Şimdi Ara

Deneme Analizi(Önemli Kısım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aristocratic_colonel kullanıcısına yanıt
    Hocam deneme sayısı surekli değisiyor ama 3 günde bir tyt ve her gün ayt

Tam ayt olmazsa bile en az 1 tane ayt mat yapmaya çalısıyorum

Eksik konular olduğunda tamamen onlari kapatmaya calisiyirum mesela dun hic deneme çozmedim konikleri endokrin sis. Ve integral fln tekrar ettim böyle devam ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam inşallah her şey gönlünüzce olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 5 Haziran 2018; 0:25:11 >
  • Ben güne TYT denemesi ile başlıyorum yanlış çıkarsa mesela fenden eğer testini çözmem gerekecek kadar unutmuşsam konuyu çözüyorum yoksa ayrıntı bi kısmı unutmuşumdur orayı öğreniyorum. Sonra 2 AYT yapıyorum onda da analiz aynı saat 18.00 falan oluyor kayışta kopmuş oluyor OK TARİH Son Çare videosu izliyorum 30-40 dk perte çıkıyorum zaten. İftardan sonra da 10 gibi başlıyorum 1 TYT Mat, 2 TYT Sos, 1 AYT, 1 TYT fizik denemesi çözüyorum ve bitiriyorum.

• Çok teşekkürler hocam peki bunu bütün hafta aynı tempoda yeni çözerek yani götürebiliyo musunuz her gün? Ben de denemede bazen eksikler fazla çıkıyo. O zaman yanlışlar da biriktikçe belli sayıda çözüyorum çok biriktikçe haftada denemeye 1-2 gün veya eksiğim çoksa 3-4 gün de olabiliyo ara vermek zorunda kalıyodum. Eksikleri kapayınca tekrar devam ediyorum denemeye ama bazen bu ara uzuyor denemeleri aksatıyor. Sanırım konuları unutmaya başladığımdan dolayı :( Eksikleri kapayıp çözmeye devam etsem bu şekilde zamanla hızlanır mı sizce deneme sayısı artar mı haftalık? Eksiklere göre değişiyo aslında dimi hocam ben de bazen eksikler az olursa konunun o kısmını biliyosam hemen tekrar edip geçiyorum denemeyle sb birlikte 300-350 falan oluyo ama eksikler çoksa bazen o da konunun soruları oluyo denemede yanlış yaptığım konuyla ilgili sırf o soruyu içeren soruları arıyodum hızlanmak için yani o şekilde eksik çoksa bazen 100 soru falan oluyo denemesiz değişken yani dimi hocam duruma göre?Şimdiden çok sağolun hocam inşallah her şey gönlünüzce olur

@BeqirJordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 5 Haziran 2018; 1:20:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aristocratic_colonel

Hocam çok teşekkürler peki 1 günde onları çözüp bütün hafta bu şekilde yeni çözerek yani tempoyu devam ettirebiliyo musunuz yoksa ilk 3-4 gün seri çözüp sonrasında kalan haftada 2-3 gün ara veriyo musunuz eksikleri kapamak için? Bi de soru bankasından o soruyla ilgili soruları arayıp çözüyodum daha da uzuyodu :( Ben de unutmalar oluyo galiba ya da konuda çok takılıyorum kısımca çalışsam bile o kadara yakın çözsem de bi süre sonra birikiyo yanlış sorular. Ve denemelere bi süre, 3-4 gün mesela ara vermek zorunda kalıyorum hafta içinde soruyu çok çözünce yani ilk başta. Ama eksikler kapanınca zamanla kısalıyo sonuçta. Denemeden sonra konuya dönüyo musunuz yanlışlar için yoksa direk mi soruyosunuz? İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız hocam çok sağolun şimdiden

@Lil Peep
    Hocam dershaneye gittikçe sormaya çalışıyorum soruları. LYS,mat ve sosyal denemleri çözümlü zaten onlara telefondan bakıyorum. Genelde soruları biriktirip soruyorum,eksik olduğum konulari da Youtubetan dinleyip soru bankasından 1-2 test çözüp soru çözümleri vs izliyorum. Haftada 1-2 tane konuyu da tekrar ediyorum. Böyle gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aristocratic_colonel kullanıcısına yanıt
    Ya analizlerim denemeleri aksatacak kadar uzun sürmüyor benim. Bu kişiden kişiye değişir tabi. Ben mezunum iyi sayılabilecek bir sıralamadan bıraktım zaten konu eksiğim pek yoktu geçen seneden. Bu senede üzerinden birkaç defa geçince sadece nüans noktalar unutuluyor. Eğer konu hakimiyetin düşükse tavsiyem çıkan yanlışın üzerine git o konuyu iyice pekiştir denemelere sonra devam edersin. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.