Şimdi Ara

Demons Souls Offline Co-Op ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz araştırdım fakat tam bilgiye ulaşamadım. Oynayanlar falan varsa bilgilendirirse sevinirim. Boşa almak istemiyorum çünkü oyunu ..
    Oyunda Offline Coop Mode varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.marvel -- 27 Haziran 2009; 9:23:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mr.marvel

Biraz araştırdım fakat tam bilgiye ulaşamadım. Oynayanlar falan varsa bilgilendirirse sevinirim. Boşa almak istemiyorum çünkü oyunu ..
    Oyunda Offline Coop Mode varmı ?
    Oyun bende var ,henüz başlamadım ama ofline coop olduğunu hiç sanmıyorum.Eve gidince bir bakarım.
  • tnx
  • bu oyun çok süper ama daha ing si çıkmadı diye biliyorum ben pal çıktıysa hemen alıcam...

Demons Souls Offline Co-Op ???
  • Asya versiyonu da İngilizce
  • ben dun aldım fakat cok zor geldi bana 1. harita koaly gibi 2. sinde zorlanmaya baslıyo diger haritaları dememe gerek yok herlade :D ama oyunda bazen beyaz karekterler gozukuyo diger oyuncular mı anlıyamadım aslında hep birikte oynansa online cok daha guzle olabilirdi
  • oyundan sogdum bu gidişlede takaslarım.hic gecilmiy bir taktigi varsada anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun aşırı zor olduğunu söylüyorlar. Alacak arkadaşlara duyurulur
  • ohoh ne guzel zor olması cok guzel ah bıde bulabılsem hemen alacam da ankarada bulamdım takaslamak ısteyen olursada takaslayabılırım satan arkadaslarla yada degısecek olan arkadaslalrla
  • sovalyeyi yendikten sonra sisli bir kapı var orası acılmadı youtube izledim orda adam kostugunda acılıyodu bende olmadı yapan biri varsa solerse sevinirim.
  • ayrıca nasıl 4 kişi oynandıgını da ogrendim oyunu oynayan baskalarıda varsa bi deniyelim
  • Geç oldu ama ben kendimden başka oyunu seven bir Türk oyuncu görmedim; bir tek NeoGaf forumlarında vardı bir Türk arkadaşımız o kadar.

Oyunda co-op yapmak için bazı şartlar var, bunlar:

- En az 1 tane Black Phantom yenmek zorundasınız ve onların üzerinden Blueye Stone çıkacak. Bu taşı kullanarak diğer oyuncuların oyunlarına girip onlara yardım edebiliyorsunuz.

- Taşı kullanmak için ruh formunda olmanız gerekiyor. Oyunu 2 şekilde oynuyorsunuz, bir bedeninizle bir de ruh olarak. Eğer ruh olarak oynarsanız sağlığınızın %50'sini kaybediyorsunuz. Base health'iniz 1000 ise 500 oluyor yani.

- Gidip istediğiniz bir noktaya (soul olmak şartıyla) taşı bırakabilirsiniz ve arkadaşınız da bedeniyle ancak o taşı görüp sizi çağırabilir. Birlikte bölümü bitirdikten sonra siz dirilirsiniz ve white character tendency kazanırsınız.

Çok karışık düzinelerce sayfa yazabilirim. Şu anda 3.kere bitiriyorum, %100 trophy yapmaya çalışıyorum inanılmaz kasıyor. Soul level 150 oldum ve oynama sürem 80 saat. Kısaca söyleyebilirim ki, şu ana kadar oynadığım en iyi Action-RPG. Ama inanılmaz derecede cezalandırıcı bir oyun. Bir saniye gardınızı indirir düşmanınızı hafife alırsanız ölüp kendinize lanet ediyorsunuz.

Alıştıktan sonra gayet rahat tabi.

Ayrıca oyunu şu sırayla bitirmenizde fayda var:

1-1, 1-2, 2-1, 2,2, 2,3 şeklinde başlarsanız yeteri kadar level atlamış olursunuz ve sonraki dünyalarda pek zorlanmazsınız. 5 hariç orası gerçekten çok gıcık bir bölüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.