Şimdi Ara

Denizli-Fener Maçında Şike varmıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ntv de yayınlana 90 dakika adlı programda hıncal uluç un söyledikleri kafama takıldı maçı izleyemediğimden sizlerle paylaşmak istedim

-Uzatma dakikalarında aziz yıldırım yerinden ayrılıp biyerlere gitmiş,Doğrumu?
    -denizli başkanı maçtan sonra çok önemli şeyler açıklayacağım demiş ama açıklamamış.
    -Özet görüntülerden izlediğim kadarıyla son dakikalarda denizlili defans oyuncusu,Appiah ın önüne topu öyle bir bırakıyor ki sanki al da at dercesine.Appiah o topu dışarı atmasaydı da gol olsaydı aynen cordoba ya yapıldığı gibi o futbolcuda günah keçisi ilan edilip takımdan uzaklaştırılacakmıydı?
    -Denizli taraftarı maçın 16 dk uzamasına neden olan konfeti ve maytapları içeri nasıl soktu 10 değil 20 değil yüzlerce.bundan denizli yönetimi sorumlu değilmi?

bu gibi şeyler konuşuldu
    sizce doğruluk payı varmı?

• quote:

Denizli taraftarı maçın 16 dk uzamasına neden olan konfeti ve maytapları içeri nasıl soktu 10 değil 20 değil yüzlerce.bundan denizli yönetimi sorumlu değilmi?

onlar maç esnasında tribün liderleri tarafından tribunlere verildi.gozlemci tribunun onunde tribun liderleri konfetileri ve mesaleleri tribunlere fırlatarak yolladı.90dakika boyunca enaz 3 kere konfeti mesale dağıtıldı.
    en azında 20 kutu konfeti ve 20-30 tane mesale yakıldı.mesaleler sahaya atıldı saha kenatındaki pistte atılan konfetiler yandı.çok sık kufur edildi ,sahaya atılan konfeti ve mesaleler için sadece 2 yada 3 kere anos yapıldı...maça girerken biletlerin yarısı koparıldı .diğer yarısı biletsiz gelen denizli taraftarlarına 5 ytl ye satıldı..bunu adı wergi kaçırmaktır ve sucu ağırdır.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 16 Mayıs 2006; 16:24:29 >
  • Asıl konuya girersek bence maçta şike vardı..Fenerbahçe küme düşmesin diye Denizliye maçı satmış aldığım duyumlara göre
  • o maç çok karışık ne oldugunu anlamadık maçın uzaması soru işaretinin kralı ama sonuç farklı muamma ama bitti kafanızı yormayın...
  • denizli şike yaptı fener maçı verdı.
  • FenerLi oyuncuLar 1 - 1 oLduktan sonra " Siz garantiLediniz bırakında 1 gol ataLım " diye DenizLiLi oyuncuLarLa konusmusLar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hindi-Stan

Asıl konuya girersek bence maçta şike vardı..Fenerbahçe küme düşmesin diye Denizliye maçı satmış aldığım duyumlara göre

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener...
    13 yıl önce açıldı
    Fenerbahçe taraftarı
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet şike vardı ama amacına ulaşamadı

• quote:

Orjinalden alıntı: SpyWar

quote:

Asıl konuya girersek bence maçta şike vardı..Fenerbahçe küme düşmesin diye Denizliye maçı satmış aldığım duyumlara göre

• yaw ne boş beleş adamlarsınız ya. hanginiz maçı izledi acaba? o sıralarda gs nın macı oldugu için hanginiz macın tamamını izledi?????? cvp verin buna. 16 dk uzaması uzamanın kralıymış. ba ba ba ba ba ba. macın kaç dakıka durdugunu bıle bılmıyor bu arkadaslar. 16 dk. nın 7-8 dakıkasını sadece kaleci suleymanou yerde yatarak gecirdi. konfetiler ve diğer duraklamalar da cabası. bilip bilmeden duraklamanın kralı dıyorlar bide. gel de kafayı yeme. bu hıncal beni delirtecek bir gun. adam appiah'ın önune topu bılerek atmış he. ulan olur da bu kadar olur. bin insan bukadar mı olayları kışkırtmaya calısır, bu kadar art nıyetlı olır. yuh be yuhhhhhh
  • evet şike vardı maç bence 10 dk daha uzamalıydı.Belki fener gol atabilirdi.
  • Şike var itiraf ediyorum.

Parayı Denizlispor' lu oyunculara Aziz Başkan değil ben verdim.

Hıncal'dan başka ne beklenir ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 17 Mayıs 2006; 13:19:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Şike var itiraf ediyorum.

Parayı Denizlispor' lu oyunculara Aziz Başkan değil ben verdim.

Hayır ben verdim

Bu tebrik listesinde Hıncalda vardı zaten
  • +16 Canaydın sayesinde oldu.Bizim maç bitti bi telefon açtı dedi +16 da avans veriyorum bak ona göre
  • şerefsizler şike yapar şikeyide galatasaray diye bağırıyordu ankaragücü tirübünleri
  • zamanında son hafta ankaragücüne 8 atanlar utansın
  • o maçı 1-0 kazansaydıkda şampiyonduk
    cordobanın kısa kaleci vuruşuna,sergene laf edenler
    denizli defansının hatasına ne diyecekler
    alda at dedi appiaha

keskin dolaylı yoldan laf koyma altında kalırsım
    ne biçim bir insanmışsın(!) sen bee
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

zamanında son hafta ankaragücüne 8 atanlar utansın

O sene Ankaragücünü 6-0 yenen Beşiktaş ile 4-0 yenen Fenerbahçe utanmasın dimi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: serseri

zamanında son hafta ankaragücüne 8 atanlar utansın

O sene Ankaragücünü 6-0 yenen Beşiktaş ile 4-0 yenen Fenerbahçe utanmasın dimi

Gazoz Kapağı

• son dakikalarda,biz gol atsaydık eğer,yolunu bile yapmışlar gördüğüm kadarıyla.

atmadığımız golün hesabını bile soruyorlarsa,atsaydık neler olabileceğini kestirmek zor değil..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.