Şimdi Ara

Denize köpek sokmak nasıl yasak olabilir ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
3
Favori
13.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye girmesi yasak olsun oda bir canli ve yasamaya ve cogu seyi yapaya hakki var yaninizdaki otel boru doseyip laham acsin denize ordan gir rahatsiz olma tekneler copunu denize biraksin gozunun onunde rahatsiz olma kopege gelince 'ay pis ay boyle' deyin deniz kimsenim tapulu mali degildir yasak masak koyamaz her canli yuzebilir ona bakarsaniz yakinda baliklarada yasak koyarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şahsi fikrim:İnsanlar önce kendilerine çeki düzen vermelidirler ki haklı veya haksız denize hayvan sokulmasına laf söyleyebilsinler.Sen denizleri çöp gibi kullan sonra millete 'yassah kardaş' gibilerincen söylen,uzun lafın kısası empati kurmalıyız.
  • Denize kopek sokmak kadar dogal bisey yok ama her yer hayvan sevmeyen barzolarla dolu.Kendi coplerini atarlar sonrada kopek pis falan derler.Boyleleriyle ugrasilmaz.Bence denize sokma cunku aksine senin hayvanin hastanabilir o pislikte.

• O kadar büyük bir tartışmaya gerek yok.Zaten köpeklerin zorunlu bir ihtiyacı olsa denize girmek deniz olmayan yerde yaşamazlar, yani denize sokmanız şart değil, kendisi de beni denize sokun diye ısrar etmez.Neyin tartışması bu?
  • şimdi senin itin serinleyecek diye insanlar denize plaja gitmesinmi itinle beraber yüzmek zorundamı veya zaten şehir hayatından kaçıp iki dakika eğlenip dinlenmek isteyen insanlar iti bağlamadığın için tedrginmi olsun
  • kimsenin insanları rahatsız etmeye hakkı yokmuşmuş..

o deniz sana özel mi? insanlara özel mi? köpekte sıcaktan rahatsız oluyor, köpekte yüzerken mutlu oluyor. kimsenin o hayvanların elinden bunu almaya hakkı yok asıl.

ama bana sorarsanız sadece insanların olmadığı yerde sokulabilir köpek.
  • Ben bu sene yazlıkta neredeyse her gün soktum Goldenimi. Karışan oldu 1-2 dangalak. Onlarada ağzının payini verdim.
    Arkadaş belediyeye bakma. Bi pok yapamazlar. Tapu gibi kopegim belediyeye kayitli. Yiyorsa birsey yapsinlar! Ayrica kopekler denize işemez. Bazi it oglu itler işiyor ama. Onlar niye giriyor? Daha hayvan onlar.
    I love my best friend :)

• Belediyeler karar verici guce sahip oldugu icin canları ne isterse o kuralı koyarlar. isterse kopegi degilde insanı bile koymayabilirler.

• sahil alanları turistik bölge ve halk plajı olarak ayrılmışsa tabiki yasaktır zaten otele köpek alınmıyor böyle bir dert yok halk plajındada istenmemesi gayet dogal tiksinenler olabilir. ben gider inekte getiririm yüzmesi icin senin dedigin gibi olsa . diger bos arazilerde sokabilirsin hem köpegi suya sokup ne yapacaksın ki köpek denizde heyecanlanır
  • Köpek tabiki de denize girebilir.Ama halka açık yerlerde girmesini bende uygun bulmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HavaSerin

O kadar büyük bir tartışmaya gerek yok.Zaten köpeklerin zorunlu bir ihtiyacı olsa denize girmek deniz olmayan yerde yaşamazlar, yani denize sokmanız şart değil, kendisi de beni denize sokun diye ısrar etmez.Neyin tartışması bu?

Senin mantığınla insanlarında zorunlu bir ihtiyacı yok, zorunlu olmadıkça kimse girmesin o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

http://www.dailymotion.com/video/xqe3ka_kopeyi-boydu-canyny-kurtardy_news
    Bu yüzden köpeğin saldırgan değilse pitbulldeğilse kimsenin olmadığı yerlerde sok yani kalabalık olmayan yerlerde

Linke bak kopeyi-boydu-...

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

kimsenin insanları rahatsız etmeye hakkı yokmuşmuş..

o deniz sana özel mi? insanlara özel mi? köpekte sıcaktan rahatsız oluyor, köpekte yüzerken mutlu oluyor. kimsenin o hayvanların elinden bunu almaya hakkı yok asıl.

yapmayın şunu it sudan çıkıp silkelendiğinde etrafındaki insanların üzerine su sıçratıyor kim bundan hoşnut olur ki
    madem mutlu oluyor evde küveti doldurur sokar herkes mutlu olur daha pratik değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

quote:

Orijinalden alıntı: Gangbangster

quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Kimsenin olmadığı bir yerde sokabilirsin. Milleti rahatsız etmeye hakkın yok.

