Şimdi Ara

Denize köpek sokmak nasıl yasak olabilir ?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
3
Favori
13.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ®ed

ben köpekden çok diğer insanların pisliğinden iğrenirim.Suya işeyen mi dersin yediği mısırdan tut, çocuğunun bezini atan mı dersin..Şu yobazların hepsi mi hayvan düşmanı olmak zorunda?

Harbi haklısın. Nerde temiz, bu tür pislikleri yapmayan insanlar var, hayvansever oluyor karışmıyorlar. ama çocuğunun bezini denize atan, denizin içinde resmen sıçtığı yüz ifadesinden ve duruşundan belli olan insanlar ''köpek girmesin, orda yüzemem, rahatsız oluyorum, ay hoşt ulan'' diyor.
    Bir kere bu yüzden bir adamı hastanelik etmiştim, 3-4 ay mahkemeye gidip gidip geldim. Sokakta köpeğimi gezdiriyorum, golden retriever cinsi belki bilenler bilir. Kimseye saldırmaz etmez, oyun oynamak ister. Parkın içinden geçiyorum, yaşlı bir adamın (60 yaşında falan) yanından geçtim adam köpeği ayağıyla resmen tekmeler gibi geri savurdu, ''lan itinizi burda gezdirmeyin vurduğumla öldürürüm vallaha'' dedi.. öyle bir sinirlendim ki, elim ayağım titredi.. sen kimsin ulan avradını ... ihtiyarı dedim, boğazından tuttum ağzına burnuna vurdum, heryeri kanadı. sonra millet geldi beni yatıştırdı, sonra polisler.. lan gene yalana bağladım ne şizofrenik bi insanım. olmadı böyle bi olay ama olmasını isterdim.

• Denizde köpek olmasını kimse istemez.Senin köpeğin senin için kıymetli bizim için kıymeti yok.Onu denize sokarak kimseyi rahatsız etme hakkın yok.Evde istediğin gibi yaşa istersen aynı tabaktan yemek ye ne yaparsan ama onu milletin kullandığı denize sokamazsın.Ayrıca herkes hayvansever olmak zorunda değil.
  • beyefendilere bak köpekten iğreniyorlarmış denize işemeyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Denizde köpek olmasını kimse istemez.Senin köpeğin senin için kıymetli bizim için kıymeti yok.Onu denize sokarak kimseyi rahatsız etme hakkın yok.Evde istediğin gibi yaşa istersen aynı tabaktan yemek ye ne yaparsan ama onu milletin kullandığı denize sokamazsın.Ayrıca herkes hayvansever olmak zorunda değil.

Deniz babanın malı mı? Deniz herkesindir. Deniz, havuz değildir. Kafana sok bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

http://www.dailymotion.com/video/xqe3ka_kopeyi-boydu-canyny-kurtardy_news
    Bu yüzden köpeğin saldırgan değilse pitbulldeğilse kimsenin olmadığı yerlerde sok yani kalabalık olmayan yerlerde

kendımı bogarım kopegımı bogmam

şaka lan sıcayım kopege

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Denizde köpek olmasını kimse istemez.Senin köpeğin senin için kıymetli bizim için kıymeti yok.Onu denize sokarak kimseyi rahatsız etme hakkın yok.Evde istediğin gibi yaşa istersen aynı tabaktan yemek ye ne yaparsan ama onu milletin kullandığı denize sokamazsın.Ayrıca herkes hayvansever olmak zorunda değil.

Deniz babanın malı mı? Deniz herkesindir. Deniz, havuz değildir. Kafana sok bunu.

Deniz insanların yeri.Herkesin denince insanlar akla gelir.Öyle emir cümleleri kurma.Denize köpek falan sokamazsın.Gerçi seni kim ciddiye alır?Ergenin tekisin istediğin kadar konuş.Gerçek hayatta böyle konuşsan yürü len velet der geçerim.

• Oncelikle bende karsiyim.
    Neden mi?
    Olaya genis perspektiften bakalim.
    Arkadasimin kopegi var, el ve ayak yalamayi cok seviyor. Ayrica yaladigi yerde cok pis kokuyor.
    Simdi bu kopegi 2-3 metrelik bi tasmayada baglasan guneslenen birisini yalamaya gider.
    Kaldi ki kopege alerjisi olan birisi olabilir plajda.

