Şimdi Ara

Denizbank NET KART Fırsatları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
31
Favori
40.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patlamaz ve biz de yararlanmaya devam ederiz inşallah diyelim :)
  • umityasar kullanıcısına yanıt
    İnsallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart avantajlı evet , ama çok ta abartmamak lazım. Banka gerekli hesaplamaları yapmıştır. her müşteri paketlerden maxımum oranda fayda sağlamıyordur. Benim naçizane hesaplamalarım şu yönde

3 paket aldığımızı düşünelim: net akaryakıt net sanal net hafta sonu 500'e120 tl kazandırır( en uygun fakat her ay 500 tl akaryakıt almak gerekiyor)

buna marketi ekleyelim 500 daha harcayalım 1000'e 160 kazanırısnız. %16 burada durmak gerekiyor bundan sonra aldığınız paketler harcama yapmayacaksanız gereksiz.

buna giyimi ekleyelim 500 daha harcayın 1500'e 160+ 50 tl bonus - 10 tl paket ücreti: 150+ 50 tl bonus ( 5 pakette kazanacağınız maxsimum oran)

aylık fatura gideriniz 500 tl ye yakınsa 40 tl'de oradan gelir 1500 tl'ye 200 kazanılmış olur giyim paketi hariç tutulursa) bu da %16-17 denk geliyor.

yani 2000 tl'ye kazandırdığı miktar ( net akaryakıt sanal haftasonu market, giyim ) 200 tl bu da %10'a denk geliyor. Pasolig şu an sektör kısıtlaması olmadan gün ayrımı olmadan paket ücreti almadan 500 tl'ye %10 veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simonbolivar01 -- 14 Ocak 2015; 10:06:45 >

• Arkadaşlar, benim kart da geldi nihayet.. Başvurudan teslime 20 gün sürmüş oldu.. Kuryenet getirdi.

İlk mesajda baya detaylı bilgi olmakla birlikte en önemli 2 konu maalesef yok : paketlerin geçerli olduğu mağaza/site/fatura ödeme yeri vs gibi bilgiler ve paket komboları. hakkını yememek lazım elbette forumdaki bazı arkadaşlar bu bilgileri tecrübe ettikçe mesajlarda paylaştılar. fakat derli toplu ve güncellenen bir liste oluşturursak, mevcut kartlılara referans olur hem de yeni kart alanlar ve alacaklar için referans kaynak olur. Doğal olarak, tekrarlanan ama sürekli de cevabı merak edilen sorularla forum konusu gereksiz uzayacak ve stres yaratacak

Ben aklıma gelen mesajlardaki bilgileri toparlayıp tek bir mesajda listelemek ama ilk mesaja eklenmezse, bu şekilde de tam çare olmayacak..

Bu fikirle ilgili önerileriniz nelerdir ?

Bu arada, ben market alışverişi için bu kartı bekliyordum. Bu haftasonu market+haftasonu paketlerini deneme fırsatım olacak inşallah. Sonucu yazarım. Zira birkaç mesajda " bu ikisi birleşmedi" ifadelerine rastladım. Belki banka yoğun talep nedeniyle yeni bir uygulamaya gitmiş olabilir..

Edit : Şimdi Hızlıal'dan ödeme kısmında kart bilgilerini girince yalnızca tek çekim seçeneği çıktı.. Taksit yok mu ki ?

Edit 2 : Taksit özelliği birçok yerde yokmuş.. Bunun için de liste yapmak gerecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 14 Ocak 2015; 17:11:08 >

• Selam
    Bu denizbonus puanları migros sanalmarkette kullanabiliyormuyuz? Ben bir türlü beceremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simonbolivar01

Kart avantajlı evet , ama çok ta abartmamak lazım. Banka gerekli hesaplamaları yapmıştır. her müşteri paketlerden maxımum oranda fayda sağlamıyordur. Benim naçizane hesaplamalarım şu yönde

3 paket aldığımızı düşünelim: net akaryakıt net sanal net hafta sonu 500'e120 tl kazandırır( en uygun fakat her ay 500 tl akaryakıt almak gerekiyor)

buna marketi ekleyelim 500 daha harcayalım 1000'e 160 kazanırısnız. %16 burada durmak gerekiyor bundan sonra aldığınız paketler harcama yapmayacaksanız gereksiz.

buna giyimi ekleyelim 500 daha harcayın 1500'e 160+ 50 tl bonus - 10 tl paket ücreti: 150+ 50 tl bonus ( 5 pakette kazanacağınız maxsimum oran)

aylık fatura gideriniz 500 tl ye yakınsa 40 tl'de oradan gelir 1500 tl'ye 200 kazanılmış olur giyim paketi hariç tutulursa) bu da %16-17 denk geliyor.

