bas ağırlıklı mı detaylar var mı, biraz detaylı anlatabilir misin?
    her ikisini de dinleyen arkadaşlardan yorum alabilir miyim acaba?
    şimdiden teşekkürler...

pio 920 denemedim , ama 1911 daha iyi diyenler var, dikmen magazasinda 1020 ile 920 ayni fiyata satiliyordu bırkac gune kadar, 1911 degılde performans acısından 2311 daha iyi diyen cok, dali tavsiye ediliyor uyum acısından. Osedan nikli arkadas ile bu konuda bilgi alabilirsiniz sanırım, bu arada elimde fazlalık olarak , definitive sistem var, dusunursenız goruselim.

• tşk ederim ersin.clk: ancak

ben nedense hep Pio 920 Denon 1911 den daha ii diyenlere rastladım forumda...

Pio 1020 ye gelince o 1911'le değil denon 2311 le kıyaslanmalı demişler; ama hangisi daha üstün belirtmemişler...

Sanırım Pio 920 ile Denon 1911 arasında ki kıyaslamayı en ii Osedan üstad yapar. Yorum ve fiyat tekliflerini bekliyorum osedandan.
    Ha bir de hangi model hangi hoparlörlerle olmalı? Mümkün f/p olmalı.
  • Sonunda Denon AVR 3300 ümü emekliye ayırıp 3311 modeli ile değiştirdim.2 gündür bir vakit bulup kuramadım inşallah bu pazar monte ederim
  • arkadaşlar hiç rs-232 portundan denon avr nin firmware sini yükselten oldumu ?
    http://firmware.denon-online.eu/index.php siteden indirelebilir versionlar mevcut fakat nasıl yüklenir ?
    deniyen oldumu?
  • Benim anlamadığım birşey var :Bu forum Denon kullanıcılarının sorunlarını paylaştığı , birbiriyle görüştüğü bir forumken, son zamanlarda nedense pionner'cıların saldırısına uğruyor. Sürekli bence pio daha iyi gibi yorumlar yapılıyor. Bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu ..
  • kesinlikle katılıyorum...pio yu kendi topiklerinde savunsalar daha iyi olacak...
  • Eğer taş bana atılıyorsa açıklayayım:
    Benim pio topiğim yok. Orayı da okuyorum burayı da; çünkü ilk defa ses sistemi alacağım. Karşı taraf iddiasında haklıdır demiyorum. Burda yazmakla denonu kötülemiş olmamakla birlikte size diğer ürünün eksiklerini kendi kullandığınız ürünün artılarını belirtme, cevaplama şansı doğuyor. Kıyaslama yaparsınız, artılarını eksilerini söylersiniz "denon topiği piocular tarafından saldırıya uğradı, gitsinler topiklerinde savunsuzlar" da ne demek.
    Beyler, forumun amacı sahip olduğunuz sistemleri övmek değil, bilgi, birikim ve tecrübelerinizi paylaşmaktır.
    Burda takım taraftarlığı yapmıyoruz herhalde.
    Komik bir bakış açısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tan_Juan -- 10 Ocak 2011; 0:02:42 >
  • Bu gün akşam saat 8 gibi başladım gece 12 gibi bitirdim İnternet radyosu dahil her şey çalışıyor (Network üstünden sabit ip ile internetten cihaza ulaşılıp her ayar yapılabiliyor/Hatta iphone pda şekliden bile geliyor sayfa hoşuma gitti ) Genel olarak güzel cihaz.Alt münleri biraz daha kullanıcı dostu yapabilirlermiş (Yeni başlayanlar için belki sorun teşgil edebilir biraz deneyimli kullanıcılar için sorun yok).
    Ev sineması için B&W DM serisi kullanıyorum iyiki daha alt klasman bir anfi ile sürmeye çalışmadım.(Meraktan JMLab larıda öteki terminale takıp denemek istiyorum.)

Airport express üstünden Air Tunes/Play kullanıyorum (Zaten Apple TV de AVR ye HDMI dan bağlı) yinede AVR nin yeni firmware ile kendisinin vericeği desteğide merak ediyorum.Onuda ilk fırsatta deneyip buraya yazarım.( Qnap NAS ın iTunes server özelliğinide erişirse çok güzel olur)

• quote:

Eğer taş bana atılıyorsa açıklayayım:
    Benim pio topiğim yok. Orayı da okuyorum burayı da; çünkü ilk defa ses sistemi alacağım. Karşı taraf iddiasında haklıdır demiyorum. Burda yazmakla denonu kötülemiş olmamakla birlikte size diğer ürünün eksiklerini kendi kullandığınız ürünün artılarını belirtme, cevaplama şansı doğuyor. Kıyaslama yaparsınız, artılarını eksilerini söylersiniz "denon topiği piocular tarafından saldırıya uğradı, gitsinler topiklerinde savunsuzlar" da ne demek.
    Beyler, forumun amacı sahip olduğunuz sistemleri övmek değil, bilgi, birikim ve tecrübelerinizi paylaşmaktır.
    Komik bir bakış açısı...

arkadasım sıze tas atılmıyor sonuc olarak denon topiğindesınız burada denon ıle ılgılı sorunlar ve ya tavsıyeler paylasılır.....
    avr secımınde sıkıntınız var ev sınama sıstemlerıne yenı konu acarsınız ....veya bırakaç markanın bırakaç modelı tavsıye istersınız ...
    her markanın başlangıç serisi urunlerı vardır bu maddiyete göre değişir....
    forumun özelliği paylaşmak sonuç olarak....
    pio .cu arkadaslar lütfen tavsıyelerı kendı topiğinizde paylasın .....

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

quote:

Eğer taş bana atılıyorsa açıklayayım:
    Komik bir bakış açısı...

arkadasım sıze tas atılmıyor sonuc olarak denon topiğindesınız burada denon ıle ılgılı sorunlar ve ya tavsıyeler paylasılır.....
    avr secımınde sıkıntınız var ev sınama sıstemlerıne yenı konu acarsınız ....veya bırakaç markanın bırakaç modelı tavsıye istersınız ...
    her markanın başlangıç serisi urunlerı vardır bu maddiyete göre değişir....
    forumun özelliği paylaşmak sonuç olarak....
    pio .cu arkadaslar lütfen tavsıyelerı kendı topiğinizde paylasın .....

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.