Şimdi Ara

DEMİRTAŞ GÖZLATINA ALINIYOR GALİBA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devletin bize soz vermisti laflarini duymadan once , sinirdan otobus ustunde show yapmalarina izin vererek sunlari sokmadan once isleri halletmek gerekti. Bdp zamaninda bile bunlar vardi ve disardaydi. hdp ile Bunlar oylar topladi guclendi. Bugunki Dogru hamle ama cok gec kalindi. Bundan sonraki adimda bunlar olay cikarcak ..diyarbakir patlamasi ornek. Hamleye hamle ile vermek sart. Gozaltina alimda umarim polis asker devlet bir plan yaparak yapmistir. Teroristler kafa cekip gider kendini patlatir cunku.

Bazilari da gaza gelmis baskanlik yazmis. Sakin olun diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crestfallen. kullanıcısına yanıt
    Yarın rusya gelir kurşuna dizer anlarsın ne olacağını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mal mal bakın şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestfallen.

Bu olayın nasıl tehlikeli olacağının kimse farkında değil açıkcası. Darbenin ne işe yaradığı görülüyor. Bugün HDP nin başı gözaltına alınıyorsa yarın CHP nin de alınınca vay anasını diyemeyecek kimse.

Valla açıkcası şu ülke hdp miş chp miş akp miş umrumda değil. bu ülke yansın su veren itfaiyenin hortumunu s...... her şeyin en berbatını hakeden millete artık daha fazla üzülmüyorum.

Gürcistan'dan bu mesajı yazmak o kadar güzel ki. İnsan yarın ne olacğaım diye düşünmüyor burada.

Ağlamaya devam et.
    Dokunulmazlıkları yok artık.
    Suçları varsa teröre adları karışmışsa , milletvekili olsa bile suçludur.
    Halk seçti diye , kimse ona suçlu olma hakkı tanıyamaz!
  • assınlar kessinler hatta ve hatta yaksınlar bu köpekleri.
  • Almışken hepsini birden almak lazımdı yani bu ülkeye zarar verdiği apaçık ortada olan kişileri de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Physical Graffiti

quote:

Bu olayın nasıl tehlikeli olacağının kimse farkında değil açıkcası. Darbenin ne işe yaradığı görülüyor. Bugün HDP nin başı gözaltına alınıyorsa yarın CHP nin de alınınca vay anasını diyemeyecek kimse.

Valla açıkcası şu ülke hdp miş chp miş akp miş umrumda değil. bu ülke yansın su veren itfaiyenin hortumunu s...... her şeyin en berbatını hakeden millete artık daha fazla üzülmüyorum.

Gürcistan'dan bu mesajı yazmak o kadar güzel ki. İnsan yarın ne olacğaım diye düşünmüyor burada.

İnsanlara niye nefret kusuyorsun ben %50 gürcüyüm. Gürcistan nasıl , güzel mi?

valla yarın nerede patlamada öleceğim diye düşünmediğin bir ülke. en azından 'insan' olabildiğin bir ülke haberleri açtığında vay be gene nerede patlama olmuş demediğin bir ülke. türkiye'de geçen 22 yılıma üzülüyorum sadece. boktan bir ülkede boktan şartlarda.

Hocam parazit kelimesinin sözlük anlamına bakabilir misin
    Boktan dediğin ülkeye zibil kadar bile faydan yok. O yüzden senin için bu ülke fazla gelir. Bir zahmet orada kal ve bir daha gelme olur mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: to let myself go

Şimdi mi akıllarına geldi tüm bunlar?
    Yapılanın tek amacının başkanlığa oy devşirmek olduğunun farkında mısınız?

Bakın ak trol ne paylaşmış...