Bu sadece 1 tane kopek ornegi. Bunun birsuru tipi var saldirgan olani var susu var busu var. 10 kisiden 1 tanesi bunun bilincinde, cok fazla vaka oluyor sahibine saldirmayan kopek tasmasiz gezince baskasina saldiriyor sokakta. Dunyada zaten gelismis ulkelerin cogunda plaja hayvan goturmek yasak. Ancak plajin islemedigi saatlerde goturebiliyorsun. Onun disinda kopegini kafese tikip sahile getirmenin kimseye zarari olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

Deniz insanların yeri.Herkesin denince insanlar akla gelir.Öyle emir cümleleri kurma.Denize köpek falan sokamazsın.Gerçi seni kim ciddiye alır?Ergenin tekisin istediğin kadar konuş.Gerçek hayatta böyle konuşsan yürü len velet der geçerim.

Haha, dersin peki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Principes

Görende köpek gidiyor millet ısırıyor vahşileşiyor sanacak denize girince. Kaç yüz metredeki köpeğin nesi rahatsız ediyorsa...

+1
  • Benim için hava hoş ama sanki tüyü boğazıma kaçmış gibi hissedip huylanıyorum, çok rahatsız ediyor. Ayrıca bi kere köpeğimle aynı havuzda yüzdüm, 3 gün ateşli gezdim. Tavsiye etmem yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haha, dersin peki.

İstersen deneyelim.Gelecek misin acaba profili kapalı kardeş.Klavye arkasında konuşmak kolay.

• quote:

quote:

quote:

Deniz insan eliyle oluşturulmuş bir şey mi de insanlara ait oluyor? Ne hakla sahipleniyorsunuz böylesine anlamıyorum.
    Eğer denizin illaki bi sahibi olacaksa onlar da balıklar, ahtapotlar, midyeler, yosunlar, planktonlardır. Denizi sahiplenmeye kimsenin hakkı yok.
    Denize köpek gayet de sokulabilir. Köpekler de denize girer, onların da hakkı. İnsan merkezli düşünüyorsunuz. Bu dünya yalnızca biz insanlara ait değil, bu dünyayı diğer canlılarla paylaşıyoruz ve onların böylesine zararsız özgürlüklerini bu şekilde kısıtlamaya kimsenin ama kimsenin hakkı yok.

• Dunyayi insandan daha fazla bok eden bir yaratik yokken kopeklere laf etmek biraz garip olmus.
    Hani burda kopek olmasin diyenler;
    Camlari, kartonlari, kagitlari ve plastiklerinizi geri donusturuyormusunuz, yemek artiklarini cope degilde topraga karistirip gubre haline getiriyormusunuz?
    Pilleri veya icinde kimyasal madde olan her hangi bir nesneyi topraga veya cope atmak yerine bunun icin konulan cop kutularina atiyormusunuz?
    Elektrikle calisan bir arabami kullaniyorsunuz?
    Bu sorulara cevabiniz HAYIR ise O zaman bir kopege denizi kirletiyor demeye zerre kadar hakkiniz yok. Varmi sizce?
  • Doğa pislik üretmez , doğayı kirleten insandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

Kimsenin olmadığı bir yerde sokabilirsin. Milleti rahatsız etmeye hakkın yok.

Bende denize insan hayvanının girmesinden hele hele elbise ile denize girenlerden rahatsız oluyorum o ne olacak şimdi? Havuz olsa tamam sokmazsın ama deniz doğaya aittir köpekte doğanın bir parçasıdır. Bu yüzden hiç bir sakınca yoktur.
  • bende köpek besiyorum ama tatile gittiğimizde halka açık plajlarda denize sokmam. seven vardır sevmeyen vardır tiksinen vardır vs.

şehirin tüm pisliği denize akıyo millet onun içinde yüzüyo ama bi saat laf yarışına girmemek için hiç sokmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Ağustos 2012; 23:47:44 >
  • Köpeğin yediği tabaktan yemek mi yiyorsun?
    Şaka olmalı bu. İğrenç story tro.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gangbangster

Belediye tüm sahillere denize evcil hayvan, köpek girmesi yasaktır yazılı tabela koymuş. Sizce böyle bir tabela koyulabilirmi? Belediye ne hakla böyle bir engelleme koyabilir. Deniz tüm canlılara ait değilmidir?

Edit: Avukatla görüştük, kimsenin böyle bir yasak koyamıyacağını savunuyor ama belediye zabıtaları öyle konuşmuyor. Gelmiş 2 adam yok ceza yazarmış, bağlı tutmadan durması bile yasakmış falan fişman

Denizler belediyelere baglanmis demek ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangbangster

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Plaj insanların denize girmesi için yapılmıştır. Hayvanları istemeyen tiksinenler olabilir. Aynı civarda suya girmek istemeyen olabilir. İnsanların olmadığı yerlerde köpeğini denize işetebilirsin.

/>

Plaj ile sahili aynı şey sanıyorsun galiba

/>

• Denize köpeğin sokulması çoğu ülke de yasaktır tartışmanın anlamı yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.