Şimdi Ara

Deneme Sınavlarına girmek istemiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
11.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bilmiyorum ama deneme sınavlarından nefret ediyorum ve hiç girmek istemiyorum. Belkide başarıs olacağımı düşünüyorum. 2 saat sonra deneme sınavı var. Fakat acaba gitmeyipte eve gittim mi desem diyorum. Ne yapmalıyım sınav fobim var .

Lise 3. sınıf Elazığ Fen lisesinde okuyorum.

• daha önce hiç girmedin mi ki sınavdan korkuyorsun bu kadar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinburak88

daha önce hiç girmedin mi ki sınavdan korkuyorsun bu kadar ?

Önceden çok severek girerdim denemelere. Hatta hocaları ayarlardık falan bize sınav yapın diye. Fakat ne olduysa 2. sınıfta yani geçen sene oldu. Hazırlıksız girdiğim bir sınavda çok kötü bir sonuç aldım. O gün bu gündür denemelerden kaçıyorum. Şimdi evden çıkıp denemeye mi girsem yoksa gidip bir parkta 2 saat otursam mı. Babam özellikle aradı yarın sonucu istiyorum. Rehberlikçimiz benim sınav korkumu anlatmış babamda üstüme çok geliyor illa gireceksin diye. Yalan mı söylesem acaba girdim diye. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

Orjinalden alıntı: yasinburak88

daha önce hiç girmedin mi ki sınavdan korkuyorsun bu kadar ?

Önceden çok severek girerdim denemelere. Hatta hocaları ayarlardık falan bize sınav yapın diye. Fakat ne olduysa 2. sınıfta yani geçen sene oldu. Hazırlıksız girdiğim bir sınavda çok kötü bir sonuç aldım. O gün bu gündür denemelerden kaçıyorum. Şimdi evden çıkıp denemeye mi girsem yoksa gidip bir parkta 2 saat otursam mı. Babam özellikle aradı yarın sonucu istiyorum. Rehberlikçimiz benim sınav korkumu anlatmış babamda üstüme çok geliyor illa gireceksin diye. Yalan mı söylesem acaba girdim diye. :(

Hocam gir ya. Birazcıkda olsa vurdumduymaz olmak iyidir Sonuç ne olursa olsun gir sen .

• quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

baba gir bence. bende öle yaptım dershaneden evi aradılar.
  • Girmen çok daha iyi olur. Başarısız olsan bile baban bişey demeyecektir çünkü çalışıp buun aşabilirsin. Ama girmeyip de girdim dersen babanın ne kadar kızacağını tahmin ediyorum. Düşük puan alman, babana yalan söylemekten çok ama çok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 28 Ağustos 2007; 13:14:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LYS YE Girmek zorundamıyız?
    13 yıl önce açıldı
    Tekrardan YKS'ye Girmek
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Deneme sınavlarını başarıya ulaşmak için merdiven olarak görün. Her deneme sınavı başarı için bir merdiven daha yukarı çıkartır sizi. Bu sene sizin öss seneniz iyi çalışmanız gerekiyor, bu iki sene sizin ileriki 50 seneki hayatınıza yön verecek bir sene, ya şimdi çalışmayıp ileriki 50 sene çalışırsınız yada bu iki sene dişinizi sıkarsınız çok daha iyi yerlere gelirsiniz rahat edersiniz. İyi bir üniversiteye iyi bir hayata kavuşmak istemezmisiniz?

Artık doğruları biliyorsunuz gidip gitmemek sizin elinizde.
  • korkuların üstüne gitmek iyidir bence de :S

kendine gaz ver yaparım nedir ki felan de halledersin
  • Girme...
  • fen lisesinde okuyorsun demekki başarılı bi öğrencisin babanda doğal olarak senden başarı bekliyor bence bu korkunu erkenden yenmelisin
  • deneme sınavları sıkıcıdır

3 saat 15 dk yerinden kalkamazsın,hocam çişim geldi tut evladım derler

ama çözdüğün her soruyu gelecekte seni muhteşem 1 hayata hazırlıyormuş gibi düşününce

çok zevkli geliyor

taktiklerimi rakiplere vermemeliyim
  • Allah herkezi öğrencilik hayatından kurtarsın ya.Çok zor abi hele senin gibi aile ile dersane arasında kalmak.Bende kaçardım dersaneden akşam eve giderken minübüsün camına kafamı dayayıp düşünürdüm eve telefon açılınca babam ne diyecek üzülecekmi diye.Ne eziyet çekmişiz ya.Hiç sevmem dersaneleri bu yüzden nefret ederim.
  • fen lisesi öğrencilerinde genel bir durum bence

ben de aydın fen lisesindeyim bizim dönemde doğru düzgün kimse istemiyor deneme sınavlarına girmeyi (ben de dahil)
  • Cebren ve hile ile sınava soktular. Geometriyi salladım diğerlerini yaptım orta halli geçti. Sonuncu olmayacağımı biliyorum en azından. Sınıf Belirleme Sınavıymış ne hikmetse sınava girince öğrendik... Dolayısıyla çalışmadan girmiş olduk. Gene düşecez 2. 3. sınıflara
  • yahu sınıf düşmek kötü bişey değilki .
    bak zamanında dersanedeydim. girdim sınava alt sınıfa attılar ve iyiki attılar. üst sınıfta olup dersleri anlamamaktansa ( anlatımdan dolayı) alt sınıf adında olup dersleri zehir gibi bilmek çok daha iyidir
  • deneme sınavını fobi olarak görmen hata. bastır. geç herkesi. ne bekliyorsun ki daha herkesi geçmek için. kiminki yeniyor görsünler. bastır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Grup değişikliği yoksa en zevkli sınav deneme sınavları
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

deneme sınavları sıkıcıdır

3 saat 15 dk yerinden kalkamazsın,hocam çişim geldi tut evladım derler

ama çözdüğün her soruyu gelecekte seni muhteşem 1 hayata hazırlıyormuş gibi düşününce

çok zevkli geliyor

taktiklerimi rakiplere vermemeliyim

ama gir bencede dost

• Ben Lisedeykene (1 sene once )

10 sinav varsa yilda 7-8 ine anca girerdim dershaneden kacardim ara sira

ama gittimmi soyleredim bugun sinava girmedim veya kactim ayni sey okul icinde gecerliydi
    Bana hic kizmadilar
    Ama guvenlerini hic suistimal etmedim asiriya kacmadim ne yapilmasi gerekiyosa onu yaptim
    Cokta calistim

Hocam yani
    BIz robot degiliz illaki ekstra biseyler yapicaksin
    ama hep dogruyu soyle ve yaptiginin arkasinda dur ve sonucuna katlan

HEm kac HEm calis

Burda kizsalarda kizmasalarda bisey degismez
    gelecek senin gelecegin buna gore hareket et yani
    Surda universite cagina gelmissin
    NE yapip ne yapilmamasi gerektigini sn bizden daha iyi bilirsin

sinavlarada gir kafan bozuksa veya GERCEKTEN istmiyorsan girme, aman ha aliskanlik yapma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.