Şimdi Ara

DENON 4308 3808

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sinema anfim biraz teknoloji olarak geri kaldı .değişme zamanı geldi gibi ama fazla film seyretmediğimden ve sürekli stero müzik dinlediğimden bu iki cihazın birini tercih etsem film de iyi bir tercih etmiş olurum yalnız stero tarafım ağır bastığından bu cihazların stero performansları nasıldır acaba dinleme yada test etme imkanı olan varmı .kıyaslama yaptığım cihaz PMA-2000 AE ..eğer iyiyse bir taşla iki kuş vurucam ama 2000 ae yi arattırırsa 2000 ae olıp eskiye devam edicem .2000 ae yi iki yerde dinledim düşük vatlı olmasına rağmen cok kaliteli sesi var . ama 4308 3808 i dinleme imkanım olmadı .bu fırsatı olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum saygılar

KING
    l'Amplifıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

arkadaşlar sinema anfim biraz teknoloji olarak geri kaldı .değişme zamanı geldi gibi ama fazla film seyretmediğimden ve sürekli stero müzik dinlediğimden bu iki cihazın birini tercih etsem film de iyi bir tercih etmiş olurum yalnız stero tarafım ağır bastığından bu cihazların stero performansları nasıldır acaba dinleme yada test etme imkanı olan varmı .kıyaslama yaptığım cihaz PMA-2000 AE ..eğer iyiyse bir taşla iki kuş vurucam ama 2000 ae yi arattırırsa 2000 ae olıp eskiye devam edicem .2000 ae yi iki yerde dinledim düşük vatlı olmasına rağmen cok kaliteli sesi var . ama 4308 3808 i dinleme imkanım olmadı .bu fırsatı olan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum saygılar

Kıyaslama bile yapma!Ben PMA 2000AE kullanıyorum ve stereo performansından çok ama çok memnunum.AVR
    yanından bile geçemez.Bende AVR olarak 2005 model Sony DB 1080 QS var ama işimi görüyor.Eskide olsa idare ediyorum.Fakat PMA 2000AE yi değişmem Bence al bi tane 2000AE keyfini çıkar.

• benim aklımdan gecen 4308 yada 3808 in üst model avr olması steroda belki iyi olur diye .dinleme imkanım da olmadığından ayrıc a bu modellerde bi amping özelliği ile steroda ön frontlar da daha güçlü olması bu özellik artı avantaj olurmu steroda .sterocu olmam 2000 de ağır basıyor galiba 2000 alıcaz ama bu iki model avr olsaydı hem stero hem de sinemada iyi olcaktı hadi hayırlısı yine yorumlarınız olursa sevinirim bi amping konusunda

avr ne idi?

3808 e rağmen 2000ae ile baş edemez.burası açık. ama 3808 in stereo performansı iyidir bunu bilirim.ama 3808 e göre; 2000 gelirse tokatlar onu işimimi çalıyorsun diye.teşbih hatalı olmaz denirse durum bu.
    stereo ön frontlar saydığın avr'lerin, 2000 den daha güçlü mü sanıyoruz? meramını tam anlıyamadım da. kağıt üstünde öyle ama değil. hoplatır 2000ae.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 7 Kasım 2008; 10:59:08 >
  • Gidin kendinize Yamaha 663, ya da Onkyo 606 alın.. Artan paraya da iyi bir stereo ampli alın.. Eğer bütçeyi biraz artırabilirseniz tavsiye bile verebilirim.. Benim dinlediğim ve oldukça beğendiğim Pathos Classic One Mk III harika bir cihaz.. Sesi de harika görünüşüde.. Fiyatıda yurtdışında 4000ytl gibiydi.. ama vergi indirimi ile biraz geriler sanırım.. Bizde kaça, kimde satılır bilmiyorum..
    Daha Fazla Göster
  • 663 de yeter,
    @süper cüp kullandığın avr nin modelini belirrsen merakımız giderdi.
    pathos için hiç olumlu görüşler alamadım.bir de oldum olası görüşüne ısınamadım. ve nette de o fiyatı haketmediğine dair sağlam görüşler var.ve o fiyatlara benim aklım başka yerlere gidiyor.
  • the_cantan ben Pathos'a kefilim.. Bizzat dinledim.. Hem de tüm bileşenleri kendim seçtim.. Yani ideal bir sistem dinlemedim.. Kablosuna kadar benim karar verdiğim bileşenler takıldı.. Müthiş bir ampli.. Sıcacık sesi var.. İnsanın huzur bulacağı hi-end'e yakın ama ekonomik bir cihaz.. Eğer arkadaş almak isterse bunun bir önceki nesli olan One Mk II 2.el 1800€'ya bir sitede satılıyor.. Arkadaş belki dinlettirir ürünü.. Tavsiye ederim..
  • o kolay, 663 ile takas yaparsın. 2000ae göre ekonomik olarak temin etmesi daha kolay. onkyo 805 olsa. tabi illa yenilecekse yoksa 701 de çalışır gider.

