Bildirim
## PHILIPS PFL 7404 / 7864 / 7674 / 7694 KULLANICILARI BURAYA ##
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
slm bende 7404 var.bugün bir arkadaş kipa dan intum diye bi lcd aldı usb den avi ve divx lerin altyazılarını destekliyor bizim philips desteklemiyor.herhangi güncel bi fw si varmı acaba philipsin _____________________________ -
Bende phillips 42pfl7864 alarak aranıza katıldım arkadaşlar...Umarım doğru bir karar vermişimdir...Yarın servis gelip kuracak...Görüşlerimi daha ayrıntılı olarak belirtirim... _____________________________ -
Merhaba.
Ben ( PHILIPS 42PFL7674 ) aldım. Yanlız blu ray yada hd yayınında 100 hz açık konumda sorun olduğunu yazmış birisi görüntünün gidip geldiğinden bahsediyor. Ben bunları deneyemiyorum oynatıcım falan yok. Aranızda bu televizyonu kullanan varsa yorumlarını yazsınlar lütfen.
Blu ray ve hd görüntüler 100 hz açıkken nasıl ?
Play Station 3 de televizyonun uyumu nasıl ?_____________________________ Mr xXx , gijbala44 -
7674 için konuşuyorum ps3 ile lcd uyumu mükemmel _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: nlp
7674 için konuşuyorum ps3 ile lcd uyumu mükemmel
Buna sevindim: Kaç inç ne zaman aldın. Bize bilgi verirmisin. PS3 ü ne kadar dır kullanıyorsun. Altın uç Hdmı ile mi bağlı vsvsvs
_____________________________ Mr xXx , gijbala44 -
hocam benide eklermisin 42pfl7404 _____________________________ -
-
bu tv nin güzelliği tabiki hd görüntüde belli oluyor ,ben laptopumu hdmi den bağlayıp mkv leri izliyorum gayet güzel görüntü alıyorum,hd film seyrederken ekran parlaklığı gidip geliyordu onuda ışık sensörünü kapatarak giderdim,ha bide normal yayınları izliyorsanız dinamik kontrastıda kapatmanızı öneriyorlar. _____________________________ -
arkadaşlar bende 2 hafta kadar önce 42PFL7864H/12 modelini aldım bugünde tecnisat conax cx modül sipariş verdim hd türksatta istedim bakalım görüntü nasıl olacak.
ayrıca tv hakkında bilgilere ulaşabildiğimiz menüde kaç saat kullanıldığı görünmüyor buna nasıl girildiğini bilen arkadaşlar varmı acaba.
ben 123654 tuşlayarak bir menüye giriyorum ama maalesef bu bilgi yok...
sorunsuz seyir dileklerimle._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: furniture78
bu tv nin güzelliği tabiki hd görüntüde belli oluyor ,ben laptopumu hdmi den bağlayıp mkv leri izliyorum gayet güzel görüntü alıyorum,hd film seyrederken ekran parlaklığı gidip geliyordu onuda ışık sensörünü kapatarak giderdim,ha bide normal yayınları izliyorsanız dinamik kontrastıda kapatmanızı öneriyorlar.
Teşekkürler
Bana Tüm Ayarları Yazma Şansınız Var Mı Acaba ?
Ayarlar Asistanı Bölümünden Hangi Şıkları Seçtiğinizide Öğrenebilirmiyim
En İyi Görüntü Nasıl Oluyor Merak Ettim._____________________________ -
güncelleme il ilgili bir konuda yazmıştım buraya da koymam mantıklı olur diye düşündüm..
