Şimdi Ara

YOK MU ? NİSANDA ASKERE GIDECEK GELIN BIRLIK OLALIM EY MILLET!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
1
Favori
22.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TUM TERTIP KISA DONEMLER VE YEDEK SUBAY ADAY ADAYLALARIM HEPIMIZI VATAN ASKININ VERMIS OLDUGU HEYACAN SIMDIDEN SARMIS BULUNMAKTA BUNDA ONCEKİ DONEMLERDE OLDUGU BURADA NİSAN DONEMİ 315.DONEM TERTİPLERİ DUYGU VE DUSUNCELERİNİ SINAVLAR SONRASİ NEREYE DUSTUKLERİNİ ASKERLİK HAKKINDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİ VE BİZLERİ TECRUBELERİYLE YALNIZ BIRAKMAYACAYAK UST TERTİPLERİMİZİ VE DEDELERİMİZİ BURAYA BEKLİYORUZ..... SİMDİDEN HERKESE ALLAH HAYİRLİSİ İLE GİDİP GELMEYİ NASİP EYLESİN İNSALLAH.
    BEN 1 NİSANDA İZMİR NARLIDEREDE SINAVA GİRECEM KISMETSE NEREYE DUSECEZ BAKALIM(LAF ARAMIZDA ICIMDEN ANKARA GECİYOR AMA BAKACAZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blance_35 -- 1 Mart 2007; 2:45:22 >

UZUN DONEM OLARAK ASTEGMEN OLMAYI MI?
    BELLİ BASLI BRANSLAR BİLİNDİGİ GİBİ SINAVSIZ OLARAK ASTEGMEN OLUYOR DOKTORLAR BANKO DİGERLERİ ORDUNUN YEDEK SUBAY İHTİYACI DURUMUNA GORE ONCE SINAV SONUCU SONRADA ANKETTEDKİ KISA DONEM Mİ? YOKSA UZUN DONEM Mİ? TERCİHİNE GORE ALINIYOR AMA KESİNLİKLE SINAV FORMALİTE OLARAK DUSUNMEYİN EGER ORDUDA KALMA NİYETİNİZ VARSA SINAVI ONEMSEYİN MALUM OZEL SEKTORDE ADAMIN GOZUNUN YASINA BAKMIYORLAR...

Pardon ama 314.dönem öğretmen ve doktorların değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum.

Allah (cc) vatani görevini yapanlara ve yapacak olan arkadaşlarıma yardım eylesin sağ sağlim evine ve sevdiklerine kavuştursun.

303.kd.Jan.Çavuşdu Prokizya
    Nisan Celbi Karışık sınıf Yd Subay adayları dönemi 315 dönem oluyo galiba
    Ben buraya konu açmıştım ama altta kalmış
    Mod arkadaşlar birini sabitlerse Tüm tertiplerim adına
    http://forum.donanimhaber.com/m_12607806/tm.htm

ZONGULDAK 315. Dönem Yd. Adayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehali78 -- 27 Şubat 2007; 16:19:10 >
  • eyvallah prokizya kardes insallah vatana olan borcumuzu en iyi sekilde oderiz allahtan tek dilegim vatan ugruna tam bir mehmetcik gibi carpisa carpisa sehit olmayi nasip eyler rabbimin en yuce mertebesinde ruhumuz şad olur...
    YUCE RABBIM MEMLEKTIMIZDEN SANCAGIMIZI İNDİRMESİN,CAMİLERİMİZDEN EZANI DİNDİRMESİN...

HERKESE HAYIRLI TESEKERELER ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
    aksi takdirde agustos olacak yatış 6 ay daha devam edecek ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende nisanda gidiyorum erken sevkim kabul olmuş, ancak askerlik şubaesine gidip mart ayı içinde evraklarınızı alın dediler.
    nerede sınava gireceğimiz , nereye düşeceğimiz nasıl belli olacak ?
    kısa dönem istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir??

ZONGULDAK 315. DÖNEM YEDEK SUBAY ADAYI

en erken ne zaman askere gidebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QamiQaze -- 1 Mart 2007; 11:11:00 >

Orjinalden alıntı: QamiQaze

bu ay lisans programından mezun oldum

en erken ne zaman askere gidebilirim ?

SAĞLIK SINIFI isen (http://www.asal.msb.gov.tr/yedek_subay/ydsb_9.htm ) Haziranda KARIŞIK SINIF İÇİN AGUSTOS CELBİNİ BEKLEYECEKSİN.

ama dilekçe ile ankara asal a başvurunca alıyolar die okudum...

ZONGULDAK 315. DÖNEM YEDEK SUBAY ADAYI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehali78 -- 1 Mart 2007; 11:01:40 >

quote:

Orjinalden alıntı: blance_35

insallah hal olur isin cunku bos kalmak gercekten cok zor bir an once gidip gelirsen onun acilir...esas hayat ondan sonra baslar.
    hayirli teskereler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 1 Mart 2007; 13:07:11 >

sınıf belirlerken kac farklı sınıfı tercihimizde işaretliyoruz,hangileri iyidir
    sonuçta ona dikkat edilmiyor demeyin,dikkat edilmesede ben daha rahat ve sorunsuz olanları işaretlemek isterim
    mesala ordudonatın rahat oldugunu duymustum
  • Benim de kafama takılan birşeyler var ama ilki şu, eğer TOEFL belgeniz varsa ibraz edin demişler,bugün şubeye uğrayacam tekrar.. TOEFL belgesi benim adıma ne avantaj sağlar ne sağlamaz bilen kullanan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 1 Mart 2007; 13:21:12 >

CELP DÖNEMLERİ
    BAŞVURU TARİHLERİ

ŞUBAT CELBİ İÇİN,
    01 ARALIK-31 OCAK AS.Şubesi.Bşk.

