Şimdi Ara

deneme çözerken nasıl gidiyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi dersten baslıyorsunuz ve devamı nasıl oluyor

• Türkçe,Sosyal,Fen,Matematik yaptım sınavda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tytde

Tr sos fen mat

Aytde

Turlama taktiği ile

Mat , fen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka yok mu?
  • Feni bitirmemle FMST sırasını kullanmaya başladım, sınavı da aynı sırayla çözdüm. Kitapçık sırasını kullanırken özellikle matematikte odaklanma problemleriyle karşılaşmıştım. Türkçe ve sosyalde hızlıyımdır, bu yüzden matematiğe geçince daha çok zamanım var diyerek rehavete kapılıyordum. FMST'ye geçince bu problem ortadan kalktı. Çünkü Türkçeye vardığımda daha az zaman kalmış oluyordu, bu yüzden de rahatlayıp yavaş çözmüyordum.

Matematikte turlama tekniğini kullandım. Feni hızlıca aradan çıkartıp 50 dakikada tüm matematik sorularını görmeye çalışıyordum, ilk seferde yapamadığım soruları atlıyordum. Ondan sonra sosyal ve Türkçeyi bitirip matematikteki boşlarıma geri dönüyordum. Yapabildiklerimi yaptıktan sonra da diğer derslerdeki boşlarıma ve şüphelendiğim sorulara bakıyordum. Her bölüm arasında da bir on yirmi saniye dinlenmeye çalışıyordum.

Birkaç kişi bana şöyle demişti: O kadar dersten sonra Türkçeye kafa mı kalır? Ben FMST giderken Türkçede bir sıkıntı yaşamadım. Ama kitapçık sırasında giderken matematikte yaşadım bu sıkıntıyı :D. Kişiden kişiye değişiyor olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 16 Ağustos 2020; 11:45:9 >

• Mat -cift tur- sos turkce fen>sos kontrol, fen kontrol, zaman kalirsa mat soru kökü kontrolu
    Mat fen edb-sos1 mat kontrol fen kontrol, zaman kalirsa sos2 sınavda yemedi bi daha mat kontrol ettim

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Tür-mat-fen-sos nasıl hocam sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dişcan-20 D kullanıcısına yanıt
    Kisiye kalmis benim bisi demem dogru olmaz herkes farkli cunku

• tyt tr(40dk)-sos(15dk)-fen(20dk)-mat(Allah ne verdiyse)
    ayt edbsos(30dk)-mat(süre sonuna kadar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB3FB489A

Feni bitirmemle FMST sırasını kullanmaya başladım, sınavı da aynı sırayla çözdüm. Kitapçık sırasını kullanırken özellikle matematikte odaklanma problemleriyle karşılaşmıştım. Türkçe ve sosyalde hızlıyımdır, bu yüzden matematiğe geçince daha çok zamanım var diyerek rehavete kapılıyordum. FMST'ye geçince bu problem ortadan kalktı. Çünkü Türkçeye vardığımda daha az zaman kalmış oluyordu, bu yüzden de rahatlayıp yavaş çözmüyordum.

Matematikte turlama tekniğini kullandım. Feni hızlıca aradan çıkartıp 50 dakikada tüm matematik sorularını görmeye çalışıyordum, ilk seferde yapamadığım soruları atlıyordum. Ondan sonra sosyal ve Türkçeyi bitirip matematikteki boşlarıma geri dönüyordum. Yapabildiklerimi yaptıktan sonra da diğer derslerdeki boşlarıma ve şüphelendiğim sorulara bakıyordum. Her bölüm arasında da bir on yirmi saniye dinlenmeye çalışıyordum.

Birkaç kişi bana şöyle demişti: O kadar dersten sonra Türkçeye kafa mı kalır? Ben FMST giderken Türkçede bir sıkıntı yaşamadım. Ama kitapçık sırasında giderken matematikte yaşadım bu sıkıntıyı :D. Kişiden kişiye değişiyor olsa gerek.
    En mantıklısı budur bence de.Sınava 10-15 gün kala farkettim bu sorunu ama düzenimi değiştirme riskini alamadım.

• sene başında tr-mat-fen-sos olarak gidiyordum.Bir sınavda türkçe çok zordu bende ilk dakikalarda odağımı toplayamadığım için en iyi ders olan sosyalden başladım.Ondan sonraki sıramda sos-tr-fen-mat oldu baya rahatlattı bu sistem.
  • tr fen mat sos

tr ile başlarım.40 dk boyunca paragraf okumaktan yorulmuş olduğum için fazla yormayacak ve kendi alanım olan feni çözerim.orda dinlendikten sonra matta yapabildiklerimi yaparım.en son sosyali çözüp tüm boşlarıma tekrar dönerim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.