"42pfl7864h/12 lcyi kullanım kılavuzundaki şekilde güncelledim.
gayet basit bir işlem o kadar endişe etmeye kasmaya gerek yok ... ben oldukça kastımda ya bişey olursa diye...
tecnisat conax modül aldığım için ve hd yayın ve modülle ilgili birkaç hata giderildiği için güncellemenin gerekli olduğunu düşündüm..
gelelim ne fark ettiğine..
menü dili değişmedi. hala türkçe :) çok şükür...
ama menüye scenea adında kelebek şeklinde bir resim çıktı. böylece tvmizi photoframe olarak kullanabilecekmişiz. ne işe yarar göreceli tabiii...
sonra kumanda tepki hızı bariz şekilde yükseldi.. 26.38 versiyonda bildiğin işkenceymiş menüye geçiş menüler arası geçiş 26.70 de baya baya hızlanmış diyebilirim. yanlız bazen flash bellek takılı iken yani onun menüsünde bişeyler yapmaya çalışırken takılıyor kalıyor gibi çık gir menüye filan yapmak gerekiyor onu tam anlamadım. bende sorun olma ihtimali yok ne alaka aşağı yukarı çıkmaktan ne olacak diyorum... yani çok program açıkken bilgisayarın kasması saçmalaması gibi diyebilirim.
cam gibi mp4lerimi sorunsuz izlerken usb den. yeni yazılımla beraber bu özelliğimin ileri geri alma fonksiyonunu iptal etmiş oldum. çünkü karelenmeler ve takılmalar oluyor ve ileri geri saramıyorsunuz. diğer düşük kaliteli avilerde sorun yok.
asıl canımı sıkan olay ise bir adet ölü piksel tespit etmiş olmam ... bu çok canımı sıktı.. bana bunlar perfect panel sorun çıkmaz diyen satış elemanına yarın kayıp geçeceğim o ayrı ama bugün teledünyadan gelcekler ve internet ve dijital yayınları kuracaklar..
bu hafta sonu darty soracagım bakalım bu ölü piksel işini hani nerde perfect panel diye.... hatta kabul ederlerse bunu verip 47" almayı bile düşünüyorum 8 serisi ama bakalım ne olacak.
aynı sorunlardan dolayı sıkıntısı olan başka arkadaşlar varsa aktarsın ortak çözüm bulmaya çalışalım..
keyifli seyirler,
saygılar. "_____________________________
-
Benim TV'de Philips 32 pfl 7864 ama bir sorun var yaklaşık kasım ayından beri uptade yapmıyordum.Dün philips sitesinden kurallara uygun olarak Usbden uptade yaptım.Görüntüde sanki biraz bozulma oldu.Hani tepkime biraz arttı.Versiyonlarda böyle şeyler olabilir mi?
Yoksa banamı öyle geldi.Uptade kurallara uygun 10sn TV kendiliğinden açılıp kapandı
Sormak istediğim eski versiyonları tekrar uptade edebilirmiyiz?Kasım ayının uptade'ini bulabilirmiyiz?
Elimde Ocak ayının versiyonu var bir tane onu geri yüklesem olur mu acaba?
Değerli görüşlerinizi bekliyorum
Teşekkürler_____________________________ -
Bizde de 42pfl 7864 var. Memnun olduğumu söyleyebilirim. Tek eksik yanı usb'den bir şeyler izlerken altyazıları görmüyor. Onun çaresini de, izlediğim altyazılı dizilerin altyazılarını dizinin üzerine gömmekte buldum. Son güncellemeleri yapmadım, bir tek ekim ayında bir update yapmştm, Pixel Precise özelliği gelmişti onunla. Başka ne gibi değişiklikler var bilmiyorum, bi girip bakmam gerek:) _____________________________ -
-
ben en iyisi update etmeyeyim:) _____________________________ -
selam ben lcd tv almak istiyorum...2ile2.5 milyar arasında bir bütçe ayarladım...ne almamı tavsiye edersiniz..ilginiz için şimdiden teşekkürler.. _____________________________ stilo -
selamlar arkadaşlar..bende bir 42pfl7674 kullanıcısıyım..hd teledünya ile birlikte kullanıyorum..tv nin görüntüsünden çok memnunum fakat bu usb den divx ve avilerin altyazılarını okumaması bi eksi oldu..bunun üstesinden gelmenin bi yol var mı acaba?? beni yönlendirebilirseniz sevinirim.. _____________________________ AYC -
Phil 7 kulübü yoktu.Çok iyi olmuş.büyük bir eksiklik kapandı.Haydi hayırlısı...
