Şimdi Ara

Deneme Analizi(Önemli Kısım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da görüldüğü üzere günde tyt ve ayt olarak 2 şer veya 3 er çözen var mı? Deneme sayısını nasıl ayarladınız? Çözmesi sıkıntı değil ama analizini yetiştireyim derken o kadar sayıya ulaşabiliyor musunuz bütün hafta boyunca yani? Yoksa hafta içinde 3-4 kere böyle yapıp kalan günlerde mi analizini yapıyosunuz?

O kadar çözülse bile hafta boyunca her gün o şekilde bir tempo devam ettirebildiniz mi?

Denemenin konu analiz kısmı çok zaman alıyor bende bi de soru bankasından falan sırf o eksik soru tiplerini çözüyorum biraz daha uzuyor atlaya atlaya. Çözmesi sıkıntı değil ama konu halloluyor sonuçta unutulsa bile. Deneme sonrası aynı gün veya 1-2 gün içinde bütün yanlışları analiz edebiliyo musunuz uzun sürmüyor mu 2 gün falan gibi konuya da bakarak? O sırada onla uğraşırken de yeni deneme için zaman bulamamış oluyorum bazen bazı konuların analizi biraz uzuyor :( Uzun sürmesi biraz sıkıntılı bende sormak istediğim kısım bu ama yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkürler

• Müsait olduğunda yardımcı olur musun reissssss

@baskan_ösym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 3 Haziran 2018; 19:37:45 >

Ben de merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppp
  • Ben tam sinav gibi ayarliyorum. Saat 10 da bi gun tyt bi gun ayt geri kalan zamanda konu eksigim + sosyal +ders kitaplarina bakiyorum

• Çok teşekkürler hocam peki bütün hafta boyunca bu tempoyu devam ettirebiliyo musunuz? Yani denemede eksikler azaldıkça süre de azalıyor doğru ama bazı konuların tekrarı mesela konuyu tekrar etmesi 1 saat konudaki soruları tekrar etmesi de bir o kadar sürüyor ben de öyleydi yani toplamda 2 saatimi bi konuyu tekrara ayırdım ama yanlış soruların hepsi aynı günde bitmedi mesela. 1-2 gün alıyor genelde veya bazen daha da uzadığı oluyor çalışmazsam ama öyle olunca da konu uzayınca yani deneme sayısını aksatmıyor mu çok teşekkürler şimdiden

@feyzanurarslan2727

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 3 Haziran 2018; 20:5:37 >
  • upppppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geometri için tek bir kaynak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aristocratic_colonel kullanıcısına yanıt
    3-4 gunde bir konu eksiklerimi tamamliyorum.

1:30 da basliyorum 1-2 saat sosyal bazen fen bakiyorum ders kitaplari zaman kalirsa da mat denemesi cozuyorum saat 7 oluyor. Oruc olunca kayış kopuyor bu saatten sonra. Iftardan sonra da calismiyorum. Kendimi pek yormamis oluyorum herseyden once insanin kafasi dinlenmis olmali diye dusunuyorum o yuzden boyle calisiyorum

• konu eksiğim pek olmadığından 2 tyt 1 ayt mat fen ise 3-5 bölüm şeklinde olduğundan hızlı bitiyor analizi gece yapıyorum zaten konu eksiğin yoksa analiz işi kısa sürüyor hızlıca hatırlamak için baksan yetiyor soru bankası bana uğratıcı geliyor
  • Cok tesekkurler hocam
  • ups..
  • Mantıklı ama ben soru b. Temizlemeden rahat edeniyorum

Mesela redoks tep. Yanlışı konu tekrariyla gideremezsin

• Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam upp..
  • Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    Hocam yani denemeyi durduruyo musunuz bütün yanlışlarınızı öğrenene kadar ve sbden temizleyene kadar? Yoksa her gün çözebiliyo musunuz sayısı nasıl haftada bi süre sonra birikiyo ben de sorular :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 4 Haziran 2018; 19:19:34 >
  • up
  • 1 ayt mat 2-3 tane ayt fen ,2şer lys fizik,kimya,2 tyt fen,2 ygs sosyal çözüyorum. Tyt'i de 3 günde bir falan çözüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 3 deneme çözün o 3 denemede de yanlış yaptığınız konuları tekrar edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lil Peep L kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler peki 1 günde onları çözüp bütün hafta bu şekilde yeni çözerek yani tempoyu devam ettirebiliyo musunuz yoksa ilk 3-4 gün seri çözüp sonrasında kalan haftada 2-3 gün ara veriyo musunuz eksikleri kapamak için? Bi de soru bankasından o soruyla ilgili soruları arayıp çözüyodum daha da uzuyodu :( Ben de unutmalar oluyo galiba ya da konuda çok takılıyorum kısımca çalışsam bile o kadara yakın çözsem de bi süre sonra birikiyo yanlış sorular. Ve denemelere bi süre, 3-4 gün mesela ara vermek zorunda kalıyorum hafta içinde soruyu çok çözünce yani ilk başta. Ama eksikler kapanınca zamanla kısalıyo sonuçta. Denemeden sonra konuya dönüyo musunuz yanlışlar için yoksa direk mi soruyosunuz? İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hocam çok sağolun şimdiden

@Lil Peep

• SerKrc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • aristocratic_colonel kullanıcısına yanıt
    Hocam deneme sayısı surekli değisiyor ama 3 günde bir tyt ve her gün ayt

Tam ayt olmazsa bile en az 1 tane ayt mat yapmaya çalısıyorum

Eksik konular olduğunda tamamen onlari kapatmaya calisiyirum mesela dun hic deneme çozmedim konikleri endokrin sis. Ve integral fln tekrar ettim böyle devam ediyorum
    Böyle yaomazsam dediğin gibi bi süre sonra birikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaitsev Kurbanın Olam -- 5 Haziran 2018; 0:13:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.