Şimdi Ara

Denizcilik Yazacak Toplum Karşıtı Birini Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ders çalışmaktayken hevesi kaçan, hayatı sorgulamaktan depresyona girmiş biriydim. Hepiniz gibi tıp, hukuk isterdim ama sonrasında kendimi keşfettikçe buna uygun olmadığımı ve göçebe, özgür bir hayat istediğimi anladım. Bunu ideallerim uğruna yapabilmek için uygun bir meslek gemi kaptanlığı görünüyordu. Bu dönemde çoğunuzun ilgisini çekecek bir YouTube kanalı olan Metateori'yi kurdum. Aranızda hiç bu tür bir gayesi olan biri olabilir mi merak ediyorum çünkü ben yıllardır bu açıdan beni anlayabilecek bir kişi bile göremedim. Buna isyan niteliğinde hiç arkadaşım kalmadı ve kendi varoluşçu felsefemi kitap haline getirdim.

• INFJ kisilik de onemli bir ayrinti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostlarsağolsun -- 22 Temmuz 2019; 19:50:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TOPLUM KARŞITIYSAN NİYE ARKADAŞ ARIYON BİRADERİM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metateori kanalini geçen yıldan beri takip ediyordum. Chat ortamı guzeldi ama videolarini fazla izlememistim :d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanrikutalp T kullanıcısına yanıt
    Kendi toplumumu yaratmak icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım ben hayalimi şarkılarla yaşatacağım.

Paracılık, doktorculuk oyunlarını oynamasam da, küçük bir çocukken yaşadığım kasabadaki evin upuzun balkonlarından seyrettiğim mor dağların ya da pencerenin önüne kadar gelen şimşeklerin melankolisine sahip deniz yolculuklarının hayali çok hassas benim için. Senin adına çok mutlu oldum. Uzun yol gemi kaptanlığının universitesinin olduğunu da bilmiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.