Saygılar_____________________________ -
Merhaba Arkadaşlar;
Ben forum donanımda yeni sayılırım ama uzun süredir bakar incelerdim. Benide aranıza almanızı rica ediyorum. Bende Philips'lendim :) Uzun süredir LCD TV inceler, ama bir türlü kafama basan bir TV olmazdı. Philips'in adı geçen ürünleri oldukça pahalıydı zaten derken, geçen günler Teknosanın bir reklamını web'de görmüştüm. 42PFL7674 serisi Philips 3373 5+1 sinema sistemi ile 2.599TL olduğunu görünce dikkatimi çekti. Zira Philips marka olarak çok kaliteli idi. Full HD ve 100HZ olduğunu görünce ve yanında sinema sistemi ballı kaymak olmuş bence. Haftasonu Teknosa mağazasına gittiğimde mağazadaki arkadaşlar 100TL fark öderseniz amblight 8694 serisini alabilirsiniz dedi. Baktım Net tv ve birçok artısı olduğundan 8694 + 3373 5+1 sinema sistemini 2.699TL'e satın aldım. İşin ilginç yanı Pazartesi yani dün Teknosa'nın sitesini ve mağazalarını incelediğimde bu ikilinin fiyatının 2.899TL'e fırladığını gördüm. Meğer haftasonu kampasına denk gelmişiz bilmeden :) Bu arada 7674 ile 8694'ün ekran tekniği aynı olduğunu ama görüntü işlemcisinin daha iyi olduğunu biliyorum. Sonuçta 7000 ile 8000 serisi kardeş seriler olduğundan yararlı bilgilerinize ihtiyacımız var.
TV'i ve sinema sistemini bu akşam kuracaklar. Arkadaşlar sizden tavsiye istiyorum. Servis geldiğinde, LCD'nin servis ayarlarından üretildiğinden beri kaç saat çalıştığını ve ölü piksel kontrolü isteyeceğim. Yoksa teslim belgesini imzalamayı düşünmüyorum. Ne tavsiye edersiniz Arkadaşlar? Forumunuzu baştan sona okdumu ama satın alan arkadaşlar servis geldiğinde ne gibi işlemler yaptıklarını detaylı anlatmamışlar.
Arkadaşlardan biri "Philips kumandasindan sirasiyla 0, 6, 2, 5, 9, 6 ve info tuslarina basiyorsun ve servis menusu aciliyor. TV'nin ne kadar sure kullanildigini gormek icin servis menusune girdikten sonra Next seciyorsun, hemen ikinci sirada worked hours gibi birsey olmasi lazim orada yaziyor. "
Bir başka Philips forumunda bir arkadaş ise "Bu islemi yapmamiz durumunda televizyonun garanti disi kalacagi yaziyor. Bence kurcalamayin arkadaslar" Bir başkası ise bunu servis görevlisi yaparsa birşey olmaz diyor. Kafam karıştı. Bu akşam sistemi kuracaklar. Bari o saate kadar TV'nin ölü piksel kontrolü ve şimdiye kadar kullanım süresini görmeden işlem yapmak istemiyorum. Neticede sıfır ürün alıyoruz. Bu sadece benim için değil, satın alan herkes için geçerli.
Özellikle Değerli cevaplarınızı bekliyorum. Acilen. Herkese teşekürler._____________________________ Chevrolet Lacetti CDX
Benzer içerikler
- real debrid
- xming page one
- tv ekran kararıp geri gelmesi
- tv ekran 16:9 yapma
- oled mi qled mi
- tcl nerenin malı
- projeksiyon cihazı
- telefondan tv ye uygulama yükleme
- telefonu televizyona yansıtma
- toshiba nerenin malı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X