'Ya senden rahatsız oluyorsam' dersem?
    Diyorumki deniz tüm canlılara ait değilmidir? Detayına girmedim. Görmediğin konu hakkında hak-haksızlık tartışması yapmayalım

Güzel kardeşim yasak olmasının da nedeni var değil mi? Kimsenin olmadığı bir yerde denize sokarsan kim karışır?

Köpek ne arar la denizde.Tık kulübesine vur kilidi kapısına.Hava deliği falan açmayı unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

quote:

yapmayın şunu it sudan çıkıp silkelendiğinde etrafındaki insanların üzerine su sıçratıyor kim bundan hoşnut olur ki
    madem mutlu oluyor evde küveti doldurur sokar herkes mutlu olur daha pratik değilmi

bu kadar bencilce düşünülmez ki arkadaş?

madem aynı şey git evinde küvete gir denize gitme o zaman arkadaşım. ben mutlu olucam sen küvete girersen.

insanların olmadığı yerde sokulmasından yanayım dedim ayrıca. hem üstüne silkelese ne olur? girdiğin denizin suyu hertarafına bulaşan kum köpek silkeleyince mi rahatsız etti?

• quote:

Orijinalden alıntı: CriminalScum

quote:

Orijinalden alıntı: HavaSerin

O kadar büyük bir tartışmaya gerek yok.Zaten köpeklerin zorunlu bir ihtiyacı olsa denize girmek deniz olmayan yerde yaşamazlar, yani denize sokmanız şart değil, kendisi de beni denize sokun diye ısrar etmez.Neyin tartışması bu?

Senin mantığınla insanlarında zorunlu bir ihtiyacı yok, zorunlu olmadıkça kimse girmesin o zaman..

Hayvanların bir kısmını zorla bile sokuyorlar istemediği halde, ben girmesin demiyorum ama yasaklasalar da siz sokmadıkça köpek gelip girmeye çalışacak mı? yapacaksa girsin.İnsanlarla aynı yerde girmelerine gerek yok, insanların onları sokmalarına da gerek yok ama çok sıcaktır, hayvanlar bile rahatsızdır o konuda da bütün hayvanları kapsayacak bir önlem alınır.İnsanların olduğu yerlerde sokulunca çocuklar zaten korkuyor (çoğu), birde büyüklerden bile korkan rahatsız olan oluyor, insanlar onlarla aynı yerde girmekte istemez haklı olarak.

• quote:

quote:

Donla denize girip, sahilde milletin karısini kesip agzinin suyunu sag sola sicratan magandalardan cok daha masum bir sey.

Hayvanlari sevin.. Sorsaniz din iman allah peygamber ha şa ultra müslumaniz iş sokak hayvanlarina gelince donüp bakmayiz.

• quote:

quote:

quote:

bu kadar bencilce düşünülmez ki arkadaş?

madem aynı şey git evinde küvete gir denize gitme o zaman arkadaşım. ben mutlu olucam sen küvete girersen.

insanların olmadığı yerde sokulmasından yanayım dedim ayrıca. hem üstüne silkelese ne olur? girdiğin denizin suyu hertarafına bulaşan kum köpek silkeleyince mi rahatsız etti?

göz görmeyince gönül katlanır

küvete giriyorum tabi bu benim kendi tasarrufum yanlız tatile dinlenip eğlenmeye gittiğim bi ortamda hiç hoş olmuyor adam çekip getiriyor iti bi sağa bir sola koşuşturuyor salakça anlamsız hareketler çoluk çocuk korkuyor bizler tedirgin oluyoruz yetmezmi bende hayvan severim ama elin yabancı iti çocuğuma bir zarar verse öliymi öldüriymi ne gereği var köpek umumi bir yere girmesin kardeşim

• Ne kadar hayvan düşmani var. Bilmiyorlar ki, hayatta seni karsiliksiz sevebilecek tek kişinin onlar oldugunu. Bir iki ekmek bile versen sana minnet dolu bakislarin nasil birsey oldugunu bilemezsiniz.
    Benimde kopegim var ve istedigi gibi denize girer. Laf edeni takmiyorum. Ayrica elim öküzu denize işerken benim kızım işemiyor. Kari kizi kesmiyor!
    İstedigi gibide silkelenir. Babanin plaji mi? KARİSAMAZSİN!

• quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

quote:

quote:

Donla denize girip, sahilde milletin karısini kesip agzinin suyunu sag sola sicratan magandalardan cok daha masum bir sey.

Hayvanlari sevin.. Sorsaniz din iman allah peygamber ha şa ultra müslumaniz iş sokak hayvanlarina gelince donüp bakmayiz.

ultra plus++

bizim burda tarif ettiğin türlü bir ortam yok ama senin tarif ettiğin gibi ise bizim buralara uğramayın şartı ile sizin birlikte girmenizde ben bi mahsur göremedim iyi eğlenceler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.