Y

Er
20 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 398 (Bu ay: 3)
Gönderileri
Tyt korudum 295.
Ayt sözel 18y var.
Geçen sene 6 tyt 11 ayt 80.lik getirmişti.
Benim ise geçen sene 5 tyt yanlışım vardı.

Selamlar forum.Bu sene tyt puanıma(295.ydim) güvenerek ea sözel veya dilde ilk 100 yapma hedefi koydum.Ama gelin görün ki şu ana kadar çok sağlam çalışamadım.Edebiyata cumhuriyet dönemi hariç hakimim ama yazar eser ve eser özetlerinde büyük bir eksiğim var.Bugün iki edb denemesi çözdüm ikisinde de 18 doğru yapabildim.Matematiği ufak bi çalışma ile birikimimle beraber 39 40 yaparım diye düşünüyorum.Coğrafya ve tarih için ise hiç çalışma yapmadım ama lise bilgimle yüzde 70 civarı yaparım diye tahmin ediyorum.Felsefe grubu da dışarıdan kolay gözüküyor 1 2 gün yeterli olur gibi.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Kalan süreyi en verimli nasıl geçirebilirim? Görüşlerinizi bekliyorum.

İstanbul'da ihtiyaç sahibi tanıdığınız varsa iletişime geçebilir.

kyk başvurusu yapacağım ama aklımda bir soru var:seneye ilk 100 e girersem şimdi alacağım kyk bursu onu etkiler mi?
yeterli olur mu?olmazsa üzerine ne kadar eklemeliyim?sigara alkol kullanmam.

gördüğünüz gibi hız çok değişiyor.2 senedir böyle bir sorun yaşamadım ama bu aralar bazen yavaş bazen hızlı oluyor.sebebi ne olabilir?yardımcı olursanız sevinirim.
zamanım çok az.seviyemi pre intermediate olarak tahmin ediyorum.10 eylüle kadar en azından daha üst kurlardan başlamak için ne yapmalıyım?
evet bildiklerinizi yazın bakalım.sağdan soldan herkesin bildiği kişiler vardır.
2,17,30,35,30 küsür,42,47,61,62,88,99,104,133(tübitak ek),,142,151,157,201,227,311,371,420(tübitak),779(tübitak sınavsız),800 kusur(ek puanlı) bunlar benim bildiklerim
siz yazdıkça ekliyorum.85 e tamamlasak güzel olur.
1208-916-722-?
-916 dan 722 ye geçişte kontenjan 50 den 45 e düştü
-boun bilgisayar 5, koç bilgisayar ve ee 6,toplamda 17 kontenjan artışı da var.
bu şekilde çok konu açıldı ancak belki farklı bir bakış açısı katarım diye düşünerek açmak istedim.beni ileri taşıyan bazı şeylerden bahsedeceğim.bunların dışında merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.

TURLAMA TEKNİĞİ

benim bir numaralı önerim budur.son aylarda 105 seviyesini yakaladım ancak daha ileri gidememeye başladım.sürekli dikkat hataları yapıyordum ve moralim çok bozuktu.bu durumda msü ye girdim ve benim için dönüm noktası oldu diyebilirim.ösym sınavı olduğu için çok heyecan yaptım ve soruları yapamadım.türkçede ilk çözümde 9 boş vardı ki bu benim başıma hiç gelmemişti.ama bir şekilde toparladım ve 30dk kala 20 ye yakın boş vardı.ve bu soruları çözmem çok kolay oldu çünkü hepsine bir göz atmıştım.sonuç olarak sınav yetişti ve 40 türkçe ve genelde 112.5 net yaptım.yks de ise bunu tam anlamıyla uyguladım ve 13 türkçe 27 toplam boşu ile bitirdim.sonuç olarak 113.75 yaptım ve bunu da bu taktiğe borçluyum.

ÖZGÜVEN

bunun başarı için bir numaralı şart olduğunu düşünüyorum.her soruyu yapabileceğinize inanmalısınız.herkesten iyi olduğunuzu kendinize söylemelisiniz.sizden iyi olanları geçme hedefi koyun ve ders çalışırken bunu düşünün.okul 7.si olarak başladığım deneme sınavlarını yks de 1.olarak bitirdim ve bunu da rekabete ve özgüvenime borçluyum.

DENEME AĞIRLIKLI GİTMEK

kesinlikle öneriyorum.kaynaklarda hep benzer sorular olur ve amaçları konuyu 0 dan öğretmektir.ben her ders için 1,en fazla 2 kaynak öneriyorum.denemelerde farklı konulardan farklı sorular gördükçe daha çok gelişeceksiniz.2.dönem deneme ağırlıklı gittim ve müthiş deneme pratiği kazandım.

bunlar benim önerilerim.bunun dışında sorularınızı da cevaplamaya çalışacağım.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Hakkımda:
Üniversiteye başlayacak bir öğrenciyim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 403
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 154)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 403 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.