Şimdi Ara

Denize köpek sokmak nasıl yasak olabilir ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
13.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belediye tüm sahillere denize evcil hayvan, köpek girmesi yasaktır yazılı tabela koymuş. Sizce böyle bir tabela koyulabilirmi? Belediye ne hakla böyle bir engelleme koyabilir. Deniz tüm canlılara ait değilmidir?

Edit: Avukatla görüştük, kimsenin böyle bir yasak koyamıyacağını savunuyor ama belediye zabıtaları öyle konuşmuyor. Gelmiş 2 adam yok ceza yazarmış, bağlı tutmadan durması bile yasakmış falan fişman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gangbangster -- 23 Ağustos 2012; 19:06:35 >

• Kimsenin olmadığı bir yerde sokabilirsin. Milleti rahatsız etmeye hakkın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

Troll musun nesin lan git itini baska yerde otlat. Nefret ediyorum sizin gibilerden. Kemerde de vardi senin gibi biri denize itini soktu. Turistler de boyle sey mi olur vs diyordu

Bombayı kurdun şimdi git pus
  • Köpeğin ne işi var kumsalda kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Kimsenin olmadığı bir yerde sokabilirsin. Milleti rahatsız etmeye hakkın yok.

'Ya senden rahatsız oluyorsam' dersem?
    Diyorumki deniz tüm canlılara ait değilmidir? Detayına girmedim. Görmediğin konu hakkında hak-haksızlık tartışması yapmayalım
  • dailymotion
    Köpeği Boğdu, Canını Kurtardı - Dailymotion Video
    http://www.dailymotion.com/video/xqe3ka_kopeyi-boydu-canyny-kurtardy_news

Bu yüzden köpeğin saldırgan değilse pitbulldeğilse kimsenin olmadığı yerlerde sok yani kalabalık olmayan yerlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerPrince -- 23 Ağustos 2012; 19:12:17 >

• Başkaları korkuyor olabilir. Ayrıca köpeğin sağa sola pisler millet de çıplak ayakla üstüne basar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domuz öldürmek çok mu zor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok yüzdürmek istiyorsan evinin önüne havuz yaptır mahallenin diğer köpeklerinide al beraber kaynaşa kaynaşa yüzsünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Başkaları korkuyor olabilir. Ayrıca köpeğin sağa sola pisler millet de çıplak ayakla üstüne basar.

Sokak köpeklerine nasıl bir uygulama getirecekler?
    Haklısın köpek sidiği kanserden vereme kadar herşeye yol açıyor. Gece heryere işiyip s*çan ayyaşlarınkiyle birleşirse bir de... Ölümcül bir zehir olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinci1

Çok yüzdürmek istiyorsan evinin önüne havuz yaptır mahallenin diğer köpeklerinide al beraber kaynaşa kaynaşa yüzsünler

Mahallenin diğer hayvanları çok kibar izin vermiyor Onlar denizde serinliyor bizde onlara katılıyoruz
  • bencede doğru insanların kültür seviyesi düşük kimse yanın poşetle köpeğini gezdirmiyor. e senin köpeğin işerçe kakasını yaoparsa nolcak! git derede yüsdür o serbest
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangbangster

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Başkaları korkuyor olabilir. Ayrıca köpeğin sağa sola pisler millet de çıplak ayakla üstüne basar.

Sokak köpeklerine nasıl bir uygulama getirecekler?
    Haklısın köpek sidiği kanserden vereme kadar herşeye yol açıyor. Gece heryere işiyip s*çan ayyaşlarınkiyle birleşirse bir de... Ölümcül bir zehir olabilir

Sen sokakta çıplak ayakla mı geziyon?
  • Köpek denizin içinde heycanlanıp baskasının uzerine atlayabiliyor veya tam tersi kopeğı goren yuzerken bocalıyabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Diyorumki deniz tüm canlılara ait değilmidir? Detayına girmedim. Görmediğin konu hakkında hak-haksızlık tartışması yapmayalım

Güzel kardeşim yasak olmasının da nedeni var değil mi? Kimsenin olmadığı bir yerde denize sokarsan kim karışır?
  • sen hayvanların yalağında yüzüyonmu gardaş yüzmeyi bırak elini sürüp yüzünü yıkıyormusun o pis suda ve şahsına ait olmayan yerde istiyorsun it yüzdürmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidigibi

Köpek denizin içinde heycanlanıp baskasının uzerine atlayabiliyor veya tam tersi kopeğı goren yuzerken bocalıyabilir.

ayağının dibindeki kumun içinde gömülü olan 1.2 metrelik vatoz ve olabilecek diğer varlıkların etkisi bocalatmıyorsa bence köpek sorun değildir

quote:

quote:

quote:

Güzel kardeşim yasak olmasının da nedeni var değil mi? Kimsenin olmadığı bir yerde denize sokarsan kim karışır?

karışıyorlar. Denedim karışmasalar neden uğraşayım milletle. Geçen sene sorun çıkartan bir kadın vardı yine aynı kadın yine aynı yerde. Zab9ıta geldi, 4-5 defa telefon almış, köpek varmış, insanları ratahsız ediyormuş. Kadın hemşireymiş, gözlerinin önünde bir çocuk çırpına çırpına ölmüş...
    Doğduğumdan beri evimde kimi zaman 3 kimi zaman 1-2 köpek oldu. Yanımda yatarlar. Yemek yediğim tabaklardan yerler. Bana birşey olmamış. Bana hastalıklarından bahsediyorlar bir de, yeterince tecrube bilgim var.

• kardeş yorumlardada gördüğün üzre insanların yüzdüğü denize köpek girmesi pek hoş karşılanmıyor, koca denize köpek pisletsede bşey olmaz fakat sinek küçüktür ama mide bulandırır. şahsen bende istemem benim yüzdüğüm denizde bi köpek yüzmesini, o yüzden deniz butun canlıların falan filan saçmalığınıda bırak, ozaman at da girsin filde girsin domuzda girsin olrmu öyle iş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sen nabıyon ya -- 23 Ağustos 2012; 19:25:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uqur333

sen hayvanların yalağında yüzüyonmu gardaş yüzmeyi bırak elini sürüp yüzünü yıkıyormusun o pis suda ve şahsına ait olmayan yerde istiyorsun it yüzdürmek

köpeğim erkek. Bilirsin ayağını kaldırarak işerler. Denize işemez. İnsanların kimi zaman b*kunu görüyorum ben sen neyden bahsediyorsun ? İnsanlarında şahsına ait değil deniz
  • Siz hayvan sevgisini abartmışsınız. Bende denize girdigim yerde öyle bir manzara görmek istemem bu konuda gayet haklılar güzel uygulama köpeklerin sahiplerinede yüksek para cezaları kesilmeleri lazım kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok.
  • şafi olabilirler tabii, ama insan sevmeyen hayvandan korkacaksın. Korkuyorum bak burdaki insanlardan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.