Şimdi Ara

Denedim Olmadı Demek Daha Kötü Bir Şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En azından denemediğim için olmadı. Eğer deneseydim olurdu, diye içinde bir ümit taşıyabilirsiniz.

• Boş konularda bir numarasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipsiz story açık ve net bb
  • quote:

Orijinalden alıntı: köy tavuğu

tipsiz story açık ve net bb
    Tipliyim ama tip yetmiyor.
  • Geçen yıl içinde bir takım ümitlere kapıldım. İtiraf edilen veya edilmeyen ümitler. Hiçbiri gerçekleşmedi. Ama herhangi bir felakete de uğramadım. 1963 yılı hayatımın kötü yıllarından biri sayılmaz. Çok zaman kaybettim. Çok zaman ve biraz ümit. Yaşamak da bu galiba.
         İnsanları eskisi kadar sevmemek. İnsanları ve eşyayı. Galiba ölmek de bu.

Cemil Meriç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimden geleni yaptım, denedim olmadı rahatlığı olur insanda. Ben seneler sonra ikinci kez yazdım olsun diye uğraştım ama olmadı hayat böyleymiş diyebilirsin en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denersen kaybedebilirsin, denemezsen kesin kaybedersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O ümit sonradan pişmanlığa dönüşüyor ve bence en kötüsü o

• Iş konusunda denedim olmadi rahatligi olmuyor cunku daha fazla olabilecegini biliyorsun ama ne kadar ugrasirsan ugras ya bi terslik cikar bekledigini bulamazsin '' denedim ama bekledigim olmadi'' cok kotu birsey

• 7-8 ay önce sevdiğim kıza açıldım rahatladım baya. Az önce başka bir çocukla sarıldığının haberini aldım. Böyle birşey olacağını bekliyordum. İyi ki denemişim. Denemeseydim kafayı yerdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.