DEMİRTAŞ GÖZLATINA ALINIYOR GALİBA

hükümet ne yapsa bi şekilde eleştiriyorsunuz . Bunu nasıl başarabiliyorsunuz

• quote:

Gürcistan'da yarın ne olacağım diye düşünmüyorsun öyle mi ? son cümlen dışında yazdıkların umurumda değil fakat Gürcistan daha 2008'de savaşın içindeydi be :) Güney Osetya savaşı diye bir şey yaşandı bilmem farkında mısın :)

Tamam Türkiye'yi eleştiriyorsun, fakat dön bi bak bakalım ben nerede yaşıyorum diye :)

• Crestfallen. kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısın kardeşim, gelene geçene terörist hain diye diye ortada adam kalmayacak. Dolar 3.1 olmuş, en ucuz araç 50.000 TL den başlıyor, elin oğlunun 3 günde kazandığı parayla aldığı ve onu basit bir araç olarak gördüğü telefon burda 3700 TL lik büyük bir haz veren yaşam amacı olmuş, ülkede çocuğunu sokağa bırakamıyor insanlar ölecek tecavüz edilecek diye, ensest ilişki kol geziyor, doğu batı birbirine düşmen olmuş, insanlar face de yaptığı paylaşımdan içeri atılıyor, görevinden alınıyor, gerçek gazete televizyon kalmamış ortada ama hıyarın biri çıkmış çokta iyi oldu ülke temizleniyor diyor :D bor çıkacak diyor dünya lideri olacağız diyor :D Bu devir geçer,dünya Süleymana kalmadı kimseye kalmaz, çok siyasi fanatizm yapmaya gerek yok. Tek bir gerçek var ortada o da bu ülkede mutlu,huzurlu olmak imkansız çünkü her gelen aynı kafada ilerliyor, kendi görüşünden olmayanı sindiriyor.
    Sen şanslıymışsın kurtulmuşsun, darısı bizlerinde başına. (Sen neden gitmiyorsun diyen olursa, gidemiyorum arkadaşlar, ülkeler kabul etmiyorlar. son olarak Green Card a başvurdum bekliyorum, hayırlısı)

• Başkanım benim beee içerde koğuş arkadaşlarına bol bol saz çalar artık

• Musul'a ağır teçhizatlarla çıkarma yapıldığı bir zamanda Güney Doğu'yu karıştıracak bir hamle yapmak çok akıllıca değil gibi.

Ayrıca anlamadığım Demirtaş'ın söylem ve eylemleri yıllardır aynı çizgide. 15 yıldır tek başına iktidarsın şimdiye kadar neden bekledin.

Kısacası: Zamanlama manidar...

MHP=AKP oldu. Demirtaş dağıtıldı. Tek parti dönemi diye İnönü eleştiriliyordu senelerce ama tek parti dönemi olduk yine.

Denetlenmenin olmadığı yerde kanun, kural, özgürlük vs. gibi hiçbir modern şey olmaz, demedi demeyin...
  • Bu teröristlerin gözaltına alınmasına, öyle ya da böyle bilmem ne tür safsatalarla karşı çıkanlar, parçaladıkları edebi; hümanist, vatansevervari sözlerle gizlenmeye çalışanlar: Size diyorum...
    Bütün cümlelerinizden tek bir cümle anlıyoruz biz "Biz teröristiz, vatan hainiyiz!" diyorsunuz.

Zamanı gelmişti, halkın iradesi yerine geliyor, teröristin iradesi olmaz! Onun arkasında duran halkın iradesine de saygımız olmaz!

Ekşi sözlük denen "PKK Ağlama duvarı" gibi olmadığın için seviyorum seni DH. Ulan bir sitede kendisine "yazar" denen zevatın %90'ı terörist olur mu ya aklım almıyor bir türlü.
  • başlık edit: tutuklanıyor galiba

• quote:

Bir terörist göz altına alındı diye bu neyin ciyaklamasi? Teröre destek veren kim varsa tez vakitte kafası ipten geçmeli. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz? Yok seçilmiş yok mv mis. Zaten sizin isteğiniz bu ülkenin yanması olduğu için teröristlere bir sey olunca sizin içiniz kan ağlıyor.

• Alattin Çakıcı reisin yan koğuşuna koysunlar bu teröristi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

quote:

Ağlamaya devam et.

Neden akplilere tanınıyor bu hak.

• quote:

2008 de Rusya nın tecavüz ettiği ülke Gürcistan değildi demi

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Hunter

quote:

Orijinalden alıntı: tıpstar

quote:

Ağlamaya devam et.

Neden akplilere tanınıyor bu hak.

Ağır blok.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.