Şimdi Ara

Deniz sezonumu açtım [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gittik denize peder karavanı sattığı yerden tanıdıklar falan var diye yıllık daire gibi bir şey tuttu (pek yazlık denemez). dağa felan bakıyor, çiçek böcek falan her yer. oksijenden 5 saat uyku yetiyor.

ilk ayakları suya soktuk. acayip soğuktu,sonradan alışma falan olmadı dondum adeta.

böyle bir resim çektik işte hoşuma gitti.

ayağıma kestane girdi. daha sezon falan açılmadığı için temizlememişler, 2 ayağım birden gitti,tökezleyince.toplamda 6 tane içeride, 2 tane çıkardım.

bu da çıkardıklarımdan birisi;

suların içinden.

gün bitimi.

bunlarda balkona uzanan ağaçların şeysi....çiçekleri

yakında tanıdığımızın katıldığı belediyenin düzenlediği doğa gezileri var bakalım onlara katılınca çiçekli böcekli konular açarım belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 10 Haziran 2012; 21:07:06 >

• oha konu 2. sayfaya düştü .
  • güzelmiş desteklemek lazım böyle konular insanın içini açıyor heves getiriyor insana
  • Burası neresi ki? İstanbul olmadığı kesin çünkü afedersiniz buradaki suları bok götürüyor
  • Açmayın böyle konular ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyBlaster

Burası neresi ki? İstanbul olmadığı kesin çünkü afedersiniz buradaki suları bok götürüyor

izmir maydonoz koyu. su temiz ama sahil sırf taş. bir de herkes birbirini tanır, 50-60 yaş civarı insanlar oturur falan.huzur evi gibi bir yer.sessiz sakin.
  • Her şey güzelde, kum yok be abi. Taşlık denizi hiç sevmiyorum. Ne yürünür o kumsalda, ne oturulur adam gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereğinden fazla taş var sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Her şey güzelde, kum yok be abi. Taşlık denizi hiç sevmiyorum. Ne yürünür o kumsalda, ne oturulur adam gibi.

kum ileride var sahilde ama orada da denizde taş var. taş olan yerde biraz ilerleyince kum. .
  • Saros'da böyle.
  • başım fena ağrıyor ama yinede içimi rahatlattı resimler güzel kestane acısınıda bilirim baya acıtır zehirlenme tarzı birşey olmadımı idrarını üzerine yapsaydın o bölgenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Her şey güzelde, kum yok be abi. Taşlık denizi hiç sevmiyorum. Ne yürünür o kumsalda, ne oturulur adam gibi.

kum ileride var sahilde ama orada da denizde taş var. taş olan yerde biraz ilerleyince kum. .

Bu arada çok ayıp ettin. İlk defa bir konuda kedin yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Bu arada çok ayıp ettin. İlk defa bir konuda kedin yok.

onu süpriz dönüşe hazırlıyorum.

ayrıca orada da 12 tane kedi buldum sokakta bakıcam ama onları. tuttuğumuz yerin bahçesinde 8 yavru var,4 büyük kedi var. yan bahçede de 4yavru bir anne var. birdahaki gidşimizde hepsi duruyorsa ssleri atarım.

• 29 mayısta actım ben sezonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

başım fena ağrıyor ama yinede içimi rahatlattı resimler güzel kestane acısınıda bilirim baya acıtır zehirlenme tarzı birşey olmadımı idrarını üzerine yapsaydın o bölgenin.

içini rahatlattıysa sevindim. yok zehirlenme falan olacağını sanmam daha önce çok oldu zaten. bu akşam yatarken zeytin yağını sürdükmü sabaha çıkar o.
  • quote:

Burası neresi ki? İstanbul olmadığı kesin çünkü afedersiniz buradaki suları bok götürüyor

bu gün gittim çocuk işedi anasını satayım ensesine bi kodum kıpkırmızı tıro gel 1 lira vereyim git tuvalete işe dedim köpürttü ibo ya
    Bu arada istanbulda 15 tl plaj olmuş yuh havuz daha iyi be yeşilköy 50 metre açıldıktan sonra temiz .
  • Özendim valla. İyi tatiller dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

bu gün gittim çocuk işedi anasını satayım ensesine bi kodum kıpkırmızı tıro gel 1 lira vereyim git tuvalete işe dedim köpürttü ibo ya
    Bu arada istanbulda 15 tl plaj olmuş yuh havuz daha iyi be yeşilköy 50 metre açıldıktan sonra temiz .

Hangi plaj? Havuzlar da abaza apaçiler kaynıyor. Kaliteli bir yer olmadıktan sonra oraya da gidilmez.

• 2 ya da 3 gun once acmistim bende sezonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Hangi plaj? Havuzlar da abaza apaçiler kaynıyor. Kaliteli bir yer olmadıktan sonra oraya da gidilmez.

Yeşilköy bu sene devlet iplemiyor mangalda serbest.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.