Şimdi Ara

denıze dusen telefona bakarlarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5610um denıze dustu denızde yüzdü hatta ter basmış heralde

neyse telefon dedıler garantı bakmaz denıze dusen telefona garantısıde gıdıomus bende telefoncuya verdım dogrumu yaptım ? telefoncu da yapamamıs gercı bı daha suya koyucakmıs son şans

giden telefonun taksıdını odemek cok koyuyo bundan sonra pahalı tel almıcam dusersede ıcım yanmaz

Bu yaz bir arkadaşımın telefonu şelaleye düştü(yani tatlı su ) , telefonu hiç açmadan bataryayı çıkarıp pirince gömdü.1-2 gün bekletip açtı ve telefon sapa sağlam çalışıyordu.
    Denize düştüğünde önce suyla yıkayıp sonra pirince konulması gerekiyormuş.Ama telefon suya düşer düşmez açmaya çalıştıysan kısa devre yapıp tamamen bozulmuş olabilir.
  • iyicene bidaha yıka normal suya düşünce sorun cıkarmıyo fakat deniz suyu mahvediyo bence o telefon artık gitti cünkü bu konuda bi cok kişi aynını dedi.acılmıcaktır tahminimcee ama herkesin aklında bulunsun deniz suyuna düşen telefonu hemen cesmenin altında yıkasınlar bu şekil kurtarma sansı oluyo.
  • Benimde yazlıkteyken 7610 suya düşmüştü bayaa üzülmüştüm olmamıştı çünkü....

sana bir tane 1100 alalım.hiç olmazsa canın sıkıldığı zaman bile denize fırtaltırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet-im

iyicene bidaha yıka normal suya düşünce sorun cıkarmıyo fakat deniz suyu mahvediyo bence o telefon artık gitti cünkü bu konuda bi cok kişi aynını dedi.acılmıcaktır tahminimcee ama herkesin aklında bulunsun deniz suyuna düşen telefonu hemen cesmenin altında yıkasınlar bu şekil kurtarma sansı oluyo.

denize düsen telefonu cesme suyuyla hemen yıkama konusunda ciddi misiniz???
  • ya eskiden telefonları tanıtırken " denize düşse bile çalışıyor" dendiğini hatırlıyorum, yoksa yanlış mı hatırlıyorum. bir ara modaydı herkes telefon alıp bunu söylüyordu. müşteri hizmetlerini arasaydın keşke.
  • Benim telefonda da denize düşmüştü(daha doğrusu yüzerken cebimde kalmış.) Alalı daha bir hafta olmuştu,tamirinin mümkün olmadığı(daha doğrusu mümkün ama tamir parası hemen hemen yenisine yakın bir miktardı) söylendi.

Ben de kaldırıp attım.

Telefonu denize düşen arkadaşlar,tuzlu sudan çıkardıktan sonra parçalarını ayırıp musluk suyunda yıkamalı,ardından kurutma makinesi ile birazcık kuruttuktan sonra,pirinç dolu bir kaba koymalı.

Ben de bunu sonradan öğrendim.

Garantiye girmez maalesef.Tamiri olmuyor
  • Arkadaşlar amcamın oğlu samsung e250sini denize düşürmüştü. Telefonculara gittik, yapamayacaklarını söyledirler. Eve gelince artık telefonluk çöplük madem bir şey deneyelim dedi amcam. Çaydanlıkta suyu iyice kaynatıp telefonu kaynar suya attı. Biraz öylece bekletip saç kurutma makinesiyle kuruttuk. Sonra bir denedik ki telefon açıldı. Sadece 2 ve 7 tuşu çalışmıyordu o da bir kaç saat sonra kendine geldi ve telefon komple düzeldi...

Orjinalden alıntı: kaspaz

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet-im

iyicene bidaha yıka normal suya düşünce sorun cıkarmıyo fakat deniz suyu mahvediyo bence o telefon artık gitti cünkü bu konuda bi cok kişi aynını dedi.acılmıcaktır tahminimcee ama herkesin aklında bulunsun deniz suyuna düşen telefonu hemen cesmenin altında yıkasınlar bu şekil kurtarma sansı oluyo.

denize düsen telefonu cesme suyuyla hemen yıkama konusunda ciddi misiniz???

tabi ki ciddi.Yapılması gereken budur.Yoksa tuzlu suyu bekletirseniz,telefonun içi oksitlenir.Kaldır-at durumu olur.

Çeşme suyu ile yıkanacak,sonra saç kurutma makinesi ile kurutulacak,daha sonra da pirinç dolu bir kaba konulacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: SIRLI

Arkadaşlar amcamın oğlu samsung e250sini denize düşürmüştü. Telefonculara gittik, yapamayacaklarını söyledirler. Eve gelince artık telefonluk çöplük madem bir şey deneyelim dedi amcam. Çaydanlıkta suyu iyice kaynatıp telefonu kaynar suya attı. Biraz öylece bekletip saç kurutma makinesiyle kuruttuk. Sonra bir denedik ki telefon açıldı. Sadece 2 ve 7 tuşu çalışmıyordu o da bir kaç saat sonra kendine geldi ve telefon komple düzeldi...

Hocam ciddi misiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: Azur9

quote:

Arkadaşlar amcamın oğlu samsung e250sini denize düşürmüştü. Telefonculara gittik, yapamayacaklarını söyledirler. Eve gelince artık telefonluk çöplük madem bir şey deneyelim dedi amcam. Çaydanlıkta suyu iyice kaynatıp telefonu kaynar suya attı. Biraz öylece bekletip saç kurutma makinesiyle kuruttuk. Sonra bir denedik ki telefon açıldı. Sadece 2 ve 7 tuşu çalışmıyordu o da bir kaç saat sonra kendine geldi ve telefon komple düzeldi...

Hocam ciddi misiniz?

BENCEDE BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ HERHALDE

• quote:

sıcak su oksidi giderirmi aslında nası olsa gitti giden bi dene nolcakki belkide olabilcek bişidir

• sıcak su daha iyi götürür bence yanı sonucta oksit bu daha ıyı cıkarır oksıtı eriterek

telefon telefoncuda sımdı benım 5610 yapamamıs anneme bıdaha suya koyup denıcem demıs gene olmazsa herseyı yapıcam ne varsa olmadı duvara asarım süs olsun mıllet gordumu ehaa 5610u duvara asıo desın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParanoRe -- 22 Ağustos 2008; 19:16:42 >

Orjinalden alıntı: ParanoRe

denicem tabi ama sanmıorum bozulduktan sonra zaten herseyı yaparım 100 kere koyarım sıcak suya fakat ne kadar sıcak olucak kaynar su falanm mı :D

geçmiş olsun

telefonu sıcak suya koyup haşla bakalım ne olcak ?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.