Şimdi Ara

Demon Slayer: Sonsuzluk Kalesi gişe rekorları kırmaya devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demon Slayer: Sonsuzluk Kalesi gişe rekorları kırmaya devam ediyor
    Son yılların en sevilen anime dizilerinden Demon Slayer'ın doğrudan devamı niteliğindeki Demon Slayer: Sonsuzluk Kalesi (Demon Slayer: Infinity Castle), 12 Eylül'de sinemaseverlerle buluştu. Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu pek çok ülkede gösterime giren Demon Slayer filmi, gişede beklentilerin çok üstünde bir performans sergileyerek, sinema dünyası adına bu yılın en büyük sürprizlerinden birine dönüştü.

Demon Slayer: Sonsuzluk Kalesi, En Çok Hasılat Yapan Anime Filmi Oldu

Dünya genelindeki hasılatı 555 milyon dolara ulaşan Demon Slayer: Sonsuzluk Kalesi, böylece iki önemli rekoru birden kırmış oldu. Bugüne kadar en çok hasılat yapan anime film olarak tarihe geçen Sonsuzluk Kalesi, aynı zamanda Japonya yapımı filmler adına da yeni bir rekora imza attı. Daha önce hiçbir Japon filmi bu kadar yüksek hasılata ulaşamamıştı.

Üstelik Sonsuzluk Kalesi bu rekoru daha da geliştirecek gibi duruyor. Daha ikinci haftanın sonunda 555 milyon dolara ulaşan film, gişedeki yolculuğunu muhtemelen 600-650 milyon doların üzerinde bir hasılatla tamamlayacak.

Ayrıca Bkz.Anime sevenlerin kaçırmaması gereken tüm zamanların en iyi anime filmleri

Gişe başarısının yanı sıra genel olarak olumlu yorumlar da alan Demon Slayer: Sonsuzluk Kalesi'nin konusu şöyle: "İblis Avcıları Birliği üyeleri ve Hashira'lar, iblislere karşı yaklaşan savaşa hazırlık amacıyla Hashira Eğitimi adı verilen ortak bir güçlendirme programındayken, Muzan Kibutsuji aniden Ubuyashiki Malikanesi'nde belirir. Birlik liderinin tehlikede olması üzerine Tanjiro ve Hashira'lar karargâha koşar, ancak Muzan Kibutsuji tarafından gizemli bir boşluğun derinliklerine sürüklenirler. Tanjiro ve İblis Avcıları Birliği'nin düştüğü bu yer, iblislerin sığınağı olan Sonsuzluk Kalesi'dir. Ve böylece, İblis Avcısı Birliği ile iblisler arasındaki nihai savaşın fitili ateşlenmiş olur."

Kaynak:https://deadline.com/2025/09/demon-slayer-infinity-castle-conjuring-last-rites-global-box-office-milestones-1236551794/

• Güzeldi, animasyon kalitesi olarak.

• Ben mangalarını bilmiyorum zaten manga v.s. de hiç takip etmedim sadece Netflix teki dizisinden biliyorum. Normalde seriyi bilenler çok kötü izleme diyorlardı ama benim hoşuma gitmişti. Bakalım ben de merak ettim şimdi ama sinemaya gitmem herhalde. Sinemayı bırakalı yıllar oldu geri de dönmem artık :)

• Bu animeyi bir tek ben beğenmedim galiba izlerken sürekli hxh ve One piece ile kıyasladığım için olabilir. Sanki böyle çakma hxh yapmaya çalışmışlar da olmamış hissi verdi. Karakterler aşırı yapaydı.

• sinemada izlenecek pek bir şey olmadığından mı, filmin kalitesinden mi bilmiyorum ama iyi hasılat yapmış

• Tam shounen animesi. Kafa yoracağın konusu yok, gizem yaratan olaylar yok, soru işaretleri yok. Anime izlemeyen ama sıcak bakan kişileri bile çekiyor kendine. Animasyonlara çok yüklenilmesi de ayrı bir hava katıyor. Yoksa rekorlar kıracak bir seri değil.

• Efsane bir seri değil zaten. Konusu standart. Sadece animasyonları çok başarılı. One Piece gibi havai fişekler patlamıyor. İnsanı içine çekiyor.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlara baktığımda hep eleştirenler one piece fanları. Çekemiyorlar. Solo levelingtede aynı muhabbet oldu. Adamlar başarıya katlanamıyor ve berbat ötesi epilepsi animasyonları var one piece'in. Resmen kıskanıyorlar. Animasyon ve Sanat tasarımı olarak demon slayera yaklaşacak bir anime yok şuan...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.