Şimdi Ara

Denize düşsek yüzme bilmeden nasıl kurtuluruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
5
Favori
6.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sırt üstü durmayı öğren çok basit ayaklarla yavaş yavaş gidersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Premium alarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet6666

quote:

Orijinalden alıntı: serokut

Denizin ortasinda sandalin batti yuzme biliyorsun.Yine ölürsün bi zaman sonra kramp girecek.Marmara denizi kadar kucuk bi denizin ortasinda bile olsan yine yuzemez olursun

Yanina bir iğne alırsan kramp girdiğinde ayağa biraz batırdığında o kramp dağılmaya başlar ve yakın zamanda yok olacak kadar küçülür.

saçma bir similasyon oyunda görmüştüm sudayken ayağına kramp girerse ve yanında iğne yoksa ayak tırnağını çıkararak iğne olarak kullanabilirsin

• Ossura ossura havada kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

quote:

Denizin ortasinda sandalin batti yuzme biliyorsun.Yine ölürsün bi zaman sonra kramp girecek.Marmara denizi kadar kucuk bi denizin ortasinda bile olsan yine yuzemez olursun

Yanina bir iğne alırsan kramp girdiğinde ayağa biraz batırdığında o kramp dağılmaya başlar ve yakın zamanda yok olacak kadar küçülür.

saçma bir similasyon oyunda görmüştüm sudayken ayağına kramp girerse ve yanında iğne yoksa ayak tırnağını çıkararak iğne olarak kullanabilirsin

insan boğulurken o telaş ile sadece çırpınır,kalp hızlı hızlı atmaya başlar,adrenalin acayip yükselir,sakin kalamazsın,o anda tırnağı nasıl çıkarıp iğne niyetine kullanmayı düşünebilir ki insan?böyle taktiklere gerek yok,eğer yüzme bilmiyorsan su da boğulursun çaresi yok malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sırt üstü kendinizi serbest birakirsaniz suyun ustunde kalabilirsiniz. Ama tatlı suda olmuyor sanırım. Bir de hardcore dalga varsa biraz zor.

• böyle durumlarda yanında yılan taşırsan kayık batığında yılana sarılıp kolayca kıyıya çıkabilirsin...
     Denize düşsek  yüzme bilmeden nasıl kurtuluruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quppas

Denize düşersem yılana sarılırım

Bunu yazmak icin geldim gidiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yazate48

böyle durumlarda yanında yılan taşırsan kayık batığında yılana sarılıp kolayca kıyıya çıkabilirsin...
     Denize düşsek  yüzme bilmeden nasıl kurtuluruz?

Denız yılanlarında elektrık var denılıyordu carpılmasın sonra

• suriyelimisin

• Bunun oyununu yapmışlar:

Bence ölürsün.

• Kesinlikle ölürsün, denizin ortasında hiç bir ekipmana sahip olmadan yüzmeyi bilen birisinin bile kurtulabileceğini sanmıyorum, dalga yoksa sırt üstü yatarsın belki ama o da kurtarmaz muhtemelen. Zaman kaybetmeden yardım bulman gerek ,yüzme bilmiyorsan çırpınarak Max 2dk suyun üstünde kalırsın, buda 7-8 dk içinde beyin ölümünün gerçekleşmesi demek.

Not : cankurtaranım

• Denizin ortasındasın yüzme bilmiyorsun ve kurtulmayı mı düşünüyorsun

Düşünecek vaktin bile olmaz acı içinde ölürsün

Yüzme bilmeyenler süs havuzuna bile girmesin plz

Ayrıca beni bloklasın

• Benim başıma geldi bu . her şeyden önce soğuk kanlı olmak lazım . iyi bir yüzücü değilim ama taktikleri bilmek lazım . deniz dalgalı olsa bile sırt üstü yatarak saatlerce durabilirim . nefesini iyi ayarlamalısın ve yavas yavas nefes almalısın panik yapmamak en önemlisi

Ayrıca 1 kez de fırat nehrine düşmüştüm erzincan da bilenler bilir son baharda su o kadar hızlı akar ki inanamazsınız
    Ve o halde kilometrelerce akıntıya kapılmıştım bata çıka sonunda kurtuldum
    Su yutsam giderdim herhalde

• Akciğerlerimi tamamen boşaltmadan solunum yaparım bir nevi ciğerlerimi hava dolu torba gibi kullanırım

Yüzmeyi pek iyi bilmiyorum hatta hiç

• Faıthful kullanıcısına yanıt
    YOK ne elektiriği çağmendıra benziyor zaten sen ona sarıl kıyıya atar o seni...
  • quote:

quote:

İgne alacagina can simiti al

• yilana saril

• yuzme bilsen bile panik yaptin mi kacari yok bogulmanin.

• kursa devam et hemen ilk günden niye bırakıyon

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.