NİSAN CELBİ İÇİN,
    01 ARALIK-25 OCAK AS.Dairesi.Bşk.

HAZİRAN CELBİ İÇİN,
    01 NİSAN-31 MAYIS AS.Şubesi.Bşk.

AĞUSTOS CELBİ İÇİN,
    01 NİSAN-25 MAYIS AS.Dairesi.Bşk.

EKİM CELBİ İÇİN,
    01 AĞUSTOS-30 EYLÜL AS.Şubesi.Bşk.

ARALIK CELBİ İÇİN,
    01 AĞUSTOS-25 EYLÜL AS.Dairesi.Bşk

a. Sağlık sınıfı (Tıp doktorları dahil) SAMSUN, Veterinerler GEMLİK, diğer meslek ve branşlardakiler ise; ADANA, DİYARBAKIR, ERZURUM, ANKARA, İSTANBUL, İZMİR, BALIKESİR, SAMSUN olmak üzere sekiz merkezde sınava alınmaktadırlar.

b. Tıp doktorlarının sınavı; NİSAN, AĞUSTOS, ARALIK aylarında 01-02-03 tarihlerinde, ŞUBAT, HAZİRAN, ve EKİM aylarında ise 01-02 tarihlerinde yapılmaktadır.

Diğer meslek ve branştaki yedek subay aday adayların sınavı ise; NİSAN, AĞUSTOS ve ARALIK aylarında 01-02-03 tarihlerinde,
    yapılmaktadır.
    birde ortam nasıl olacak ilk gece falan,yanımızda neler goturebiliyoruz,sivil hiç bir kıyafet olmayacak sanırım
    işte anlatın ilk gun sendromunu
  • HAYİRLI UGURLU OLSUN TERTİP 31 MART SON GUN OLMAK KAYDI İLE EVRAKLARINI ASKERLİK SUBEN ALIP ASKARLERLİK SUBENE EN YAKIN SINAV MERKEZİNDE GİRERSİN SINAVA ORNEGİN İSTANBUL BAKIRKOY ASKERLİK SUBESİ İSE TUZLADA SINAVA GİRERSİN NEREYE DUSEGİN VE SINIFIN SINAV GİRDİKTEN EN FAZLA 3-4 GUN İCİNDE BELLİ OLUYORMUS...
    HAYIRLI TESKERELER....
    quote:

Orjinalden alıntı: 10ur

bende nisanda gidiyorum erken sevkim kabul olmuş, ancak askerlik şubaesine gidip mart ayı içinde evraklarınızı alın dediler.
    nerede sınava gireceğimiz , nereye düşeceğimiz nasıl belli olacak ?
    kısa dönem istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir??
    tertip aslinda her sınfın kendine ozgu bazi hem iyi hemde kotu tarafalari var aslinda askerlik sınıf ayırtmeksizin askerliktir ama burda en onemli rolu birlikteki komtanlarin ozellikle boluk komutanin veya takim komutanin oynamaktadir rahat ve sorunsuz diye sana tavsiye ettikleri ordu donatim aslinda isin icine girdiginde belkide zor sınıf gelecek sana bazi faktorlerden oturu ben sana tavsiyem havacı olman ama tabi hersey sansa bagli dert etme hepimiz olene dek allahin ve ordunun askerligiz nitekim ASKER DOGUP ASKER OLECEZ...

ama benim arkadasim ordu donatim mumkunse tercihlerin arsina bile yazma dedi haberin olsun nedeni sorma cunku soylenmez. sadece kulagina kupe olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

arkadaslar bir sey sormustum arada kaynadı bilen var ise;

sınıf belirlerken kac farklı sınıfı tercihimizde işaretliyoruz,hangileri iyidir
    sonuçta ona dikkat edilmiyor demeyin,dikkat edilmesede ben daha rahat ve sorunsuz olanları işaretlemek isterim
    mesala ordudonatın rahat oldugunu duymustum

• SINAVLARA GİRDİN SONUZLAR BELLİ OLDU EN GEC 8 NİSANDA NEREYE DUSTUGUN VE SINIFIN BELLİ OLUR EN GEC 12 NİSANDA TESLİM OLMAN GEREKİR...
    ORTAMİ YASAMADİM AMA MUHTEMELEN YESİLLERİ GİRİP BİR KOMUTANA AGBİ DİYEREK HİTAP ETMEK VE ARDINDAN BURASİ BABA OCAGİ DEGİL BURDA BABADA AGBİDE YOK BURDA YALNIZCA KOMTAN VAR BURASİ ASKER OCAGİ DEMESİ OLASİLİGİ %99.9 CEP TELEFONU BİLGİSYAR YASAK AMA GEREKLİ DON AKLET VB. ZARURİ İHTİYACLAR SERBEST ASİRİYA KACAMMAK KAYDİ LE TUTUP 5 BAVUL GOTURMEYİN ADAMLAR TATİLE Mİ? GELDİN DİYORLARMİS ZATEN TAPLAM SİVİL KIYAFET GİYME OLASILIGIN MAKSİMUM 20 FİLAN OLUYORMUS ONA GORE FAZLA ABARTMADAN GOTURUN ESYALARİNIZI HAYDİ KALIN SAAGLICAKLA...
    AMA BU KADAR KASMAYIN SONUCTA KOC GİBİ GİDİP GELECEZ İNSALLAH...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.