Şimdi Ara

Deneme sonucumu değerlendirir misiniz (sezonun ilk denemesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle daha konu eksiklerim var merakdan çözdüm denemeyi. Mat başlamadım bile

Hedef: mf-3 80k
    Deneme: fem 6'lı deneme no: 1

Tur: 22d 11y 7b
    Sos: 33d 4y 3b
    Mat: 11d 5y 24b
    Fen: 27d 6y 7b

Turkcede dil bilgisi sorularını boş biraktim.
    Sosyal gerçekten surpriz oldu. Kolaydi sanirim.
    Matematikte sıfırım, anca bu kadar.
    Fende biyolojide sadece 1 yanlış var. Boşların çoğu fizik. Konu eksiğim var fizikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: wendez2

Öncelikle daha konu eksiklerim var merakdan çözdüm denemeyi. Mat başlamadım bile

Hedef: mf-3 80k
    Deneme: fem 6'lı deneme no: 1

Tur: 22d 11y 7b
    Sos: 33d 4y 3b
    Mat: 11d 5y 24b
    Fen: 27d 6y 7b

Turkcede dil bilgisi sorularını boş biraktim.
    Sosyal gerçekten surpriz oldu. Kolaydi sanirim.
    Matematikte sıfırım, anca bu kadar.
    Fende biyolojide sadece 1 yanlış var. Boşların çoğu fizik. Konu eksiğim var fizikte.

Her gün 30 paragraf sorusu çöz bunu 2014 ve 2013 ygs'de türkçeyi fullemiş biri olarak diyorum. Bide dil bilgisini bitir. türkçe belirleyici oluyor artık

mat: konu eksiğin çok heralde ama hiç konu bilmiyorsan bile 15 net yapman lazımdı sosyalde o kadar oyalanacağına matematikle uğraş

sosyal: pek bişey demeye gerek yok mf4 1500 hedefliyorum ama o sosyal neti bende olmayacak

fen: konu eksiğin olduğunu düşünüyorum yinede iyi eksiklerini giderince 30+ görebilirsin

genel olarak hedefleğin sıralmayı rahat yapacağını düşünüyorum. 300-312 puan civarı yapıyor bu netler fem 6'lıda kolay değil yani çözdüm geçenlerde. matematik ve türkçeye daha çok yoğunlaşman gerek. türkçe paragraflarını tam konsantre okuman lazım artık zor soruyorlar.

benimde kimya biyoloji fulle yakın fakat fizikten 6net çıkıyor birazdan kitapcıya gidip adam akıllı bi konu anlatımlı kitap bakacam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.