Şimdi Ara

Deneme netleri gerçeği yansıtıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu aralar 130 140 arası yapıyorum ama bilmiyorum, sanki ygs de daha seçme sorular olacak 100 net yapıp çıkacağım gibi hissediyorum. Öyle olmaz değil mi?

Lys korkutmuyor onu formül ezberleyip yapıyorsun zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denemeler normal sartlar altinda kac yapacaginizi gosterir ama ygs o normal sartlardan biri degildir.o yuzden ygs gunu ne yaparsan sonuc da odur.o yuzden ne dusuk yapiyorum sinav gunu de boyle dusuk gelecek diye sartlanilmali ne de oo super yapiyorum ygsde de yardiririm deyip rahat olunmali.

• lys'den korkmuyorum diyen ilk ve son kisisin heralde.

• quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

Denemeler normal sartlar altinda kac yapacaginizi gosterir ama ygs o normal sartlardan biri degildir.o yuzden ygs gunu ne yaparsan sonuc da odur.o yuzden ne dusuk yapiyorum sinav gunu de boyle dusuk gelecek diye sartlanilmali ne de oo super yapiyorum ygsde de yardiririm deyip rahat olunmali.

Demek istediğim, genelde yakın sonuçlar elde ediliyor mu?

• Cok degisik sonuclar gordum bunu genele vurmak icin ulke capinda anket yapmak gerek.
    470 yapip yine 470 cikaran da gordum.
    380 yapip 450 cikaran da gordum ayni sekilde 450 yapip 420 cikaran da gordum.
    diyorum ya denemeleri unut sinava girecegin gun onemli olan o zamana kadarki hazirliginin ne kadar ise yarayacagi bunun icinde sans da var ve de senin sakinligini koruyabilmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itrysohard -- 20 Ocak 2015; 19:49:05 >
  • Hangi yayın hocam?

• 2 sene once zaman denemelerinden 90a yaklasiyodum sinavda fenlerle 80i zor yaptim. Turkceden sosyalden hic beklemedigim yanlislar geldi. Acikcasi suan 100 net yapiyorum femlerden yine 80 zor cikacakmis gibi tirsiyorum. Yine de calismaya devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene zamanlarda 395-435 femin piyasa denemelerinde 390-440 kültürün denemelerinde 390-450 arası alıyordum ygsde 390 aldım ancak benim için türkçe imkansız oldu normalde max 6y yaparken sınavda 13 y geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.