yani 2000 tl'ye kazandırdığı miktar ( net akaryakıt sanal haftasonu market, giyim ) 200 tl bu da %10'a denk geliyor. Pasolig şu an sektör kısıtlaması olmadan gün ayrımı olmadan paket ücreti almadan 500 tl'ye %10 veriyor.

http://www.passolig.com.tr/kampanya-kazan bu mudur? ocak ayı için diyor ve kredi kartı için mi ön ödemeli için mi oluduğu yazmıyor. Kart ücreti hangisinden alınıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Tesekkurler hocam

+1

Özellikle son paragraftaki tavsiye 10 numara
  • battal852 B kullanıcısına yanıt
    Bkm kampanyasından yüklenen puanları bende migros sanal marketten kullanamadım. Hepsiburada dan ton balığı aldım bende :)

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Kart Tipi Visa
    İşlem Türü TR:=Talimatlı Taksitli Satış;;EN:=
    İşlem Açıklaması YEGENBEY VERGI DAIRESI ANKARA TR
    İşyeri Kategorisi VERGI ODEME
    İşyeri Adı YEGENBEY VERGI DAIRESI
    İşyeri Adresi ANKARA TÜRKİYE
  • Malesef ikisinden de alışverişim yok.
    Hepsiburada'dan finansbank kampanyası olduğu için kullanmadım kartı.

Gittigidiyorda taksit yapmıyor bizim kart. Hepsiburada'da taksit seçenekleri çıkıyor.

Bu arada netrestoran ve netoglen birleşir mi? Deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last19 -- 14 Ocak 2015; 18:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: simonbolivar01

Kart avantajlı evet , ama çok ta abartmamak lazım. Banka gerekli hesaplamaları yapmıştır. her müşteri paketlerden maxımum oranda fayda sağlamıyordur. Benim naçizane hesaplamalarım şu yönde

http://www.passolig.com.tr/kampanya-kazan bu mudur? ocak ayı için diyor ve kredi kartı için mi ön ödemeli için mi oluduğu yazmıyor. Kart ücreti hangisinden alınıyor?

denizbank mı çözüm ortağı ? altta aktifbank yazıyor.. Bu konuyla ilgisi nedir bu passplig kartın

• last19 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BÜNYANLI38 kullanıcısına yanıt
    iptal değil ben sanal karta(bonus sanal oluyor)netsanal tanımladım ve indirim de aldım
  • Hocam o kartin da buna benzer kampanyasi var diye konuya yazildi yoksa o kartin denizbankla ilgisi yok o kampanyada gercekten guzel bitmeyecegini bilsem alacagim bir tane passolig karti.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr37tr

iptal değil ben sanal karta(bonus sanal oluyor)netsanal tanımladım ve indirim de aldım

Detay..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulex

olmaz çünkü o şekilde vadesiz hesaptan ödetiyor. Karttan ödeme seçeneği sunmuyor.

Yalnız şöylede birşey var. Ben geçen ay son ödeme tarihi ertesi gün olan bir fatura ekledim otomatiğe. Sorunsuz ödendi ve iadesini de aldım. Dolayısıyla sen de ödemek istediğin ay otomatiğe ekle. İstemediğin ay çıkar. Bu kampanyanın güzel yanlarından birisi de bu zaten herhangi bir taahhüt vermiyorsun diğer bankalar gibi.

Hangi faturanizi vermistiniz?

Ben dogalgaz faturasi odemek istiyorum. Genelde bankalarda ornek veriyorum 1 Ocak'ta fatura kesilir, 8 Ocak'ta ödendiği için 1 Ocak'tan önce karta otomatik ödeme tanımlanmis olmali. Denizbank'ta dediginiz gibi ise NETFATURA ile otomatik odemeyi tanimlayacagim. Bu sekilde deneyen baska arkadaslar da yazabilirse faturaya ozel degil tum faturalar icin genel uygulama oldugunu anlayabiliriz.

• quote:

Ben de denedim biraz once ve paketi alabildim. Bunu nasil kesfettiyseniz helal olsun. Denemek hic aklima gelmemisti. Yalnız sadece NETSANAL sanal karta eklenebiliyor. Diger paketlerde sanal kart gorunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

Ben de denedim biraz once ve paketi alabildim. Bunu nasil kesfettiyseniz helal olsun. Denemek hic aklima gelmemisti. Yalnız sadece NETSANAL sanal karta eklenebiliyor. Diger paketlerde sanal kart gorunmuyor.

edit :bpnus sanal oluyor denmiş.. Ücret çıkmasın sonra.. bu net kart değil.. bonus vs diyip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 15 Ocak 2015; 0:00:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adanaliboy

quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

edit :bpnus sanal oluyor denmiş.. Ücret çıkmasın sonra.. bu net kart değil.. bonus vs diyip

Uyarı!
    İlgili avantaj paketinin satın alma kotasını doldurduğunuz için işleminizi gerçekleştiremiyoruz.

• sarius82 S kullanıcısına yanıt
    agdaş doğalgaz
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.