Trineo
    pathos a kefil isen deneyiminde sözüm yok. kalitesine bende kefilim. arkadaşa güç lazım, bir de pathos a kolon gerekecek ezcümle önemli bir gözden geçirilme yapılması gerekli. uyar mı kullanıcıya bilinmez.
  • bu tür anfilere geciş şu an yapamam .benim düşündüğüm katagoride bir kac tercih var ama bu tür lambalı anfilerde secenek daha cok ayrıca forumda daha deneyimli arkadaşlar 5000 dolar altındaki bu tür anfiler in iyi olmadığını yazmıştı .benimde bilgim olarak bu anfilerle pop ve elektronik müziklere uygun olmadığı ayrıca güç olarak düşük vatlarda olması elimdeki hoparlörlere yetmeye bilir .2000 ae yi daha kaliteli heybetli ve kalıcı bir cözüm olarak görüyorum

DENON  4308   3808

DENON  4308   3808
    .Olmazsa birtane receiver artı benim 1500 ae yi alırsın.O da olur

• Denon 3808 ve 4308 in stereo performansının tatmin etmediğiyle ilgili yorumlaru okuyorum zaman zaman. Sinema oldukça başarılı bulunup, stereo da vasat bulunuyor sanırım. Bizzat dinleme şansım olmadı fakat altanda bir ara 3808 e sarmıştı ve stereo performansından hiç memnun kalmadı.

DENON  4308   3808
    KING
    l'Amplifıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

1500 ae kullanıyorum yenisi kısmet olursa satıcam 2000 güç ve kalite için daha doğru olucak

DENON  4308   3808

Pardon arkadaşım sendede 1500 ae olduğunu bilmiyordum.Peki benim anlamadığım şu:1500 ün altındaki Power Ampli değil mi?Eğer öyleyse 2000 AE ye ne gerek var!Ya da o gördüğüm Denon ampli değil başka bir şey mi?

• bende sizin gibi 1500 ü elimden cıkarıp daha kaliteli bir anfi alıcaktım ama benim düşündüğüm rotelin 1080 pre ve 1090 power iydi ama fiyat olarak biraz yukarda kalıyor bana göre ikinci hayalimdeki ise benim 1500 ü kullandığım hem pre olarak hemde steroda kullanıyorum resimdeki alttaki poweri actığımda 7002 deftec leri dinliyorum kapalıyken 1500 ile klipişch rb-81 leri dinliyorum .2000 olduğunda ise yine aynı şekilde kullanıcam 2000 in hem stero ve pre cıkışındanda 7002 leri sinemaya ayırıp 7001 deftec leri steroya alıcam enalttaki cihazda denon un power i 8 ohm da 2*200 vat veriyor .
    the_cantan arkadaşımın saolsun karasızdım başka yerlerde cihazlar görüp aklım karışıyordu şimdi hedef 2000 ae yakın zamanda alıcam .

• Def. lerle stereo dinletimi yapıyorsun super cub?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.